QUOTE(kukulka @ 2010 12 21, 20:03)
kaip gali baznycia krikstyti ir isileisti vaikus, gimusius is uzsaldytu embrionu?...
Deje, bet jei kunigas zinotu, kad vaikelis gimes IVF'o pagalba, jis turi absoliucia teise jo nekrikstyti. Kvailas reikalas, mano manymu. Nes, jei as kada nors nesiu savo dar nepradeta leliuka krikstyti, tai tikrai nepasakosiu kunigui, kokiu budu ir kokioj pozoj jis buvo pradetas
Tiesa, jau is Latvijos kliniku pareina sarkastiski juokeliai musu seimunams, kad jie su savo istatymais ir musu nevaisingomis poromis, padeda pakelti Latvijos ekonomika Ir priemus D. Mik... istatymo projekta, sienos dar praplates. Kaip tik Kedainiuose vykusiam susirinkime kalbejom sita tema.
Kaip man pikta Saugo embrionus, kurie ju manymu turi didesnes teises uz 12sav abortuose zudomus leliukus...O kas apsaugos juos? Kai jau plaka sirdute, kai jau spardosi mazos kojytes...
O kas apsaugos vaikucius, paliktus gyvybes langeliuose, sudegintus krosnyse, ismestus i lauko tualetus...
O ar kas nors rupinasi vaiku namuciuose auganciais??? Ar kas nors pasirupina, kad palengvintu absurdiska biurokratija juos isivaikinant? Ar dvieju kambariu butas tikrai yra pakankama priezastis neleisti seimai isisvaikinti? Et...Skaudu ir tiek
QUOTE(Stileta @ 2010 12 22, 14:26)
.
Kaip man pikta Saugo embrionus, kurie ju manymu turi didesnes teises uz 12sav abortuose zudomus leliukus...O kas apsaugos juos? Kai jau plaka sirdute, kai jau spardosi mazos kojytes...
O kas apsaugos vaikucius, paliktus gyvybes langeliuose, sudegintus krosnyse, ismestus i lauko tualetus...
O ar kas nors rupinasi vaiku namuciuose auganciais??? Ar kas nors pasirupina, kad palengvintu absurdiska biurokratija juos isivaikinant? Ar dvieju kambariu butas tikrai yra pakankama priezastis neleisti seimai isisvaikinti? Et...Skaudu ir tiek
O aš pažįstu (teko garbė) garsių LT medikų (užima skyrių vedėjų pareigas) keliose įvairiose ligoninėse, kurie skaito, kad IVF tai pinigų ir sveikatos švaisatymas, atseit tenkinam savo įnorius, kai galima įsivaikinti. Skaudu girdėti tai
QUOTE(kukulka @ 2010 12 22, 11:27)
Perskaičius pavadinimą jau galvojau kad bus vėl eilinis pasitaliojimas Nu bent pats straipsnis normalus
QUOTE(Stileta @ 2010 12 22, 13:26)
Ne kartą apie tai pagalvojau, kodėl bažnyčia taip įnirtingai nekovoja prieš abortus, kaip prieš embrionų šaldymą. Abortai įteisinti, pilnai daromi, jei ir nepritaria bažnyčia tam, bet tikrai nestoja prieš ir negrąsina teismais, kad tas legalizavimas būtų atšauktas. Prieš 4 ląstelių embrioną ir nelaimingas šeimas kovoti turbūt lengviau.
