man grazu raudonos lupos
na tai pirmai bobai tai tikrai iskonsteksto islipa... man siaip raudonos lupos ant kitu zmoniu graziai atrodo,bet pati dazytis raudonai jauciu nedrysciau,kazkaip man perysku kaip lupom,as kazkaip megstu labiau akis paryskint nei lupas,tai pas mane lupos visada buna blankesnes
QUOTE(Inutis @ 2009 10 13, 12:31)
na tai pirmai bobai tai tikrai iskonsteksto islipa... man siaip raudonos lupos ant kitu zmoniu graziai atrodo,bet pati dazytis raudonai jauciu nedrysciau,kazkaip man perysku kaip lupom,as kazkaip megstu labiau akis paryskint nei lupas,tai pas mane lupos visada buna blankesnes
ir as nedrystu raudonai lupas dazyti, kazkaip per drasu man.
Papildyta:
cia man labai grazus makiazai
QUOTE(F_A @ 2009 10 13, 10:53)
O nemeginot specialiai tam reikalui skirtu piestuku, kurie vadinas inliner? Isadora tikrai turejo ir juoda, ir balta, taip pat kitu gamintoju pasidairyti reiktu
jau ilga laika mano megstami piestukai Tikrai lb gerai laikos ir minksti (kietu naudot negalima, kd nepazeist gleivines)
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 10 11, 00:41)
kad piestuku ryskinti antakiai atrodytu gerai, reikia, kad piestukas butu labai gerai nusmailintas, be to dazyti reikia nespaudziant, mazais judesiukais, tarsi "ipiesiant" plaukelius. jei norisi pakeisti antakio forma, tai geriau daryti piestuku, o ne seseliais
na, stai ir as... Aciu Almante, kd nepalieki merginu nezinioj ir graziai paaiskini Is tiesu, reikia ismegint kam kaip patogiau. Pati labiau megstu dazyt seseliais, tik reikia kieto "kirsto istrizai" spec tam skirto teptuko. Man taip naturaliau, maziau pastebima. Be to, spalvai isgaut galima naudot pora atspalviu, tai irgi priduoda naturalumo bendram vaizdui. Kd antakiai nesiveltu ir butu visada tvarkingi yra keprami, formavimui galima naudot spec vaska ar geli.
labas visoms norejau paklaust gal zinot kokiu patarimu kaip issirinkti skaistalu spalva? ir kaip optiskai su skaistalais susiaurint nosi ir t.t. ? aciu
QUOTE(hailiee2 @ 2009 10 13, 14:12)
ir kaip optiskai su skaistalais susiaurint nosi ir t.t. ? aciu
* Jei nosis plati, vizualiai ją galima susiaurinti tamsia pudra užpudruojant jos šonus:
*
*
To create a narrow nose, apply a darker foundation, a bronzer, or a blush to the sides of the nose (as shown above). Apply the lighter concealer down the bridge of the nose or a lighter face powder than that used on the rest of the face. Also apply the darker foundation or bronzer to any bumps that want to be minimized.
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 13, 12:53)
na, stai ir as... Aciu Almante, kd nepalieki merginu nezinioj ir graziai paaiskini Is tiesu, reikia ismegint kam kaip patogiau. Pati labiau megstu dazyt seseliais, tik reikia kieto "kirsto istrizai" spec tam skirto teptuko. Man taip naturaliau, maziau pastebima. Be to, spalvai isgaut galima naudot pora atspalviu, tai irgi priduoda naturalumo bendram vaizdui. Kd antakiai nesiveltu ir butu visada tvarkingi yra keprami, formavimui galima naudot spec vaska ar geli.
as kalbu tik is savo patirties, o tu jau makiazo ase esi, ir dalini tik profesionalius patarimus aciu, kad negaili profesionaliu patarimu
sveikutes. Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet gal jus galesite man padeti. Turiu drauge, kuri nesidazo seseliais akiu, nes nelabai sugalvoja, kaip graziai atrodytu, tad sugalvojau paieskoti kokiu variantu, kad jai tiktu Tik sunkiai randu. Nes jos vokai dideli kaip jos: tik akys dar giliau gerokai, o visa antakiu linijaleidziasi daug staigiau zemyn ir akys atrodo liudnos, vokai netgi siek tiek uzkrite, bet tik isoriniam kamputi.... Nesugalvoju, kaip dar aiskiau paaiskinti... Bet gal turit kuri kokiu pavyzdziu, o jei ne ieskosiu jos nuotraukos ir kirpsiu aki
kaip man negrazu toks kontrastas
aciu F_A, aciu Renatulytei uz greitus atsakymus ir patarimus, ryt bandysiu Isa Dora inliner
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 14, 15:37)
o man labai sita foto patiko iskart patrauke aki
mano nuomone cia viskas labai kruopsciai ir dailiai apgalvota.
pats veidas svelnus, akys isryskintos. mm, yammi tik aisku paciu akiu spalva paryskinta lesiu pagalba.