Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

QUOTE(Vixenish @ 2009 10 14, 22:43)
o man labai sita foto patiko  wub.gif  iskart patrauke aki wub.gif
mano nuomone cia viskas labai kruopsciai ir dailiai apgalvota.
pats veidas svelnus, akys isryskintos. mm, yammi blush2.gif  tik aisku paciu akiu spalva paryskinta lesiu pagalba.

ir man sitas labiausiai patiko:)

Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2009 10 14, 16:18)
sveikutes. Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet gal jus galesite man padeti. Turiu drauge, kuri nesidazo seseliais akiu, nes nelabai sugalvoja, kaip graziai atrodytu, tad sugalvojau paieskoti kokiu variantu, kad jai tiktu Tik sunkiai randu. Nes jos vokai dideli kaip jos: user posted image tik akys dar giliau gerokai, o visa antakiu linijaleidziasi daug staigiau zemyn ir akys atrodo liudnos, vokai netgi siek tiek uzkrite, bet tik isoriniam kamputi.... Nesugalvoju, kaip dar aiskiau paaiskinti... Bet gal turit kuri kokiu pavyzdziu, o jei ne ieskosiu jos nuotraukos ir kirpsiu aki biggrin.gif

Jus labai gerai paaiskinot wink.gif, tik lb sunku teoriskai paaiskint kaip geriau dazyt g.gif Viena tiksliai galiu pasakyt, kd akies isorini kampa tamsesnio seslio pagalba (naturaliausias efektas butu su rudu) reikia optiskai pakelt. Tokioms kaims reikia labiau akcentuot apatini isorini akies kampa. Tikrai galima lb graziai viska"sutvarkyti", bt ne teoriskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 14, 19:59)
user posted image
mmm, kaip grazu, pati strazdanu uzsimaniau  biggrin.gif

strazdanas gali "padirbti" blush2.gif vienoj knygoj buvo puikiai nupasakota, kaip ta galima padaryti : paimi ruda labai smailu piestuka ir pribaksnoji su juo tose vietose kur strazdanos paprastai buna po to taskeliu ribas svelniai pasklaidai ir papudruoji sausa pudra biggrin.gif gal ir juokinka padirbineti strazdanas, bet turetu smagiai atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 13, 09:53)
O nemeginot specialiai tam reikalui skirtu piestuku, kurie vadinas inliner? Isadora tikrai turejo ir juoda, ir balta, taip pat kitu gamintoju pasidairyti reiktu g.gif
user posted image

Oi koks geras dalykas,as net nezinojau kad tokiu specialiu yra bigsmile.gif O kur tokiu yra pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 10 15, 11:06)
strazdanas gali "padirbti" blush2.gif vienoj knygoj buvo puikiai nupasakota, kaip ta galima padaryti : paimi ruda labai smailu piestuka ir pribaksnoji su juo tose vietose kur strazdanos paprastai buna po to taskeliu ribas svelniai pasklaidai ir papudruoji sausa pudra biggrin.gif gal ir juokinka padirbineti strazdanas, bet turetu smagiai atrodyt smile.gif

o niekur neraso kaip jas isnaikinti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 10 14, 21:43)
o man labai sita foto patiko  wub.gif  iskart patrauke aki wub.gif
mano nuomone cia viskas labai kruopsciai ir dailiai apgalvota.
pats veidas svelnus, akys isryskintos. mm, yammi blush2.gif  tik aisku paciu akiu spalva paryskinta lesiu pagalba.

makiazas man irgi patinka, labai graziai akys isriskintos, bet kazkaip man tie labai sviesus palukai nesipaiso, nemegstu tokio kontrasto, vat pvz pas O. PIkul blond plaukai, bet juodi antakiai pas ja man graziai viskas, o cia nzn net kaip paaiskint per grubiai gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 15, 10:05)
ir man sitas labiausiai patiko:)

Papildyta:

Jus labai gerai paaiskinot wink.gif, tik lb sunku teoriskai paaiskint kaip geriau dazyt  g.gif Viena tiksliai galiu pasakyt, kd akies isorini kampa tamsesnio seslio pagalba (naturaliausias efektas butu su rudu) reikia optiskai pakelt. Tokioms kaims reikia labiau akcentuot apatini isorini akies kampa. Tikrai galima lb graziai viska"sutvarkyti", bt ne teoriskai smile.gif

na as panasiai galvojau, kad reikia kaip nuleistas akytes kampucius kelti i virsu, tik rudos ji bijo, nes jos paakiai labai tamsus, bet reikes su priemonem pabandyt juos kada pasviesint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 10 15, 11:56)
o niekur neraso kaip jas isnaikinti? doh.gif

nes ju visiskai neisnaikinsi ax.gif kad jos nerysketu, reikia vengti saules ir galima naudot balinancius kremus
Atsakyti
kaip dažyti įvairių formų akis:

Hooded Eyes

user posted image

Wide-Set Eyes

user posted image

Deep-Set Eyes

user posted image

Close-Set Eyes

user posted image

Atsakyti
Baltija, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Baltija, o gali isversti prie paveiksleliu pavadinimus (hooded eyes ir t.t)? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
almante, ačiū blush2.gif

Radulia, hooded eyes yra tokios akys, kai atsimerkus nesimato vokų user posted image

Wide set eyes yra tokios, kurios yra toli viena nuo kitos user posted image

Close set eyes yra akys viena arti kitos user posted image

Deep set eyes yra gilios akys user posted image

Atsakyti
Baltija, aciu labai 4u.gif
Atsakyti