Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija

QUOTE(Eglė M. @ 2010 12 26, 18:33)
hmmm, iš tiesų keista  g.gif gal tikrai yra kažkokie finansiniai sumetimai, juk bažnyčios darbuotojai yra lygiai tokie patys žmonės kaip ir kiti  unsure.gif tik kai nežinau visų finansinių koridorių, kuriais juda pinigų srautai, net neišmanau, kurioje vietoje reikėtų ieškoti siūlų galų  g.gif

o jūs gal kokių minčių turite?  smile.gif

Niu va, dar vienas "antausis" bažnyčiai smile.gif : http://www.alfa.lt/s...010-12-29_12-58 , kuriame kalbama apie pinigus...

Citata iš straipsniuko, kuri man patiko labiausiai thumbup.gif :
"O štai kategorišką savo sąlygų diktavimą svarstant Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektus, griežtą pasisakymą dėl kontraceptinių priemonių ir abortų, skyrybų ir antrųjų santuokų galima vertinti ne tik kaip sielovadą ar rūpestį dėl žmonių moralės ir negimusių kūdikių gyvybių, bet ir kaip kišimąsį į Konstitucijos ginamą žmogaus teisę į privatų gyvenimą, kuris pagal pagrindinį šalies įstatymą yra neliečiamas."

Atsakyti
QUOTE(jurgitasaulyte @ 2010 12 29, 13:41)
Niu va, dar vienas "antausis" bažnyčiai smile.gif

Geras straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 29, 17:00)
Geras straipsnis thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 12 22, 15:26)
Ar dvieju kambariu butas tikrai yra pakankama priezastis neleisti seimai isisvaikinti? Et...Skaudu ir tiek verysad.gif

Deja... bet kazkodel socialinei rupybai normalu, kai 5 vaikai gyvena vieno kambario bute, taciau jei busimi iteviai neturi atskiro kambario vaikui, daro problema... unsure.gif

Linkiu lengvesniu visomis prasmemis katinelio metu wub.gif
Atsakyti
Su praėjusiomis šventėmis!!! wink_3.gif

2011 metų simbolis triušis arba katinas. Aš labiau linkusi prie triušio, nes jie gi labai vislūs gyvūnai smileysex.gif hihihi.gif , taigi turiu vilties ir linkiu visiems mums, kad naujieji metai būtų patys vaisingiausi nestuke.gif ir visi sulauktume savų stebūklėlių 2.gif

Atsakyti
LR straipsnis

Kas cia per nesamone???!!! blink.gif blink.gif Perskaiciau viska... O Viespatie... Net nezinau kaip pakomentuoti... (gal negrazu, bet man sito straipsnio autore kaip psichine ligone pasirode... blink.gif blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 03:25)
Kas cia per nesamone???!!!  blink.gif  blink.gif Perskaiciau viska... O Viespatie... Net nezinau kaip pakomentuoti... (gal negrazu, bet man sito straipsnio autore kaip psichine ligone pasirode...  blink.gif  blink.gif )

zinok, man pasirode, kad jos vyras turbut vaiko labai norejo, o natur. pastoti negalejo, ir jis ja verte tai daryti. nors tai yra 2 zmoniu sprendimas. del to jai visos proceduros buvo KANCIA. ir jos draugei Danijoje - dermatitas issivyste visai ne del dirbt.apvaisinimo, o galbut netinkamos mitybos ar motinos streso, kuris per piena persidave. nesamones kazkokios.
As, pvz, tikrai turejau didele hiperstimuliacija, gulejau ligoninej, 3 narkozes per savaite, po 3 ltr laseliniu kasdie. Bet nesigailiu nei vienos akimirkos, kuri mane galetu priartinti prie MUSU vaikelio. Viska mielai praeiciau dar karta, iskesciau, kad sulaukciau rezultato. O cia - susvirkste skyscio, ir jau pasijaute isprievartauta. matosi, kad moteris visai nenorejo net kudikio ir baisi pesimiste. Kiekvienas renkasi, koki kelia jam pasirinkti - o kaltinti IVF del kazkokiu ligu tai visiskas absurdas. kaip tik gydytojai atrenka geriausius spermiukus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 03:25)
LR straipsnis

Kas cia per nesamone???!!!  blink.gif  blink.gif

Viskas jau taip sutirštintomis juodom spalvom parašyta, kad net šiurpu. Tiesiog nelaiminga moteris, visiškai neturinti motinystės instinkto ir dar bandanti kitas įtikinti jog vaikų tikrai nereikia, tik jie būna liūdesio ir depresijos priežastimi.
Atsakyti
Baisu, slykstu, nemalonu..., vos neapsivemiau skaitydama... Is kur dar siuolaikeje visuomeneje atsiranda tokiu "iskasenu", fui, slykstu
Atsakyti
Uzteko perskaityti du puslapius,ir supratau, kad neverta gaisti laiko, skaitant toki straipsni. Baisu, kokias nesamones ten raso. Pazvelgiau kas rasoma komentaruose, tai nuteike geriau. Kvieciu nenusiminti, ir neprarasti vilties.Ir nekreipti demesio i tokias "sapaliones".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedita: 06 sausio 2011 - 10:10
labai įdomus straipsnis, perskaičiau vienu atsikvėpimu smile.gif žmogus išsako savo nuomonę
(man atrodo, kad jos straipsnį spausdino prieš keletą metų, tik jame daugiau buvo kalbama apie moterį Danijoje, patį PA procesą). Suintrigavo du momentai:

1. "Tai juk tik pasirinkimo dalykas." čia ir yra esmių esmė - ir PA yra pasirinkimo dalykas. Tokių, kaip ji, net nepradėjusių inseminacijos, yra ne vienas, t.y. ne kiekvienas prieina prie pačio PA. Jei žmogus PATS jai apsisprendžia, kodėl reikia šį apsisprendimą riboti? Ir kas ta riba - dievas, valstybė, dar kas nors? g.gif (euromergele, jei neklystu, žinai statistiką, kiek gi daro PA?)

2. "Autorės istorija tikra, tikrasis jos vardas ir pavardė lrytas.lt redakcijai žinoma. Ji neskelbiama tik todėl, kad žmonių reakcija galėtų būti pernelyg skausminga daug iškentėjusios moters artimiesiems." nesupratau anonimiškumo argumento smile.gif
Atsakyti
Nesugebėjau pabaigti straipsnio iki galo, pirmus puslapius skaitant nervas pradėjo imti doh.gif
Atsakyti