Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

QUOTE(Nerutė @ 2009 12 19, 19:04)
oho  doh.gif

Vilniuje VL 2010 metams 1440 Lt  doh.gif  doh.gif kazkaip naiviai tikejaus kad pakris kaina  unsure.gif ,

Kituose miestuose ir pakrito, o Vilniaus valdžia nori, kad būtų kuo mažiau pajamų, nes žmonės tiesiog neišgali nusipirkt, tai neperka ir mokesčių nemoka. Sveikinu proto bokštus Vilniaus savivaldybėje! Per krizę liudijimus brangint (pernai buvo berods 1380?) tai absurdiška.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 12 19, 23:13)
Per krizę liudijimus brangint (pernai buvo berods 1380?) tai absurdiška.

jo jo nedaug bet pabrango, kiaules nu...... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 12 19, 16:43)
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Čia toks pamokantis straipsnis...

kosmaristo blink.gif
Atsakyti
perskaičiau straipsnį ir komentarus.Tai kaip iš tikrųjų reikėtų elgtis nuomotojui.1.sudaryti sutartį su nuominiku,bet šiuo atveju valstybė vis tiek negina nuomotojo,jei pasitaiko nesąžiningas nemokantis nuomininkas.2.nesudaryti sutarties.čia jau kaip dievas duos.3.O jei aš neimu nuomos mokesčio,tik už komunalinius patarnavimus-kaip tada?ar aš nusikaltau VMI ar ne?Čia pamąstymai.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 12 19, 16:43)
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Čia toks pamokantis straipsnis...

čia mano DRAUGAS lotuliukas.gif apie kurį prieš pusantrų metų rašiau doh.gif

žiūriu žmogus toliau ritas žėmyn, tik db jau vienas gyvena, nes pas mane tai su žmona (neigalia) ir dviem vaikais (nepilnamečiais) buvo ax.gif na baisus padėtis su tokiais nuomininkais, visa laimė, kad šeip ne taip išsikėlė
šeip tai jis džentelminiškas būdavo, į susitikimus su kvietkais ateidavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 12 21, 09:22)
čia mano DRAUGAS  lotuliukas.gif  apie kurį prieš pusantrų metų rašiau  doh.gif 

šeip tai jis džentelminiškas būdavo, į susitikimus su kvietkais ateidavo  biggrin.gif

eik tu sau maksas doh.gif doh.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
noriu jusu nuomotojai paklaust.esam nuomininkai ir seiminike paemus uzstata.per mano ziopluma dukra apipiese sienas. doh.gif kaip jus kaip buto seminikai pasielgtumete isskaiciuotumete is uzstato ar leiptumete perklijuoti.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 21, 16:46)
noriu jusu nuomotojai paklaust.esam nuomininkai ir seiminike paemus uzstata.per mano ziopluma dukra apipiese sienas. doh.gif kaip jus kaip buto seminikai pasielgtumete isskaiciuotumete is uzstato ar leiptumete perklijuoti.

Priklausomai kokio lygio tos sienos buvo iki apipiešimo mirksiukas.gif

manau kalbėkit su šeimininke, žiūrėkit ka ji sakys, jeigu suma pasirodys per nelyg didelė, tad perklijuokit g.gif Pasidairykit, gal dar tu pačių tapetų atrasit pirkti, o gal būt yra atlikusių.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 12 21, 19:38)
Priklausomai kokio lygio tos sienos buvo iki apipiešimo  mirksiukas.gif

manau kalbėkit su šeimininke, žiūrėkit ka ji sakys, jeigu suma pasirodys per nelyg didelė, tad perklijuokit  g.gif Pasidairykit, gal dar tu pačių tapetų atrasit pirkti, o gal būt yra atlikusių.

nu nebuvo superiniai.tapetu maciau spintoje.aisku reikia kalust seimininkes.gal nieko nereikes daryti nes butas parduodamas.kai tik atsiras pirkejai teks kraustytis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 21, 17:52)
nu nebuvo superiniai.tapetu maciau spintoje.aisku reikia kalust seimininkes.gal nieko nereikes daryti nes butas parduodamas.kai tik atsiras pirkejai teks kraustytis verysad.gif

grazu butu is jusu puses, kad patys pasisakytumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 12 21, 20:10)
grazu butu is jusu puses, kad patys pasisakytumet  4u.gif

zinaukad kazkada teks doh.gif nemegztu toku poklabiu blush2.gif
Atsakyti
na kai musu mazius apipaise, tai nepyko, beto neblogai tie markeriai nusiplove todel tik truputis matesi, o ir nuo seno ten tie tapetai atsilupineja ir suplesyti( kas juos ten iki musu plese nezinau)... tai seimininkai nepyko, visgi zinojo,kad mazas vaikas.
Dabar kur gyvenam sienos dazytos, tai labai lengvai nusiplauna
Atsakyti