Norėčiau paklaust gal kas žino, ar galima iš paprastų zefyrų pasigamint gėlytes papuošimui? Jau vienoj temoj klausiau, bet atradau šią.
labutis,kelis kartus kepiau visu isgirtus grietiniecius,visada pavykdavo,t.y.nesutrukinedavo bekepant ju virsus.siandien tiesiog sutrukinejo net iki varskes:verysad: tiesa skonis tas pats,nu bet isvaizda tai....
kodel taip galejo nutikti?
kodel taip galejo nutikti?
QUOTE(misste @ 2009 03 20, 08:19)
labutis,kelis kartus kepiau visu isgirtus grietiniecius,visada pavykdavo,t.y.nesutrukinedavo bekepant ju virsus.siandien tiesiog sutrukinejo net iki varskes:verysad: tiesa skonis tas pats,nu bet isvaizda tai....
kodel taip galejo nutikti?
kodel taip galejo nutikti?
Gal temperatura per auksta buvo, ar tesla per sausa (t.y. per daug miltu) Tiesa, cia tik mano pamastymas, tiksliai nezinau
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 20, 10:40)
Gal temperatura per auksta buvo, ar tesla per sausa (t.y. per daug miltu) Tiesa, cia tik mano pamastymas, tiksliai nezinau
man irgi atrodo, kad temperatūra - paviršius per greit sukietėjo, todėl sutrūko
o pasakykit man merginos kiek laiko galima laikyti saldytuve uzdarame indelyje kiausiniu baltymus. nes nuo pyragu ju daug lieka o kepti is vien morengiukus nesinori nes nera labai kas ju valgo.
QUOTE(inetum @ 2009 03 23, 12:14)
o pasakykit man merginos kiek laiko galima laikyti saldytuve uzdarame indelyje kiausiniu baltymus. nes nuo pyragu ju daug lieka o kepti is vien morengiukus nesinori nes nera labai kas ju valgo.
tikrai galima dėti į šaldiklį, net vieną ant kito. Niekaip nepamenu kur, bet tikrai skaičiau supermamoj (gal pas Cipciuką??) Šaldytuve paprastai laikau ne ilgiau nei pusę paros...
QUOTE(ulu @ 2009 03 23, 13:22)
tikrai galima dėti į šaldiklį, net vieną ant kito. Niekaip nepamenu kur, bet tikrai skaičiau supermamoj (gal pas Cipciuką??) Šaldytuve paprastai laikau ne ilgiau nei pusę paros...
naudingas saitas rusų kalba apie laikymą šaldytuve. Apie baltymus ten rašo, kad hermetiškoj pakuotėj šaldytuve galima laikyti dvi dienas, o šaldiklyje truputį pasūdytus apie 8-10 mėn.
laikymas šaldytuve
oi tada maniskius reikes pilti lauk bo jau antra savaite pupsi saldytuve vis tingedavau kazka daryt pati kalta
aciu uz informacija
aciu uz informacija
Iskilo klausimėlis...Jeigu pyrago recepte yra nurodytas kaip ingridientas viskis, ar galima viski keisti brendziu arba romu? kažkaip namuose brendzio, romo yra, o viskio kazkaip ir ner...o tas pyragas bais vilioja, tai, sakau, gal galima pakeist...
Lauksiu atsakymo
Lauksiu atsakymo
gal kas zinote kiek laiko reik kepti trupiniuoti? cia toks kur su uogiene viduj ant virsaus ir po apacia trupiniai..ar kaip visada su dantu krapstuku?
QUOTE(LETALETI @ 2009 03 25, 14:12)
Iskilo klausimėlis...Jeigu pyrago recepte yra nurodytas kaip ingridientas viskis, ar galima viski keisti brendziu arba romu? kažkaip namuose brendzio, romo yra, o viskio kazkaip ir ner...o tas pyragas bais vilioja, tai, sakau, gal galima pakeist...
Lauksiu atsakymo
Lauksiu atsakymo
Na kiek zinau ,kad tikrai galima keist .Geriausia tiktu is tavo turimu romas ,o jeigu tamsus,tai is vis puiku.Aplamai yra daug receptu kur pilamas romas.
As pati naudoju juodaji roma arba konjaka.