Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

QUOTE(Lapelokė @ 2010 01 10, 13:15)
Ir nieko nebūčiau niekam sakius, bet kai jau už tris knygeles po litą ėmė prašyt... tai ir karksiu dabar  doh.gif

O kodėl tu pati už komunalinius internetu nesusimoki? Atspausdintum šeimininkei lapą, kad apmokėta, ir ramu
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 10, 15:47)
O kodėl tu pati už komunalinius internetu nesusimoki? Atspausdintum šeimininkei lapą, kad apmokėta, ir ramu

bandysiu pasiklausti... nors išsyk sakė - pati viską tikrins, ir pati mokės... sakau, mums pirmą kart taip, nes visada ne tik patys mokėdavom už paslaugas, dar ir nuomą intu šeimininkams persiųsdavom...
galbūt šeimininkė yra kada nors nudegusi, galbūt kas nors skolų buvo privaręs, todėl dabar nenori niekuo pasitikėt. schmoll.gif
Atsakyti
Taigi gali kas mėnesį ateit ir sutikrint parodymus. Mano viena šeimininkė taip ir darė, o sutarties priede dar visada prirašydavom parodymus ir pasirašydavom, kad pinigai duoti/gauti
Atsakyti
[quote=Lapelokė,2010 01 10, 12:15]
:tai čia gal bendrabučio kambariuką nuomojat? Nes vieno kambario butas Vilniuje mažiausiai 400...
o kodėl jūs nusprendėt, kad aš iš Vilniaus? Ar čia tik vilnietės plepa? Ne, mes gyvenam nedideliam mieste. Butas 2-jų kambarių.
O šeimininkai patys moka mokesčius ir paskui tik paprašo pinigų iš nuomotojų todėl, kad žino arba yra patys patyrę, kad nuomininkai sugalvoja visokių būdų kaip mažiau mokėt už elektrą ar vandenį, dujas. Pavyzdžiui, praleidžia dalį skaitiklių parodymų ir pan. Visokių kuriozų būna
Atsakyti
[quote=jurda,2010 01 10, 18:12]
[quote=Lapelokė,2010 01 10, 12:15]
:tai čia gal bendrabučio kambariuką nuomojat? Nes vieno kambario butas Vilniuje mažiausiai 400...
o kodėl jūs nusprendėt, kad aš iš Vilniaus? Ar čia tik vilnietės plepa? Ne, mes gyvenam nedideliam mieste. Butas 2-jų kambarių.
O šeimininkai patys moka mokesčius ir paskui tik paprašo pinigų iš nuomotojų todėl, kad žino arba yra patys patyrę, kad nuomininkai sugalvoja visokių būdų kaip mažiau mokėt už elektrą ar vandenį, dujas. Pavyzdžiui, praleidžia dalį skaitiklių parodymų ir pan. Visokių kuriozų būna
[/quote]

Atsiprašau šiaip, bet nenusprendžiau, kad jūs iš Vilniaus mirksiukas.gif ... Tik parašiau, kiek Vilniuje vieno kambario butas... Ech, kad čia tokios kainos būtų kaip pas jus... Aišku, jūs turbūt norėtumėt tokių kainų, kaip pas mus tongue.gif
O dėl nuomininkų, tai sutinku... išties visokiausių kuriozų būna... Todėl jei pati nuomočiau, turbūt būčiau priekabi nuomotoja - išties pati viską patikrinčiau... Bet ir teisinga būčiau biggrin.gif ... Man teko anksčiau globoti vieną butą - mes išsikėlėm į geresnį, o to butuko savininkė paprašė, kad naujus nuomininkus aš pašefuočiau, nes ji gyveno kitame mieste... Išties, eidavau tvarkingai kas mėnesį, ir pati pažiūrėdavau, kokie skaitiklių parodymai, patikrindavau,ar teisingai viskas apskaičiuota... drinks_cheers.gif
Atsakyti
man svarbiau, kad nuomininkai buto nenuniokotu, nes tikrai l. jaukus butas, visada švariai užlaikiau, o dabar dar ir remontas padarytas, kuriam lėšų tikrai negailėjom, nes laukėm 3-o vaikelio ir netikėjom, kad taip greit išsikelsim į kitą butą. Paskutinį karatą išeidama iš jo,širdį suspaudė: 10 metų pragyventa, 2 vaikai užauginti..O palikau tiesiog kvepiantį butą, viskas išplauta, nes dar menesį ten su naujagimiu gyvenom, o remontus skubejom atlikt kol vaikas gims.
tAIP viską išdėsciau, kad patiketumet jog nemeluoju, kad butas buvo suremontuotas ir svarus. Noreciau, kad nuomininkai ji ,,myletu", bet yra kitaip.. O tie 250 laimes neatnesa..
Atsakyti
Paskaitau aš vis temą ir vis atrodo, kad vien blogi nuomininkai pasitaiko. unsure.gif Nagi ieškau savo broliui Kaune išnuomoti butą, esam geri nuomininkai smile.gif Asmeniškai aš pati moku mokesčius. (Beje, mes mokam internetu, nes man būtų labai nepatogu kas mėn skaičiuoti, padavinėti pinigus. O čia- prisėdai, padarei pavedimą ir viskas).

