Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija

QUOTE(euromergele @ 2010 09 21, 19:01)
šį šeštadienį, rugsėjo 25d, Vaisingumo Asociacijos patalpose (Žirmūnų g. 143 - 121kab.) organizuojamą susitikimą-diskusiją tema “Myliu save tokią, kokia esu. “  wub.gif

ieskau kompanijos nuo Marijampoles arba Kauno ax.gif kazkaip smagiau su chebryte-kas prisijungia? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
lauksim atvykstant wub.gif nepamirskit, nuo 11 val. - diskusija 3 val. su pertrauka. Paskui kas nores, galesim pasilikt biski pasiplepet smile.gif anuos kartus vasara smagiai dar plepejo visos ir saldumynus sunestus tvarke biggrin.gif
Atsakyti
Smagus apdovanojimas thumbup.gif
Žemai lenkiames jam už tai, kad šitiek ir Lietuvos šeimų gali susilaukti vaikučių, arne? smile.gif

http://vz.lt/4/strai...btinio_apvaisi2

Atsakyti
Sveiki mielieji,

Asociacijai reikalinga Jūsų vysų parama ir pagalba.

Šiandien, spalio 7 dieną, per žinių radiją 13.30 bus tiesioginė laida apie Pagalbinio apvaisinimo įstatymą. Visi kas turite galimybę paklausykite ir palaikykite mūsų poziciją tiek skambindami ir užduodami mums rūpimus klausimus. Laidoje kalbės ir Vaisingumo asociacijos valdybos narė – Rasa.

Klausimus iki laidos galima užduoti ir žinių radijo internetinėje svetainėje: http://www.ziniur.lt...n...32&pageID=1

Žiniųradijo dažnius pagal miestus galite surasti čia: http://www.ziniur.lt/dažniai

Labai prašome Jūsų pagalbos ir aktyvaus dalyvavimo palaikant Asociacijos poziciją.

Trumpai apie situaciją: Buvęs SAM ministras Algis Čaplikas uzregistravo liberalų įstatymo projektą Seima. Paraleliai Sveikatos apsaugos ministerija pateikė kitą įstatymo projektą Vyriausybei, kuria spermos donorystė būtų leidžiama, o kiaušialąsčių donorystė draudžiama. Tai moterų nevaisingumo gydymo diskriminavimas!
Taip pat Seime bandoma užregistruoti ir konservatyvųjį įstatymo projektą, kuris visiškai suvaržytų nevaisingų šeimų galimybę į efektyvų ir individualų gydymą – būtų ribojamas sukuriamų embrionų sukūrimas, draudžiamas mūsų snaigučių šaldymas. Su tokiais apribojimais šeimoms ženkliai sumažėtų gydymo efektyvumas ir dėl to tikrai daug šeimų liktų be realaus šanso susilaukti vaikelių.

http://www.delfi.lt/...php?id=37258943

Nelikite abejingi, parašykite savo nuomonę ir palaikykite Vaisingumo asociaciją. Išplatinkite šią informaciją visiems savo pažystamiems, pažystamoms šeimoms.

Iš anksto ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 07 spalio 2010 - 10:33
Labai aciu visiems skambinusiems, balsavusiems ir komentavusiems wub.gif

Kovokim uz savo teises! 4u.gif
Atsakyti
man tai pasirode ,kad ta laida buvo padaryta parodyti ,kad to istatymo niekam nereikia,ne tie zmones buvo i laida pakviesti,ypac kunigas.taip gaila musu visu pasidare klausant,kad atsisedus net verkiau ,koks zmoniu poziuris.
Atsakyti
Kvieciame susipazinti su naujausiu 2010 m. spalio 18 d. Vaisingumo asociacijos pareiskimu 4u.gif

http://www.medicine....amp;naujid=2401
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 18 spalio 2010 - 16:49
QUOTE(euromergele @ 2010 10 20, 14:32)
Iki siol buvo taip, kad forumas pasiulydavo seima, kuriai sunku finansiskai ir kuriai galima butu surinkti pinigelius, o VA skolindavo savo saskaita (tokiu atveju vissi garantuoti, kad pinigai tikrai bus isleisti proceduroms ir vaistams, o ir nereikes mokesciu moket renkant aukas per organizacija).
Kolkas negavo VA pasiulymu kam galima butu rinkti pinigelius  4u.gif  nebent siulot keist tvarka - tada diskutuokim forume VA temoje  4u.gif

aš kaip ilgametė VA narė, turiu pasiūlymą 4u.gif
mano pasiūlymas Pelargonija 4u.gif
planavom pirmą vaikelį ji darė IVF, dabar planuojam antrą ir ji vis dar čia verysad.gif , bet kaip suprantu jau nebedaro ir didžiausia kliūtis pinigėliai verysad.gif o metai nenumaldomai skuba verysad.gif
Atsakyti
Baikit juokus. Aš esu gavusi paramą prieš keturis metus.
Bet labai smagu, kad mane kažkas prisimena......... wub.gif
Mes dar truputį susikaupsim ir įveiksim tą bjaurybę nevaisingumą... jau ne už kalnų smile.gif
Papildyta:
Šuds.......... apsiašarojau.........
Papildyta:
Žinau, kad dukart tam pačiam žmogui parama nerenkama, bet man labiausiai gaila akeditės....... nu negaliu... verysad.gif cry.gif
Reikėtų surasti ką nors su ilga nesėkmės patirtim... arba vyriausią amžium (aš kaip subrendusi motera labiausiai užjaučiu vyresnes blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 21 spalio 2010 - 10:44
QUOTE(Pelargonija @ 2010 10 21, 13:30)
Aš už Euro  thumbup.gif Jos istorija jau ilga ir skausminga...  verysad.gif

g.gif o gal butu imanoma iskart abiems? ax.gif as tikrai nepriestarauciau. o gal butu VA galimybe negrazintinai padengti bent dali reikiamos sumos... blush2.gif kita dali sumestumem po lasa..
Atsakyti
oho, net nesitikejau tokio pasiulymo wub.gif
Euro kandidaturos net nesvarstom, jos kita misija cia biggrin.gif

Taip, gaila ir akedites, gaila visu, bet tokia VA pozicija budavo visada, kad remti tik viena karta, nes pacios gi zinot, kad paramos reikia labai daug zmoniu.

VELI - VA kiekvienais metais remia kelias seimas, apmokedama IVF (ICSI), tikiuosi pavyks ir siais metais, priklausys nuo jusu paskirtu 2% kuriuos gausim is VMI.

Galetumem nebent pasiulyti is tu, kurios pernai kreipesi, bet negavo VA paramos? Tik zinoma reiketu ir tu paciu merginu atsiklausti ar galim jas siulyti.
Arba palaukti gruodzio, kai vel sius prasymus ir tada pasiulyti?
Atsakyti
Mano nuomone - geriausia parama būtų tiems, kurie jau ne vieną kartą yra bandę IVF ir kuriuos amžius spaudžia. O tokių pas mus yra.
Tai tik mano nuomonė
Atsakyti