Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija

QUOTE(Rafaello @ 2009 03 26, 10:17)
būtent taip ir dariau, parsisiunčiau pvz, užpildžiau visus savo duomenis ir išsiunčiau, sekančia dieną gavau elektroniniu paštu atsakymą kad nepriimta  g.gif

Na gal perziurek ar niekur klaidu nepridarei, ar teisingi VA duomenys. As siunciau viskas kuo puikiausiai prieme.

Ir kaip suprantu siunti is savo el. banko, bet turbut nurodai deklaracijoje kita asmeni g.gif Is savo banko gali deklaruoti tik savo pajamas, kitu negalima.
nes cia taip ir raso pas tave "Dokumente nurodytas mokesčių mokėtojas skiriasi nuo nurodyto prie persiųsto failo"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 26 kovo 2009 - 09:20
QUOTE(rozele78 @ 2009 03 26, 11:16)
Na gal perziurek ar niekur klaidu nepridarei, ar teisingi VA duomenys. As siunciau viskas kuo puikiausiai prieme.

Ir kaip suprantu siunti is savo el. banko, bet turbut nurodai deklaracijoje kita asmeni g.gif  Is savo banko gali deklaruoti tik savo pajamas, kitu negalima.
nes cia taip ir raso pas tave "Dokumente nurodytas mokesčių mokėtojas skiriasi nuo nurodyto prie persiųsto failo"

Klaidas atrodo pasitikrinau (nu tipo jei yra klaidų išsaugant išmeta ja), bėja aš ten ta prieda viena iįtryniau gal jo nereikėjo trinti? g.gif , o siunčiau taippat iš savo sąskaitos, dėl to ir nesupratau kodėl jie rašo kad Šis EDS vartotojas neturi teisės deklaruoti už nurodytą mokesčių mokėtoją, eičiau darbe pas buhalterę, bet nenoriu kad visi darbe sužinoti kad turim problemų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rafaello @ 2009 03 26, 13:38)
Klaidas atrodo pasitikrinau (nu tipo jei yra klaidų išsaugant išmeta ja), bėja aš ten ta prieda viena iįtryniau gal jo nereikėjo trinti?  g.gif , o siunčiau taippat iš savo sąskaitos, dėl to ir nesupratau kodėl jie rašo kad Šis EDS vartotojas neturi teisės deklaruoti už nurodytą mokesčių mokėtoją, eičiau darbe pas buhalterę, bet nenoriu kad visi darbe sužinoti kad turim problemų  schmoll.gif

Tiesiog pabandyk dar karteli nusiusti. Parsisiusk forma jau uzpildyta http://perlhosting.n...7/780c9106.html surasyk cia tik savo duomenis, prisijunk prie VMI ir prikabink si faila ir issiusk.
Na tikrai turi pavykti mirksiukas.gif
O jei neiseis vel, tai tikrai gali nueit pas savo buhaltere juk gali pasakyti, kad drauge paprase uzpildyti biggrin.gif Juk nebutinai zmones turintys problemu atiduoda savo 2% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rafaello @ 2009 03 26, 11:38)
Klaidas atrodo pasitikrinau (nu tipo jei yra klaidų išsaugant išmeta ja), bėja aš ten ta prieda viena iįtryniau gal jo nereikėjo trinti?  g.gif , o siunčiau taippat iš savo sąskaitos, dėl to ir nesupratau kodėl jie rašo kad Šis EDS vartotojas neturi teisės deklaruoti už nurodytą mokesčių mokėtoją, eičiau darbe pas buhalterę, bet nenoriu kad visi darbe sužinoti kad turim problemų  schmoll.gif

