Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

Zinau, kad justininskese 2 k butas nuomojamas uz 350 lt, tikrai geras, tvarkingas, su visais reikalingais baldais ir buitine technika. Siuo metu net ir vilniuje 800 lt uz 2 k. buta yra per daug, nebent butas butu naujame nameir su autonominiu sildymu
Atsakyti
QUOTE(As_ta @ 2010 01 16, 14:58)
Zinau, kad justininskese 2 k butas nuomojamas uz 350 lt, tikrai geras, tvarkingas, su visais reikalingais baldais ir buitine technika.

nuorodą galit įmesti?

QUOTE(As_ta @ 2010 01 16, 14:58)
Siuo metu net ir vilniuje 800 lt uz 2 k. buta yra per daug, nebent butas butu naujame nameir su autonominiu sildymu

Priklauso ir nuo rajono.
Atsakyti
Turiu pasitikejimo klausima smile.gif Ar nuomotumete buta jei:
1. Ateitu moteriske su vaiku, prisistatytu advokate, apsiziuretu ir pareikstu kad ima. Paparsyta el adreso, pasakytu, kad neturi interneto, skiriasi su vyru ir tt.
2. Po dienos, kaip sutarta neskambintu.
3. Paskambinus nuomotojui, pasakytu, kad skambino ir neprisiskambino, iskart ateitu i susitikima, patvirtintu kad buta ima. Del mokesciu ir kitu dalyku nesidometu, su viskuo sutiktu ir sakytu, kad nera problemu.
4. Paprasyta atsiusti el.pasto adresa ir duomenis, nesiustu, nors iki sutarties pasirasymo liktu 1 diena.
5.Paskambinus, pasakytu, kad uzluzo serveris,jau norejusi apie tai siusti sms. Kad yra teisininke, atsispausdins tipine sutarti ir atsines. Paparsyta, padiktuotu adresa ...advokatas.lt.
6. Paskui pasakytu, kad sutarties negalejo del tech. kliuciu atsispausdinti.
7. Jos pasakytu vardu ir pavarde nei advokates, nei advokato padejejos advokatu asociacijos svetaineje nerastumete, domenas advokatas.lt nerandamas, laiskas siustas jos nurodytu elektroniniu adresu griztu.
8. Tokiu vardu ir pavarde randama moteris, dirbanti teisininke rajono savivaldybeje (ne advokate ir turinti kita elektronini adresa). g.gif

Beda, kad pati esu uzsienyje, nuoma rupinasi draugas, o man visi sie keistumai moteriskes neduoda ramybes. Sutarti ji zada pasirasyt rytoj, ir nori iskart isikelti...
Ka darytumet jus. Man tai baisu, doh.gif kad ji nebutu kokia aferiste su suklastotu pasu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo druskute: 16 sausio 2010 - 19:51
QUOTE(druskute @ 2010 01 16, 20:45)
1. Ateitu moteriske su vaiku, prisistatytu advokate, apsiziuretu ir pareikstu kad ima. Paparsyta el adreso, pasakytu, kad neturi interneto, skiriasi su vyru ir tt.
2. Po dienos, kaip sutarta neskambintu.
3. Paskambinus nuomotojui, pasakytu, kad skambino ir neprisiskambino, iskart ateitu i susitikima, patvirtintu kad buta ima. Del mokesciu ir kitu dalyku nesidometu, su viskuo sutiktu ir sakytu, kad nera problemu.
4. Paprasyta atsiusti el.pasto adresa ir duomenis, nesiustu, nors iki sutarties pasirasymo liktu 1 diena.
5.Paskambinus, pasakytu, kad uzluzo serveris,jau norejusi apie tai siusti sms. Kad yra teisininke, atsispausdins tipine sutarti ir atsines. Paparsyta, padiktuotu adresa ...advokatas.lt.
6. Paskui pasakytu, kad sutarties negalejo del tech. kliuciu atsispausdinti.
7. Jos pasakytu vardu ir pavarde nei advokates, nei advokato padejejos advokatu asociacijos svetaineje nerastumete, domenas advokatas.lt nerandamas, laiskas siustas jos nurodytu elektroniniu adresu griztu.
8. Tokiu vardu ir pavarde randama moteris, dirbanti teisininke rajono savivaldybeje (ne advokate ir turinti kita elektronini adresa). g.gif

Beda, kad pati esu uzsienyje, nuoma rupinasi draugas, o man visi sie keistumai moteriskes neduoda ramybes. Sutarti ji zada pasirasyt rytoj, ir nori iskart isikelti...
Ka darytumet jus. Man tai baisu, doh.gif  kad ji nebutu kokia aferiste su suklastotu pasu.

puses Jusu nurodytu ,detaliu man jau butu per daug... ramiau - kai butas visai neisnuomuotas, nei tureti veliau uzsitesusiu problemu, kaip susidariusios skolos, bei nagalejimas nuomininko iskrapstyti.

geriau buti per daug itariai pasirenkant, nei veliau gailetis.
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2010 01 16, 19:45)

Nenuomociau. Nepatikimas, neatsakingas, melagis zmogus.

Del sutarties. Ne nuomininkas turi atspausdinti "tipine" sutarti, o nuomotojas tokia, kuri jam yra tinkama ir duoti ja pasirasyti nuomininkui. O nuomininkas gali ja pasirasyti arba ne. Pvz. nuomininkas pasirasys sutarti, kurioj nebus punkto, kad draudziama buta pernuomoti. Grisit is uzsienio ir pasirodys, kad bute 10 libanieciu gyvena blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti