QUOTE(druskute @ 2010 01 07, 23:29)
Pas mane panasi situacija.
Ieskau nuomotoju vieno kambario butui Trakuose...
Prasau 400 lt, o visi kaip susitare - ar nuleisit klausia.
Nenoriu nuleisti. Ka tik issikrauste vieni noumininkai. Buta paliko kaip ir sutvarkyta, bet. Krana reik keist, WC baklei remontuoti, sienos vietom apdauzytos, nors nezymiai, ciuzinys lovos nusedetas ir istepliotas, nors irgi iskart i akis nekrenta...
Sildymo kaina butu taip mat max 200 per menesi, bet beda - Trakuose ivestas idiotiskas abonentinis mokestis uz karsta ir salta vandeni, plius siuksliu isvezima, tai per ziema susidarys ne tokie jau menki mokesciai...
o siuo metu mano finansine padetis nera pati geriausia.
Va ir suku galva, ka daryti.
Ieskau nuomotoju vieno kambario butui Trakuose...
Prasau 400 lt, o visi kaip susitare - ar nuleisit klausia.
Nenoriu nuleisti. Ka tik issikrauste vieni noumininkai. Buta paliko kaip ir sutvarkyta, bet. Krana reik keist, WC baklei remontuoti, sienos vietom apdauzytos, nors nezymiai, ciuzinys lovos nusedetas ir istepliotas, nors irgi iskart i akis nekrenta...
Sildymo kaina butu taip mat max 200 per menesi, bet beda - Trakuose ivestas idiotiskas abonentinis mokestis uz karsta ir salta vandeni, plius siuksliu isvezima, tai per ziema susidarys ne tokie jau menki mokesciai...
o siuo metu mano finansine padetis nera pati geriausia.
Va ir suku galva, ka daryti.
ot beda ziema 300 vasara 400 ir fsio,o taip bespaudziant dar ilgai mokesit pati mokescius.