Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija

http://sveikata.dien...paslapti-321471
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 21, 20:03)
kaip gali baznycia krikstyti ir isileisti vaikus, gimusius is uzsaldytu embrionu?...

Deje, bet jei kunigas zinotu, kad vaikelis gimes IVF'o pagalba, jis turi absoliucia teise jo nekrikstyti. unsure.gif Kvailas reikalas, mano manymu. Nes, jei as kada nors nesiu savo dar nepradeta leliuka krikstyti, tai tikrai nepasakosiu kunigui, kokiu budu ir kokioj pozoj jis buvo pradetas g.gif

Tiesa, jau is Latvijos kliniku pareina sarkastiski juokeliai musu seimunams, kad jie su savo istatymais ir musu nevaisingomis poromis, padeda pakelti Latvijos ekonomika doh.gif Ir priemus D. Mik... istatymo projekta, sienos dar praplates. unsure.gif Kaip tik Kedainiuose vykusiam susirinkime kalbejom sita tema.

Kaip man pikta mad.gif Saugo embrionus, kurie ju manymu turi didesnes teises uz 12sav abortuose zudomus leliukus...O kas apsaugos juos? Kai jau plaka sirdute, kai jau spardosi mazos kojytes...
O kas apsaugos vaikucius, paliktus gyvybes langeliuose, sudegintus krosnyse, ismestus i lauko tualetus... unsure.gif
O ar kas nors rupinasi vaiku namuciuose auganciais??? Ar kas nors pasirupina, kad palengvintu absurdiska biurokratija juos isivaikinant? Ar dvieju kambariu butas tikrai yra pakankama priezastis neleisti seimai isisvaikinti? Et...Skaudu ir tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 12 22, 14:26)
.

Kaip man pikta mad.gif  Saugo embrionus, kurie ju manymu turi didesnes teises uz 12sav abortuose zudomus leliukus...O kas apsaugos juos? Kai jau plaka sirdute, kai jau spardosi mazos kojytes...
O kas apsaugos vaikucius, paliktus gyvybes langeliuose, sudegintus krosnyse, ismestus i lauko tualetus... unsure.gif
O ar kas nors rupinasi vaiku namuciuose auganciais??? Ar kas nors pasirupina, kad palengvintu absurdiska biurokratija juos isivaikinant? Ar dvieju kambariu butas tikrai yra pakankama priezastis neleisti seimai isisvaikinti? Et...Skaudu ir tiek verysad.gif

O aš pažįstu (teko garbė) garsių LT medikų (užima skyrių vedėjų pareigas) keliose įvairiose ligoninėse, kurie skaito, kad IVF tai pinigų ir sveikatos švaisatymas, atseit tenkinam savo įnorius, kai galima įsivaikinti. Skaudu girdėti tai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 22, 11:27)

Perskaičius pavadinimą jau galvojau kad bus vėl eilinis pasitaliojimas doh.gif Nu bent pats straipsnis normalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 12 22, 13:26)
Kaip man pikta mad.gif  Saugo embrionus, kurie ju manymu turi didesnes teises uz 12sav abortuose zudomus leliukus...O kas apsaugos juos? Kai jau plaka sirdute, kai jau spardosi mazos kojytes...

Ne kartą apie tai pagalvojau, kodėl bažnyčia taip įnirtingai nekovoja prieš abortus, kaip prieš embrionų šaldymą. g.gif Abortai įteisinti, pilnai daromi, jei ir nepritaria bažnyčia tam, bet tikrai nestoja prieš ir negrąsina teismais, kad tas legalizavimas būtų atšauktas. Prieš 4 ląstelių embrioną ir nelaimingas šeimas kovoti turbūt lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 22, 13:37)
garsių LT medikų..., kurie  skaito, kad IVF tai pinigų ir sveikatos švaisatymas, atseit tenkinam savo įnorius, kai galima įsivaikinti.

