Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

sveiki, nuomotojai...blembacki, turbut,kas be ko,pastebejote,kad nuomos kainos yra nukrite iki pat....kazkoks kosmaras,palyginus su praeitais metais tuo paciu laiku,sakau is asmenines patirties, pernai lygiai tuo paciu metu ieskojom nauju nuomininku uz 1200 Kaune (cia 2 kamb.butas), tik kai idejom skelbimus,i savaite po 5 skambucius sulaukdavom, pasirinkom patys sau patinkancius nuomininkus,kuriais buvom patenkinti...deja, metams prabegus, jie iseina,nes,tipo,kazkas isvyksta i uzsieni ir palieka buta tik uz mokescius,linkusi tiketi,gi butu derejesi jeigu kas. Tai va, ieskom nuomininku jau menuo, gerai,kad jie anksti pasake,kad issikels,tai laiko kaip ir turime dar....bet kokia situacija...kaina jau nuleista iki 750, mazinam kas savaite, per menesi buvo tik 4 skambuciai, visi kiti-agenturos,kas be ko. Gavom dar pora laiskeliu,kad nuomotusi,tipo,uz 500.Tai va, baisu,jei nebutu liudna, rasau,grynai is nuomotoju puses, cia mano pastebejimai, kad pernai rinkoje geru ir brangesniu butu,bent jau Kaune, buvo vos keletas, o dabar internetas luzta nuo pasiulymu tu geru,nauju butu, o nuomotis tai nera kam, deja...nebent uz dyka atiduok:(((( blink.gif
Atsakyti
Viskas labai dėsninga, ir taip jau turi būti.
Nuoma už komunalinius - pernai nuomotojams atrodė visiška nesąmonė, pati 'gavau per galvą' nuo kai kurių ių jūsų už tokias prognozes smile.gif, bet kaip matot tai tampa ralybe.

petrovna, jei yra tvarkingų nuomininkų už 500, siūlyčiau paskaičiuoti ar neverta jiems išnuomoti nei laukiant tų po 750. Paskaičiuokit kokius 3 mėnesius prastovą, ir pažiūrėkit kas gaunasi per metus (imu 12 mėn):

12 x 500 = 6000 plius sumokėti komunaliniai, grubiai dar 2500 Lt, viso ~8500 Lt.
9 x 750 = 6750 Lt minus komunaliniai kuriuos padengiat jūs, t.y. 3x200 = ~6000

Mano primityvi aritmetika rodo kad gerokai naudingiau išnuomti šiandien už 500, nei po 3 mėnesių už 750 ...

Mąstykit.
Atsakyti
viska puikiai zinau,brangioji,tai ir rasau pastebejimus ir visa kita,is musu,nuomotoju puses,....butas dar nera tuscias, slava bogu...vis dar ieskom....intensyviai, tikiuosi rasim, viltis durniu motina...
Atsakyti
šaunu kad žinot ir suprantat smile.gif
turiu pa ranka pavyzdžių kur niekaip nesupranta. Metus laiko jau 'nuomoja' , kainą nuleidinėja tada kai visi aplink jau seniai nuleidę. matyt dar ir sekančius metus taip nuomos.
Atsakyti
mes radom nebloga varianta uz 300.seimininke nesikisa.nesupykit nuomuotojai,bet jusu verkslenimai man kelia juoka.kai buvo paklausa kelet nuomos kaina ir butumet kele.dabar kai reikia nuleist,oi kaip verkiat doh.gif panasiai buvo su musu senu seimininku.kai paprasem nuleist pasake maziau 700 nebus ir taskas.veliau suzinojau,kad nuomavo jau uz 500.mes ten pragyvenom beveik 4 metus.neturejo su mumis jokiu vargu.dabar tokiu ciudu jam nuomininkai pridare,kad apsaugok viespatie.manau,kad geriau maziau gaut,bet rast ir rast gerus zmones.seip visiem sunku nebenorekit is to turtu krautis.mano galva nebeuzkalnu kai nuoma bus sumoketi seimininku mokesciai.ypac senos statybos butuose arba tuose kur mokesciai brangus.
Atsakyti
Petrovna 750 Kaune uz 2kamb tikrai nemazai, aisku nzn kur jusu butas, ir siaip kauno kainu nzn, bet zinau vilniaus... vilniuj miegamuosiuose rajonuose 2 kambariu buta galima gaut uz 500 - 600 lt 4u.gif
Atsakyti
*****, keisti jus visi su savo patarimais,taigi ne ju cia ieskau, tik konstatuoju esama padeti rinkoje, mano pavyzdziu, galesiu tvirtinti,kad nuomos kaina nukrito tiek ir tiek procentu....,kai prastumsiu ar dar kaip kitaip, dar cia mane ale moko ir t.t.,gi ir rasau tai, kad pasisakau is Nuomotoju puses, gi cia normalus dalykas,kaip ir Pardavejas, abu nori kuo brangiau prastumti preke,buta, nuomininkas ar pirkejas kuo pigiau ar uz dyka nupirkt,issinuomot, gi ir rasau skyrelyje Nuomotoju asociacija, o ne Nuomininku mad.gif