Žinok tikrai manau, kad kažką čia sumaišei, gal netyčia prie EDS prisijungei ne per savo sistemą, o pvz per vyro. Arba pačioje formoje blogai savo duomenis įrašei. Nes problema būtent tame, jog deklaruojamo per EDS sistemą duomenys nesutampa su deklaracijos duomenimis. O dėl priedo tai viskas gerai, nereikėjo jo, ten papildomas lapas.
Atsakyti
Merginos padekit verysad.gif niekaip su vyru negalim pervesti 2 %. Parsisiunciu paruosta faila, uzpildau savo duomenis, prisijungusi spaudziu perduoti paruosta faila, prikabinu ji, o man ismeta Neteisingas failo formatas.
FAILAS NEPRIIMTAS!
Ka ne taip darom?
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2009 03 26, 20:09)
Merginos padekit  verysad.gif  niekaip su vyru negalim pervesti 2 %. Parsisiunciu paruosta faila, uzpildau savo duomenis, prisijungusi spaudziu perduoti paruosta faila, prikabinu ji, o man ismeta Neteisingas failo formatas.
FAILAS NEPRIIMTAS!
Ka ne taip darom?

Susitvarkei? Jei ne, štai naujo failo formato nuoroda (gal kartais, kokia senesne versija turi):
http://209.85.129.13...z...=clnk&gl=lt
FR0512, jei kas nepavyks dar, rasyk i privata, padesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2009 03 26, 19:09)
Merginos padekit  verysad.gif  niekaip su vyru negalim pervesti 2 %. Parsisiunciu paruosta faila, uzpildau savo duomenis, prisijungusi spaudziu perduoti paruosta faila, prikabinu ji, o man ismeta Neteisingas failo formatas.
FAILAS NEPRIIMTAS!
Ka ne taip darom?

galima pildyti online, ten jūsų duomenis jau rodys, tereiks suvesti asociacijos, o tą galima padaryti copy/paste labai lengvai iš failo kuris yra euromergelės parašiukį, ten wordinis variantas ir jei jūs jį bandot kabinti, tai tikrai manau nepavyks
aš jau treti ar ketvirti metai pildau online ir puikiai viskas ten gaunasi
Atsakyti
Labai prasau susitvarkykite kokiu nors budu kontaktine informacija, kad bent nauji nariai, zurnalistai zinotu kur kreiptis, nes nenutyla nei mobilus, nei namu telefonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 31 kovo 2009 - 13:36
atsakiau el. pastu - kai tik surasim kaip pakeisti senoje svetaineje duomenis arba ja panaikinti, tada ir nebesimatys seni kontaktai (reik Natali pagalbos), o po Visuotinio nariu susirinkimo pakeisime ir institucijose telefonus bei buveines adresus. Suprantu kad nemalonu, bet dar siek tiek kantrybes ir laiko....

QUOTE(Daiva @ 2009 03 31, 14:35)
Labai prasau susitvarkykite kokiu nors budu kontaktine informacija, kad bent nauji nariai, zurnalistai zinotu kur kreiptis, nes nenutyla nei mobilus, nei namu telefonas.

Atsakyti
Aš tai išlysiu kaip pylypas iš kanapių ir padėkosiu bent čia euromergelei bei kitiems prisidėjusiems nariams, kad pagaliau VA atsiuntė įstatų projektą kuris tikiu bus ir įregistruotas, padėkosiu už naujos svetainės projektą, už tai, kad turi jėgų dirbti, kad rūpi... aciuks.gif
Atsakyti

Pusė Lietuvos palaiko pagalbinį apvaisinimą!! Tai parodė SAM inicijuota apklausa.

Daugiau:

http://www.delfi.lt/...php?id=21288930
Atsakyti
thumbup.gif
Kvieciu visus komentuoti po siuo straipsniu, pagirti toki SAM palaikyma ir paantrinti, kad tikrai labai reikalingos sios proceduros (tai netik IVF, bet IUI) wub.gif

QUOTE(Jonina @ 2009 04 02, 09:24)
Pusė Lietuvos palaiko pagalbinį apvaisinimą!!  Tai parodė SAM inicijuota apklausa.

Daugiau:

http://www.delfi.lt/...php?id=21288930

Atsakyti