Aš į paprastą grietinę įdedu grietinėlės standiklio, bent jau man pasiteisino ir labai gaivus skonis gaunasi.
QUOTE(aistuzele @ 2009 05 27, 12:54)
Aš į paprastą grietinę įdedu grietinėlės standiklio, bent jau man pasiteisino ir labai gaivus skonis gaunasi.
Kokiu santykiu dedi grietinę ir grietinėlės standiklį?
QUOTE(MeGu @ 2009 05 27, 14:09)
Kokiu santykiu dedi grietinę ir grietinėlės standiklį?
Kaip užrašyta ant grietinėlės standiklio pakuotės, vienam dideliam indeliui grietinės dedu 2 pakelius standiklio.
O as dedu tik viena pokiuka i 450 ml. grietineles, man uztenka. Ir tai tik, jeigu grietinele 35 proc. I 36 proc. nededu standiklio visiskai
QUOTE(naitas @ 2009 05 27, 12:49)
tai ir kiek čia mes dabar galim sutaupyt su šiuo atradimu gal visai nemažai... 36 proc grietinėlės indelis 450 gramų kainuoja IKI 3,99 lito. Ir niekad nežiūrėjau, kiek kainuoja 35 procentų
nerimstu.. o kaip ten yra su grietine tortuose? Ji tikrai pigiau gaunasi, nei 36 proc grietinėlė. Krakmolyt grietinę tiktų?
nerimstu.. o kaip ten yra su grietine tortuose? Ji tikrai pigiau gaunasi, nei 36 proc grietinėlė. Krakmolyt grietinę tiktų?
Greitinėlės standiklio viena iš sudedamųjų dalių ir yra krakmolas bei kiti E... Jeigu dažnai kepi tortus, tai šis metodas tikrai pasitvirtina, nes krakmolas be abejo pigesnis Geriausiai tinka kukurūzų, bet nieko tokio jeigu pilama ir bulvių
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 28, 17:35)
Greitinėlės standiklio viena iš sudedamųjų dalių ir yra krakmolas bei kiti E... Jeigu dažnai kepi tortus, tai šis metodas tikrai pasitvirtina, nes krakmolas be abejo pigesnis Geriausiai tinka kukurūzų, bet nieko tokio jeigu pilama ir bulvių
o kukurūzų kramolo Lt yra pirkt, nes kažkaip niekad nerasdavau kai reikdavo, dabar gal kitaip ?
QUOTE(ssanta @ 2009 05 28, 17:52)
o kukurūzų kramolo Lt yra pirkt, nes kažkaip niekad nerasdavau kai reikdavo, dabar gal kitaip ?
Aš perku IKI
QUOTE(ssanta @ 2009 05 28, 17:52)
o kukurūzų kramolo Lt yra pirkt, nes kažkaip niekad nerasdavau kai reikdavo, dabar gal kitaip ?
Aš tai Thomas Philips'e pirkau, tai pigiau gaunasi negu prekybcentriuose. čia lyginu su Oetker, o manasis vadinasi RUF
O gal kas kas norėtų nusipirkti augalinės grietinėlės tortams yra keliouose puslapiuose tik ten po daug parduoda Tik as tikrai negaleciau to oraganizuoti
Tika internete perskaičiau, kad kur grietinėlė yra flakuonėliuose, ten augalinė
Tika internete perskaičiau, kad kur grietinėlė yra flakuonėliuose, ten augalinė
Sveikutės, į kokias dėžutes dedate tortus? Ir iš kur gaunate? Aš pirkau kartono ir pati dariau, tai daug darbo ir dėžutė nelabai tvirta buvo, nors dugną dariau iš dvigubo storio. Kartonas kainavo apie 3 litus.
