QUOTE(flight @ 2010 01 02, 18:06)
Beje, forume siūlyčiau paviešinti tos porelės pavardes - jei išsikelia iš jūsų, tai rado kažkur kitur, kas žino - gal SM?
Labai pritariu šiai minčiai. Mano klaikieji nuomininkai, sugadinę ir išdaužę viską, kas įmanoma, išėjo nesumokėję paskutinių komunalinių (600 Lt.) ir neištaisę pusės žalos. Dar reikalavo grąžinti užstatą, nes neva komunalinius sumokės vėliau. Aišku, negražinom. Džiaugėmės, kad atsikratėm. Vienas jų visiškas imbecilas yra vardu
Narūnas (pakankamai retas vardas, kad nereiktų pavardės), 20 metų, iš Kėdainių, dabar nuomojasi kitur, mano didelė užuojauta naujiems nuomotojams. Nu ką kalbėt apie žmogų, kuris bando atidaryti veikiančią skalbimo mašiną, išdaužo visą parketą, staktas, šaldytuvo duris, kraujais išteplioja sienas, išlaužia visas kėdes, nulaužia visas rankenas, spintelių dureles per porą savaičių? Dar, aišku, pavogė patalynę ir rankšluosčius. Apie marihuanos rūkymą ir orgijas bute (kaimynai pakraupę pasakojo, iki šiol eina policijos raštai) nekalbėsiu. O atvyko kaip kultūringas turtingų tėvelių (gyrės, kad turi vilą Ispanijoj, veža lietuvius ten apelsinų skint) vienturtis, mamytė pilną šaldytuvą prikrovė, tėtukas bulvių morkų maišus atvilko... Jo draugas buvo kultūringas, nieko nedaužė, bet va bėda niekad nesumokėdavo laiku, nes neturėjo... Tai tiek to, gal tikrai sunkiai verčias, neminėsiu jo vardo, pavardės, gal jau dabar tvarkingai atsiskaito.
QUOTE(ilonux @ 2010 01 02, 19:10)
Man rimtai darosi baisu
Galvoju, gal apskritai savo buto nebenuomot. Kiek problemu gaunasi: verslo liudijimas brangus, nuomininkus neaisku kokius isileisi, reikia juos kontroliuot, o uz tuos kelis simtus, kuriuos uz nuoma gausi, nuostoliu nekompensuosi...
Gal geriau susimoket tuos pora simtu uz sildyma ziema ir gyvent sau ramiai, ka manot?
Dabar gailiuosi, kad nepardavem to buto, kol dar kainos buvo geros..bet kartais galvoju, gal parduot vis delto ir nusipirkt i ta vieta sklypa, nes jo nuomot nereikia...
Man kyla lygiai tokios pačios mintys. Geriau jau sumokėsiu už tą šildymą ir kitas paslaugas, bet ramiai miegosiu ir nesinervinsiu kiekvienąsyk pamačius žalą.
QUOTE(Elzė @ 2010 01 02, 19:33)
Bet va pabaiga musu buvo negrazi- tiesiog nieko neispeje pasake per savaite issikraustyti, nes jie nusprende parduoti.
Akivaizdu, kad sutarties neturėjot ir savo teisių nežinojot.