QUOTE(Junda @ 2010 01 06, 00:00)
Akivaizdu, kad sutarties neturėjot ir savo teisių nežinojot.

tai taip. Jauni studentai tada buvom. Be to tada apie tas sutartis išvis nebudavo ne kalbos.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 01 11, 12:18)
Paskaitau aš vis temą ir vis atrodo, kad vien blogi nuomininkai pasitaiko.  unsure.gif

Na nera visi tokie blogi smile.gif Musu buve nuomininkai visai geri buvo, tik kad turejo issikraustyt. Jie buvo MB giminaiciai, savi zmones. O nauju nuomininku bijau, juk nezinosi, kad per vieni, is paziuros visi atrodo padorus doh.gif
Atsakyti

aha, savu rate rasti (tiek isnuomoti, tiek nuomuotis) yra geriausiai
Atsakyti
yRA gerų, pirma išnuomojom jaunai porai, tai patenkinta buvau, bet jie išsikraustė prasidėjus šildymo sezonui ir pranešę prieš savaitę, kad išeina:( Tik čia trūkumas.Aišku, kad geriausia išnuomot pažystamam žmogui, bet gyvenime ir tikri giminės dėl piniginių santykių susipyksta
Atsakyti
laba diena,

priklausau nuomotoju kategorijai. smile.gif

Kai krausciausi i didesni buta dziaugiausi, kad turesiu dar papildomu pajamu is nuomos. Bet galiu pasakyt, kad jau ne tokie ir lengvi tie pinigeliai. Pries tai gyvene nuomininkai tikrai smarkiai nugyveno buta. Tai pati savo rankom daziau sienas, lubas. Virtuvej purvus vietom su peiliu gramdziau. O suluzusi santechnika atrodo normalus visu buvusiu nuomininku palikimas. Dabar nuomos kainos nukrito, o nuomininku poreikiai isaugo. Labai istrigo viena poniute kokiu 40 metu. Atejus apziuret buto pareiske, kad cia kokiatai bomzu landyne ir jai cia butu ka nors geda pasikviest. Jai gi, matai, reikia "nuliovu" baldu, katik padaryto euroremonto.... Mat tas butas, kuri jau 5 metus nuomojasi irgi reikalauja remonto, tai va jiesko suremontuoto ir apstatyto. Tai toks poziuris: atejau, nugyvenau, isejau. Dabartiniai nuomininkai pageidavo saldytuvo, skalbykles, trukstamu baldu. Technika nauja nupirkau, baldus devetus, bet tikrai neprastus pirkau. Nepraejus ir pusmeciu jau blogai, mazink nuomos kaina doh.gif arba iseisim. Tikrai nesu priekabi ar nemandagi su nuomininkais. Bet gi ne as nustatineju sildymo ar elektros kainas. Jos man lygiai tiek pat kainuoja.

Nu va prirasiau, bet i mano pasisakyma nebutina replikuot. Cia isdesciau tik savo pozicija.
Atsakyti
biggrin.gif Tas buto prišnerkštimas atsiranda ne tik iš nuomininko nevalyvumo... Na, pvz., mes kai išsinuomojom, iš pirmo žvilgsnio butas atrodė tvarkingas. Bet kai ėmėm kurtis, kraupau nuo pelėsių vonioj, nuo piršto storumo riebalų sluoksnio ant virtuvės spintelių, pasirodo, pageltusios virtuvės lubos šiaip jau baltos - tik kone visą indelį ploviklio sunaudojau... Butą šveičiau mažiausiai tris paras... tik Iki langų rankos taip ir nedaėjo - na, pavasario turbūt langai sulauks ... Tai jūs manęs paklauskit, ar išeidama stengsiuosi palikti viską idealiai tvarkinga? Kai įsikurdama plovikliams mažiausiai 70 litukų paklojau... Juk turbūt žinosiu, kad išsikraustysim prieš mėnesį, reiks susipakuoti daiktus, juos išsivežti. Grindis, aišku, išsiurbsiu, bet kad vėl viską kapitaliai šveisčiau... schmoll.gif ...
Jei būčiau radus išties sutvarkytą - tokį pat ir stengčiausi palikti... mirksiukas.gif
Atsakyti