QUOTE(Nijoleva @ 2005 08 11, 16:42)
Nijoleva, 11 Rug 2005 - 16:42, parašė:
Nijoleva, 11 Rug 2005 - 16:42, parašė:
Slyvos - keistos uogos. Kol šviežios - sladžios, bet jau užšaldžius arba iš jų išvirus uogienę, pasidaro rūgščios. 7kg greitai nesuvalgysi. Tai gal koki deserta arba pyraga kas moka daryti? Patrkit 
Slyvos - keistos uogos. Kol šviežios - sladžios, bet jau užšaldžius arba iš jų išvirus uogienę, pasidaro rūgščios. 7kg greitai nesuvalgysi. Tai gal koki deserta arba pyraga kas moka daryti? Patrkit
As tai anksciau, kol turedavau is kur imti slyvas, darydavau toki "kogelmogel": susipjaustau slyvas i mazus gabaliukus, isidedu grietines, cukraus, ismaisau ir laaabai skanu! Galima su jogurtu... Gal tik jau nelabai kaip atrodo ta misraine i stala paduoti, nebent moki kaip nors graziai apdoroti