[quote=jurda,2010 01 10, 18:12]
[quote=Lapelokė,2010 01 10, 12:15]
:tai čia gal bendrabučio kambariuką nuomojat? Nes vieno kambario butas Vilniuje mažiausiai 400...
o kodėl jūs nusprendėt, kad aš iš Vilniaus? Ar čia tik vilnietės plepa? Ne, mes gyvenam nedideliam mieste. Butas 2-jų kambarių.
O šeimininkai patys moka mokesčius ir paskui tik paprašo pinigų iš nuomotojų todėl, kad žino arba yra patys patyrę, kad nuomininkai sugalvoja visokių būdų kaip mažiau mokėt už elektrą ar vandenį, dujas. Pavyzdžiui, praleidžia dalį skaitiklių parodymų ir pan. Visokių kuriozų būna
[/quote]
Atsiprašau šiaip, bet nenusprendžiau, kad jūs iš Vilniaus
... Tik parašiau, kiek Vilniuje vieno kambario butas... Ech, kad čia tokios kainos būtų kaip pas jus... Aišku, jūs turbūt norėtumėt tokių kainų, kaip pas mus
O dėl nuomininkų, tai sutinku... išties visokiausių kuriozų būna... Todėl jei pati nuomočiau, turbūt būčiau priekabi nuomotoja - išties pati viską patikrinčiau... Bet ir teisinga būčiau
... Man teko anksčiau globoti vieną butą - mes išsikėlėm į geresnį, o to butuko savininkė paprašė, kad naujus nuomininkus aš pašefuočiau, nes ji gyveno kitame mieste... Išties, eidavau tvarkingai kas mėnesį, ir pati pažiūrėdavau, kokie skaitiklių parodymai, patikrindavau,ar teisingai viskas apskaičiuota...