Susipazinkite su situacija Lietuvoje Pagalbinio (nors baznyciai mielesnis pavadinimas "Dirbtinis") apvaisinimo istatymo klausimu:
http://www.delfi.lt/...a...51267&com=1
nepamirskite ir komentaru palikti
Del tos paramos: As irgi pagalvojau apie Euromergele, arba Rosita K. Neisigilinusi esu ir nezinau ar joms buvo skirta parama ar ne... Bet manau, kad tiek investavus save visoms mums, jos tikrai nusipelne bent siek tiek paramos ir is musu. Neskaitau tu liudnu istoriju, per nelyg graudu, bet mano pasiulymas euromergele arba Rosita K.
mergaites, aciu, kad apie mane galvojat - mes irgi jumis LAAAAAAAAAABAI rupinames bet del paramos, prasau mane pamirst
O Rosita K - labai ir as palaikyciau, turbut visos IVF skyrelio merginos jos istorija zino, ta istorija dar turi but ir pakartota, skelbiant akcija.
O Rosita K - labai ir as palaikyciau, turbut visos IVF skyrelio merginos jos istorija zino, ta istorija dar turi but ir pakartota, skelbiant akcija.
Euromergele
Aš irgi visom keturiom už Rositą
Na tai jeigu del kazkokiu priezasciu ir taisykliu negalima Euro... tuomet mano balsas uz Rosita K.
Nezinau as jos istorijos, tik zinau, kad jau berods 5 karta planuoja IVF darytis, jei neklystu... is bendro forumo kiek seku.
Nezinau as jos istorijos, tik zinau, kad jau berods 5 karta planuoja IVF darytis, jei neklystu... is bendro forumo kiek seku.
QUOTE(Vilma J. @ 2010 10 28, 10:25)
Ir aš už Rositą
aš labai sujaudinta, ačiū, kad linkite mūsų šeimai gėrio, kurio visa širdim trokštam tačiau turiu atsisakyti jūsų nuoširdžių ketinimų, nes šiai dienai ne pinigai, bet psichologinis barjeras verčia mus stabtelti. Negaliu naudotis jūsų gerumu ir savanaudiškai priimti pasiūlymo.
o kaip: Liepa7? Console? late? Viktoriukas? dangutex?
o kaip: Liepa7? Console? late? Viktoriukas? dangutex?
Rosita
Kadangi žinau Liepos7 istoriją, tikrai palaikyčiau šią akciją
Kadangi žinau Liepos7 istoriją, tikrai palaikyčiau šią akciją
na nezinau Liepos istorijos ,gal nesekiau,bet palaikyciau jei kitoms mergaitems jau nebegalima skirti(Palergonijai,Rositai,Viktoriukui,Euromergelei ir dar daug cia tokiu yra)
http://www3.lrs.lt/p...6...03945&p_k=1 paskaitykite
QUOTE(Prince @ 2010 11 03, 17:09)
ir malonu, ir skaudu...
Atiloja as norejau irgi pakomentuoti, bet tiesiog neradau zodziu... Nei dziugu, nei liudna, kad reikia irodineti tokius dalykus... ech neverta ir kalbeti. Pataikei kaip pirstu i aki ir malonu ir skaudu.