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 22, 13:37)
garsių LT medikų..., kurie skaito, kad IVF tai pinigų ir sveikatos švaisatymas, atseit tenkinam savo įnorius, kai galima įsivaikinti.
todėl, kad tai labai patogu, iš karto išsprendžiamos dvi socialinės problemos - nevaisingumo ir betėvystės; be to, kitų žmonių sąskaita, patiems dėl to nepajudinant nė piršto
man iki šiol pati baisiausia emocija yra abejingumas... tiek į neapykantą, tiek į džiaugsmą tu gali kažką atsakyti, o štai į abejingumą
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 22, 13:37)
O aš pažįstu (teko garbė) garsių LT medikų (užima skyrių vedėjų pareigas) keliose įvairiose ligoninėse, kurie skaito, kad IVF tai pinigų ir sveikatos švaisatymas, atseit tenkinam savo įnorius, kai galima įsivaikinti. Skaudu girdėti tai
o zinokit, mano mamai viena "drauge" pasake: nu grazi ir jauna dukra, tai negi ji negali permiegoti su kitu ir nesakytu vyrui? ir pinigu sutaupytu. nu negaliu, slykstu net, kaip zmonems liezuviai apsivercia tokius zodzius kalbet. as jai pasakiau - cia yra ne VYRO problema, o MUSU SEIMOS, ir mes ja spresime kartu. ir jokiu pasaliniu jame nebus.
merginos, ar ziurite per LTV laida - kalba kunigai apie dirbt.apvaisinimo istatyma.
Mielieji,
Artėjančių šv. Kalėdų ir Naujų Metų proga siunčiame šiltus linkėjimus Jums ir Jūsų šeimoms!
Didelis ačiū visiems, kad buvote kartu, kad palaikėte mintimis ir darbais siekiant bendrų tikslų, dėkui ir mums patiems, kad nenuleidžiame rankų ir kovojame už visas likimo šeimas.
Linkime ramybės, stiprybės, ištvermės ir svarbiausia sėkmės tiems, kuriems dar nepavyko įgyvendinti savo pačios didžiausios ir slapčiausios svajonės susilaukti vaikučių. Tegu sekantys metai būna kitokie!
Džiaugiamės su besilaukiančiomis ir susilaukusiomis vaikučių šeimomis linkime sėkmės, ramybės belaukiant ir dar daugiau džiaugsmo akimirkų sulaukusioms!
Visada su Jumis ir už Jus
Artėjančių šv. Kalėdų ir Naujų Metų proga siunčiame šiltus linkėjimus Jums ir Jūsų šeimoms!
Didelis ačiū visiems, kad buvote kartu, kad palaikėte mintimis ir darbais siekiant bendrų tikslų, dėkui ir mums patiems, kad nenuleidžiame rankų ir kovojame už visas likimo šeimas.
Linkime ramybės, stiprybės, ištvermės ir svarbiausia sėkmės tiems, kuriems dar nepavyko įgyvendinti savo pačios didžiausios ir slapčiausios svajonės susilaukti vaikučių. Tegu sekantys metai būna kitokie!
Džiaugiamės su besilaukiančiomis ir susilaukusiomis vaikučių šeimomis linkime sėkmės, ramybės belaukiant ir dar daugiau džiaugsmo akimirkų sulaukusioms!
QUOTE(euromergele @ 2010 12 23, 10:07)
Mielieji,
ačiū, Euromergele, už sveikinimus ir Tau kuo geresnių, vaisingesnių ateinančių metų
QUOTE(Singerita @ 2010 12 22, 14:37)
Ne kartą apie tai pagalvojau, kodėl bažnyčia taip įnirtingai nekovoja prieš abortus, kaip prieš embrionų šaldymą. Abortai įteisinti, pilnai daromi, jei ir nepritaria bažnyčia tam, bet tikrai nestoja prieš ir negrąsina teismais, kad tas legalizavimas būtų atšauktas. Prieš 4 ląstelių embrioną ir nelaimingas šeimas kovoti turbūt lengviau.
hmmm, iš tiesų keista gal tikrai yra kažkokie finansiniai sumetimai, juk bažnyčios darbuotojai yra lygiai tokie patys žmonės kaip ir kiti tik kai nežinau visų finansinių koridorių, kuriais juda pinigų srautai, net neišmanau, kurioje vietoje reikėtų ieškoti siūlų galų
o jūs gal kokių minčių turite?