Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija

http://www.delfi.lt/...u.d?id=39759409

O dar visur skelbiama, kad pas mus bažnyčia nesikiša į politiką doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 16 gruodžio 2010 - 09:07
Inkvizicijos laikai sugrįžo...

aš jau seniai supratau, kad gyvenu atsilikusioje trečio pasaulio valstybėje bigsmile.gif . Tik tokioje valstybėje tave, suaugusį, išsilavinusį žmogų, gali laikyti protiškai ir/ar psichiškai neįgaliu bei nurodinėti, kaip gyventi - už ką balsuoti, kaip ir ar iš viso daryti vaikus, ką kalbėti, net ką galvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2010 12 16, 13:48)
Inkvizicijos laikai sugrįžo...

aš jau seniai supratau, kad gyvenu atsilikusioje trečio pasaulio valstybėje  bigsmile.gif . Tik tokioje valstybėje tave, suaugusį, išsilavinusį žmogų, gali laikyti protiškai ir/ar psichiškai neįgaliu bei nurodinėti, kaip gyventi - už ką balsuoti, kaip ir ar iš viso daryti vaikus, ką kalbėti, net ką galvoti  doh.gif

labai tau pritariu - netgi neatsilikusioje, bet izoliuotoje. Kiekvienoje salyje stengiamasi kuo daugiau padeti savo gyventojams, o pas mus - atvirksciai. gali tik nurodineti, kaip gyventi, nieko del to nepadarydami. Kad zmogus, kaip sovietinej saly (nors labai garsiai replikuojama, kad 20 METU esame LAISVI!!) kokia cia laisve? numirti?? ar tik egzistuoti? man idomu, ka jie kalbes po kokiu 5 metu, kai Lietuvoj lietuviu nebeliks... neliks kalbos, kulturos, seimos, vaiku, kurie senukams (ir tai paciai baznyciai) uzdirbs pinigus? Lietuviai dirbs kitoms salims, kur geriau gyventi, ir kur zmogus gerbiamas...
Atsakyti
nu jau cia tai virs visko!!! Toks pats grasinimas ir uz mums reikiama Pagalbinio apvaisinimo istatyma nuskambejo..ner net ka pasakyt...

QUOTE(Vilma J. @ 2010 12 16, 10:06)

Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 16, 14:04)
labai tau pritariu - netgi neatsilikusioje, bet izoliuotoje. Kiekvienoje salyje stengiamasi kuo daugiau padeti savo gyventojams, o pas mus - atvirksciai. gali tik nurodineti, kaip gyventi, nieko del to nepadarydami. Kad zmogus, kaip sovietinej saly (nors labai garsiai replikuojama, kad 20 METU esame LAISVI!!) kokia cia laisve? numirti?? ar tik egzistuoti? man idomu, ka jie kalbes po kokiu 5 metu, kai Lietuvoj lietuviu nebeliks... neliks kalbos, kulturos, seimos, vaiku, kurie senukams (ir tai paciai baznyciai) uzdirbs pinigus? Lietuviai dirbs kitoms salims, kur geriau gyventi, ir kur zmogus gerbiamas...

ir aš tau visiškai pritariu drinks_cheers.gif kažkada buvau Lietuvos patriotė, o dabar vis dažniau pagalvoju apie emigraciją: ne tik dėl pinigų, bet ir dėl to, kad darosi sunku kvėpuoti... ir norisi, kad mano vaikai augtų nesužaloti tokių apribojimų cool.gif

QUOTE(euromergele @ 2010 12 16, 21:14)
nu jau cia tai virs visko!!! Toks pats grasinimas ir uz mums reikiama Pagalbinio apvaisinimo istatyma nuskambejo..ner net ka pasakyt...

taip, jiems tikslas pateisina priemones 4u.gif nemanau, kad tai etiška g.gif
Atsakyti

nu jie jau nebezino, ko nesitverti! jau turbut prades tuoj vadovauti, kada eiti i WC ir kada ne... doh.gif isivaizduoju, kaip sunku atlaikyt. atrodo, issimoksline zmones, dvasingi, o sitokiais zodziais... tai kas dar galvoje kirba?? doh.gif
Atsakyti

Manau atėjo laikas rašyti viešą atvirą laišką.
Ypač Narbekovui, tik reikia, kad emocijos nurimtų.
O paskelbtį reikėtų Delfio pilietyje arba Bernardinuose.
Nes aš norėčiau pamatyti, kaip Narbekovas mano sūnui pasakytų, kad jis yra produktas, tėvų įgeidits, kad jis sukurtas kitų mirties sąskaita ir turi gailėtis savo atėjimo į šį pasaulį.

Svarbiausia, kad emocijos nurimtų, nes kitaip gali ir necenzūrinių žodžių pasitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 12 16, 22:54)
Nes aš norėčiau pamatyti, kaip Narbekovas mano sūnui pasakytų, kad jis yra produktas, tėvų įgeidits, kad jis sukurtas kitų mirties sąskaita ir turi gailėtis savo atėjimo į šį pasaulį.

Svarbiausia, kad emocijos nurimtų, nes kitaip gali ir necenzūrinių žodžių pasitaikyti.

tikrai,jie neisivaizduoja, ka reiskia prie krutines glausti SAVO kune uzauginta, ir savo ir vyro lasteliu sudaryta vaika. bet kokie tie zmones, kai padetis ju neliecia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 12 16, 22:54)

aišku, kad nėra prasmės nusileisti iki jų lygio drinks_cheers.gif (pvz., kad ir pareiškimas, jog "šeimos noras turėti vaikų nėra pakankamas tam argumentas": ką tai iš viso reiškia? g.gif )

MonaJ,
žinoma, kad nėra nieko, na nieko nuostabiau, nei savo vaike matyti seniai mirusios mamos akis, savo riestą nosį, girdėti mylimo vyro juoką... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 12 16, 22:14)

man truksta zodziu... doh.gif kur mes gyvename..., link ko einame? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2010 12 17, 09:58)

MonaJ,
žinoma, kad nėra nieko, na nieko nuostabiau, nei savo vaike matyti seniai mirusios mamos akis, savo riestą nosį, girdėti mylimo vyro juoką...  wub.gif

net sugraudinai... labai jautri si tema... isivaizduoju,koki dziaugsma jauti, kiekviena karta ziuredama i SAVO vaika! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 17, 18:12)
net sugraudinai... labai jautri si tema... isivaizduoju,koki dziaugsma jauti, kiekviena karta ziuredama i SAVO vaikawub.gif

žinoma wub.gif

gimus vaikams, atsirado vidinė ramybė, didesnė meilė sau ir gyvenimui smile.gif kitaip ir būti negali - juk tai ir yra mūsų gyvenimo esmių esmė - kažką palikti po savęs... tai yra lygiai toks pats esminis instinktas, kaip valgyti ir gerti: gamta užprogramavo kiekvieną gyvą organizmą palikti savo genus, kad jo rūšis neišnyktų; žmogus nėra kažkokia iškrypusi išimtis, jis yra gamtos dalis ir jo pasąmonėje užkoduota būtinybė turėti savo biologinius vaikus, palikti save po savęs savo palikuonyse...
Atsakyti