Nerute, nezinai,tai ir nerasyk, gi as rasiau,kad pernai metais ir iki pat dabar gavom po 1200, uz sena buta,su pelesiais apaugusiom sienom ar nutrintais baldais,tikrai niekas tiek nebutu mokeje:) esme yra tokia, kokia as ir jau rasiau,kad niekam tu geru butu nebereikia, visi nori tik butuko kuo pigiau ir panasiai, nemaisykit,as neverkiu ir nedejuoju,o tik rasau pastebejimus,kokie laikai,deja, ne tik mums,Nuomotojams, bet ir aplamai....visiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 11 lapkričio 2009 - 20:02
Kągi baigėsi vargai man savo tarakonų karalystėj biggrin.gif
Radom nuostabų butą su autonominiu šildymu, ilndaplove, skalbimo mašina,nauju įrengimu, džiakuzi vonia, negaliu atsidžiaugti.. Kaina superinė wub.gif Negaliu patikėti, kad taip pasisekė. Teko daug laiko ieškot, bet pasisekė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 11 11, 19:57)
Nerute, nezinai,tai ir nerasyk, gi as rasiau,kad pernai metais ir iki pat dabar gavom po 1200, uz sena buta,su pelesiais apaugusiom sienom ar nutrintais baldais,tikrai niekas tiek nebutu mokeje:) esme yra tokia, kokia as ir jau rasiau,kad niekam tu geru butu nebereikia, visi nori tik butuko kuo pigiau ir panasiai, nemaisykit,as neverkiu ir nedejuoju,o tik rasau pastebejimus,kokie laikai,deja, ne tik mums,Nuomotojams, bet ir aplamai....visiems...

Tavo ziniai as pati NUOMOJU buta tongue.gif pries metus ir as gavau 1550, dabar gaunu 850 , taigi taigi kainos tikrai smarkiai krito.... Tu turi tik SAVO nuomone tai ir turekis, ne putok tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(SEKUNDE @ 2009 11 11, 20:50)
Kągi baigėsi vargai man savo tarakonų karalystėj  biggrin.gif
Radom nuostabų butą su autonominiu šildymu, ilndaplove, skalbimo mašina,nauju įrengimu, džiakuzi vonia, negaliu atsidžiaugti.. Kaina superinė  wub.gif  Negaliu patikėti, kad taip pasisekė. Teko daug laiko ieškot, bet pasisekė  ax.gif

nerealus pasikeitimai biggrin.gif Sveikinu radus puiku busta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SEKUNDE @ 2009 11 11, 21:50)
Kągi baigėsi vargai man savo tarakonų karalystėj  biggrin.gif
Radom nuostabų butą su autonominiu šildymu, ilndaplove, skalbimo mašina,nauju įrengimu, džiakuzi vonia, negaliu atsidžiaugti.. Kaina superinė  wub.gif  Negaliu patikėti, kad taip pasisekė. Teko daug laiko ieškot, bet pasisekė  ax.gif

mes viena irgi buvom rade, kaina superine, tik va nepatiko sildoma terasa,kuri vos ne uz buta didesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 11 12, 10:22)
mes viena irgi buvom rade, kaina superine, tik va nepatiko sildoma terasa,kuri vos ne uz buta didesne biggrin.gif

o kodel terasa blogis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 11 12, 13:10)
o kodel terasa blogis?  g.gif

spėju kad dėl žodelio 'šildoma' smile.gif
Atsakyti