QUOTE(33dance @ 2009 05 30, 18:10)
Sveikutės, į kokias dėžutes dedate tortus? Ir iš kur gaunate? Aš pirkau kartono ir pati dariau, tai daug darbo ir dėžutė nelabai tvirta buvo, nors dugną dariau iš dvigubo storio. Kartonas kainavo apie 3 litus.
papasakosiu kaip as darau,zinokit nemetau pinigu jokiom dezutem,nes jai reiketu pirkti-tektu imti ivairiu dydziu,tai va,tiesiog nueinu i arciausia prekybos centra ir is ten parsinesu,dezes nuo nuo ivairiu prekiu(darzoviu...)gal ir keista,bet kiekvienas sudniekis ieina i torto kaina,zinokit ir airiai skaiciuoja pinigus...tad man pvz.tinka ir toks variantas,nezinau kaip jums,tiesiog pasidalinau kaip as darau....
Sveikos,
Labai reikia, kad kas nors paaiškintų:
Šitą receptą nusikopinau į wordą ir nebežinau kur jį buvau radusi. Gal kuri nors, kad ir ne autorė receptuko galėtų atsakyt.
Receptas toks:
Tesla:
125 gr. margarino "eve"
125 gr. cukraus
1 kiausinis
250 gr. miltu
1 saukst. kepimo milteliu
Idaras:
400 gr. varskes
2 saukst. cukraus
1 kiausinis
1 saukst. grietines
1 pok. pudingo
Minksta margarina sukti kol jis pabals, veliau dedam cukru. Sukame. Musame kiausini. Sukame. Dedame miltus ir dabar jau minkome.
I riebalais istepta forma, dedame tesla ir formuojame pagrinda ir krastus. Kol darysime idara , tesla idedame i saldytuva ! Paliekame truputeli teslos papuosimui!
Varske sutriname su blenderiu , sudedame cukru , kiausinio tryni. Pudingo miltelius sumaisome su grietine ir sudedame i varske. Isplakame kiausinio baltyma, ir ji sudedame i varske.
Iseme tesla is saldytuvo i ja sudedame varskes idara.
Virsu puosiame su likusia tesla. As visada darau juosteles !
Kepame 180 temp.apie 50min.
Man neaišku kokį pudingą čia rekomenduoja naudoti, ta prasme kiek gramų pakiuke turėtų būt ir ar svarbu kokio jis gamintojo? Aš nusipirkau kokį tais lenkišką, ant pakiuko "Budyn o smaku waniliowym ECO +" parašyta. Instrukcijoj parašyta, kad jį reikia virti...nebežinau kaip elgtis...
Labai reikia, kad kas nors paaiškintų:
Šitą receptą nusikopinau į wordą ir nebežinau kur jį buvau radusi. Gal kuri nors, kad ir ne autorė receptuko galėtų atsakyt.
Receptas toks:
Tesla:
125 gr. margarino "eve"
125 gr. cukraus
1 kiausinis
250 gr. miltu
1 saukst. kepimo milteliu
Idaras:
400 gr. varskes
2 saukst. cukraus
1 kiausinis
1 saukst. grietines
1 pok. pudingo
Minksta margarina sukti kol jis pabals, veliau dedam cukru. Sukame. Musame kiausini. Sukame. Dedame miltus ir dabar jau minkome.
I riebalais istepta forma, dedame tesla ir formuojame pagrinda ir krastus. Kol darysime idara , tesla idedame i saldytuva ! Paliekame truputeli teslos papuosimui!
Varske sutriname su blenderiu , sudedame cukru , kiausinio tryni. Pudingo miltelius sumaisome su grietine ir sudedame i varske. Isplakame kiausinio baltyma, ir ji sudedame i varske.
Iseme tesla is saldytuvo i ja sudedame varskes idara.
Virsu puosiame su likusia tesla. As visada darau juosteles !
Kepame 180 temp.apie 50min.
Man neaišku kokį pudingą čia rekomenduoja naudoti, ta prasme kiek gramų pakiuke turėtų būt ir ar svarbu kokio jis gamintojo? Aš nusipirkau kokį tais lenkišką, ant pakiuko "Budyn o smaku waniliowym ECO +" parašyta. Instrukcijoj parašyta, kad jį reikia virti...nebežinau kaip elgtis...