todėl, kad tai labai patogu, iš karto išsprendžiamos dvi socialinės problemos - nevaisingumo ir betėvystės; be to, kitų žmonių sąskaita, patiems dėl to nepajudinant nė piršto rolleyes.gif

man iki šiol pati baisiausia emocija yra abejingumas... tiek į neapykantą, tiek į džiaugsmą tu gali kažką atsakyti, o štai į abejingumą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglė M.: 22 gruodžio 2010 - 14:45
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 22, 13:37)
O aš pažįstu (teko garbė) garsių LT medikų (užima skyrių vedėjų pareigas) keliose įvairiose ligoninėse, kurie skaito, kad IVF tai pinigų ir sveikatos švaisatymas, atseit tenkinam savo įnorius, kai galima įsivaikinti. Skaudu girdėti tai doh.gif  verysad.gif

o zinokit, mano mamai viena "drauge" pasake: nu grazi ir jauna dukra, tai negi ji negali permiegoti su kitu ir nesakytu vyrui? ir pinigu sutaupytu. nu negaliu, slykstu net, kaip zmonems liezuviai apsivercia tokius zodzius kalbet. as jai pasakiau - cia yra ne VYRO problema, o MUSU SEIMOS, ir mes ja spresime kartu. ir jokiu pasaliniu jame nebus. schmoll.gif
Atsakyti
merginos, ar ziurite per LTV laida - kalba kunigai apie dirbt.apvaisinimo istatyma.
Atsakyti
Mielieji,

Artėjančių šv. Kalėdų ir Naujų Metų proga siunčiame šiltus linkėjimus Jums ir Jūsų šeimoms! 4u.gif

Didelis ačiū visiems, kad buvote kartu, kad palaikėte mintimis ir darbais siekiant bendrų tikslų, dėkui ir mums patiems, kad nenuleidžiame rankų ir kovojame už visas likimo šeimas. wub.gif

Linkime ramybės, stiprybės, ištvermės ir svarbiausia – sėkmės tiems, kuriems dar nepavyko įgyvendinti savo pačios didžiausios ir slapčiausios svajonės susilaukti vaikučių. Tegu sekantys metai būna kitokie! wub.gif
Džiaugiamės su besilaukiančiomis ir susilaukusiomis vaikučių šeimomis – linkime sėkmės, ramybės belaukiant ir dar daugiau džiaugsmo akimirkų sulaukusioms! wub.gif

Visada su Jumis ir už Jus drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 12 23, 10:07)

Visada su Jumis ir už Jus  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif group.gif friends.gif
Atsakyti
wub.gif

santa2.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 12 23, 10:07)
Mielieji,

Artėjančių šv. Kalėdų ir Naujų Metų proga siunčiame šiltus linkėjimus Jums ir Jūsų šeimoms!  4u.gif

Visada su Jumis ir už Jus  drinks_cheers.gif

ačiū, Euromergele, už sveikinimus 4u.gif ir Tau kuo geresnių, vaisingesnių ateinančių metų wub.gif

QUOTE(Singerita @ 2010 12 22, 14:37)
Ne kartą apie tai pagalvojau, kodėl bažnyčia taip įnirtingai nekovoja prieš abortus, kaip prieš embrionų šaldymą.  g.gif  Abortai įteisinti, pilnai daromi, jei ir nepritaria bažnyčia tam, bet tikrai nestoja prieš ir negrąsina teismais, kad tas legalizavimas būtų atšauktas. Prieš 4 ląstelių embrioną ir nelaimingas šeimas kovoti turbūt lengviau.

hmmm, iš tiesų keista g.gif gal tikrai yra kažkokie finansiniai sumetimai, juk bažnyčios darbuotojai yra lygiai tokie patys žmonės kaip ir kiti unsure.gif tik kai nežinau visų finansinių koridorių, kuriais juda pinigų srautai, net neišmanau, kurioje vietoje reikėtų ieškoti siūlų galų g.gif

o jūs gal kokių minčių turite? smile.gif

Atsakyti