Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija

Susipazinkite su situacija Lietuvoje Pagalbinio (nors baznyciai mielesnis pavadinimas "Dirbtinis") apvaisinimo istatymo klausimu:

http://www.delfi.lt/...a...51267&com=1

nepamirskite ir komentaru palikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Del tos paramos: As irgi pagalvojau apie Euromergele, arba Rosita K. Neisigilinusi esu ir nezinau ar joms buvo skirta parama ar ne... Bet manau, kad tiek investavus save visoms mums, jos tikrai nusipelne bent siek tiek paramos ir is musu. Neskaitau tu liudnu istoriju, per nelyg graudu, bet mano pasiulymas euromergele arba Rosita K.
Atsakyti
mergaites, aciu, kad apie mane galvojat - mes irgi jumis LAAAAAAAAAABAI rupinames biggrin.gif wub.gif bet del paramos, prasau mane pamirst wink.gif

O Rosita K - labai ir as palaikyciau, turbut visos IVF skyrelio merginos jos istorija zino, ta istorija dar turi but ir pakartota, skelbiant akcija.

Atsakyti
Euromergele wub.gif

Aš irgi visom keturiom už Rositą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na tai jeigu del kazkokiu priezasciu ir taisykliu negalima Euro... tuomet mano balsas uz Rosita K.
Nezinau as jos istorijos, tik zinau, kad jau berods 5 karta planuoja IVF darytis, jei neklystu... is bendro forumo kiek seku.
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2010 10 28, 10:25)
Aš irgi visom keturiom už Rositą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir aš už Rositą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš labai sujaudinta, ačiū, kad linkite mūsų šeimai gėrio, kurio visa širdim trokštam wub.gif tačiau turiu atsisakyti jūsų nuoširdžių ketinimų, nes šiai dienai ne pinigai, bet psichologinis barjeras verčia mus stabtelti. Negaliu naudotis jūsų gerumu ir savanaudiškai priimti pasiūlymo. wub.gif
o kaip: Liepa7? Console? late? Viktoriukas? dangutex? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 spalio 2010 - 16:25
Rosita wub.gif

Kadangi žinau Liepos7 istoriją, tikrai palaikyčiau šią akciją thumbup.gif
Atsakyti
na nezinau Liepos istorijos ,gal nesekiau,bet palaikyciau jei kitoms mergaitems jau nebegalima skirti(Palergonijai,Rositai,Viktoriukui,Euromergelei ir dar daug cia tokiu yra)
Atsakyti
http://www3.lrs.lt/p...6...03945&p_k=1 paskaitykite
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 11 03, 17:09)

ir malonu, ir skaudu...
Atsakyti
Atiloja as norejau irgi pakomentuoti, bet tiesiog neradau zodziu... Nei dziugu, nei liudna, kad reikia irodineti tokius dalykus... ech neverta ir kalbeti. Pataikei kaip pirstu i aki ir malonu ir skaudu.
Atsakyti