QUOTE(Tarela @ 2009 06 06, 16:05)
Man neaišku kokį pudingą čia rekomenduoja naudoti, ta prasme kiek gramų pakiuke turėtų būt ir ar svarbu kokio jis gamintojo? Aš nusipirkau kokį tais lenkišką, ant pakiuko "Budyn o smaku waniliowym ECO +" parašyta. Instrukcijoj parašyta, kad jį reikia virti...nebežinau kaip elgtis...
Kadangi įdaras bus kepamas tai pudingo prieš tai virti nereikia tiesiog taip kaip recepte rašo sumaišyk pačius pudingo miltukus su grietine ir viskas sukeps orkaitėje Na, aš pati visada naudoju Oetkerio pudingą, dažniausiai vanilinį arba grietinėlės skonio, tame pokiuke 40 g - tai tokį 1 pokelį pudingo ir dėčiau. Pasak, Cipciuko lenkiški labai geri būna ir kremai ir pan. dalykėliai - tai tikriausiai tiks ir tavo turimas lenkiškas pudingas tokio pavadiniomo kaip tu parašei nesu girdėjus Sėkmės