QUOTE(Vixenish @ 2009 10 14, 22:43)
o man labai sita foto patiko iskart patrauke aki
mano nuomone cia viskas labai kruopsciai ir dailiai apgalvota.
pats veidas svelnus, akys isryskintos. mm, yammi tik aisku paciu akiu spalva paryskinta lesiu pagalba.
mano nuomone cia viskas labai kruopsciai ir dailiai apgalvota.
pats veidas svelnus, akys isryskintos. mm, yammi tik aisku paciu akiu spalva paryskinta lesiu pagalba.
ir man sitas labiausiai patiko:)
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2009 10 14, 16:18)
sveikutes. Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet gal jus galesite man padeti. Turiu drauge, kuri nesidazo seseliais akiu, nes nelabai sugalvoja, kaip graziai atrodytu, tad sugalvojau paieskoti kokiu variantu, kad jai tiktu Tik sunkiai randu. Nes jos vokai dideli kaip jos: tik akys dar giliau gerokai, o visa antakiu linijaleidziasi daug staigiau zemyn ir akys atrodo liudnos, vokai netgi siek tiek uzkrite, bet tik isoriniam kamputi.... Nesugalvoju, kaip dar aiskiau paaiskinti... Bet gal turit kuri kokiu pavyzdziu, o jei ne ieskosiu jos nuotraukos ir kirpsiu aki
Jus labai gerai paaiskinot , tik lb sunku teoriskai paaiskint kaip geriau dazyt Viena tiksliai galiu pasakyt, kd akies isorini kampa tamsesnio seslio pagalba (naturaliausias efektas butu su rudu) reikia optiskai pakelt. Tokioms kaims reikia labiau akcentuot apatini isorini akies kampa. Tikrai galima lb graziai viska"sutvarkyti", bt ne teoriskai