Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

pagalvojau, kad tai bobutei buciau baisi nuomininke biggrin.gif as vienam bute be seimininkes leidimo perdaziau mediniu langu remus, bo jau buvo apsilaupe, perklijavau tarybinius nuo sienu atplysusius tapetus sviesiais silko tapetais, perdaziau vonios kambari is Š rudumo i zalsva ir dar laiptine devynaukscio pirmame aukste issveiciau (nesvarbu, kad kelis butelius valiklio sunaudojau, ale svaru patapo) biggrin.gif kaimynas is trecio auksto pamate skaip sveiciu, issinese peili ir visas kramtomas gumas nugramde nuo laiptu biggrin.gif
o kitame bute suiklijavau vietoj aptrupejusiu naujas plyteles (radau atsarginiu sandeliuke), krana pakeiciau, klozeto bakelio mechanizma ir uzuolaidas virtuvej naujas pakabinau biggrin.gif
itariu, kad bobute jau butu nualpusi nuo mano pertvarku lotuliukas.gif
zodziu - tai, kiek jus mokat ir uz ka mokat ir kokiomis salygomis - apiplesimas vidury dienos cool.gif
Atsakyti
kartais paskaiciuokite ar neapsimokes sumoketi agenturai 500lt mokest ir gyventi bute mokant 300lt nuoma? kiek ziurejau vilniuje pilna, geresniuose rajonuose nei karoliniskes lazdynai, nuomos kainos mazesnes o ir butai padoresni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 11 10, 10:49)
pagalvojau, kad tai bobutei buciau baisi nuomininke  biggrin.gif  as vienam bute be seimininkes leidimo perdaziau mediniu langu remus, bo jau buvo apsilaupe, perklijavau tarybinius nuo sienu atplysusius tapetus sviesiais silko tapetais, perdaziau vonios kambari is Š rudumo i zalsva ir dar laiptine devynaukscio pirmame aukste issveiciau (nesvarbu, kad kelis butelius valiklio sunaudojau, ale svaru patapo)  biggrin.gif  kaimynas is trecio auksto pamate skaip sveiciu, issinese peili ir visas kramtomas gumas nugramde nuo laiptu  biggrin.gif
o kitame bute suiklijavau vietoj aptrupejusiu naujas plyteles (radau atsarginiu sandeliuke), krana pakeiciau, klozeto bakelio mechanizma ir uzuolaidas virtuvej naujas pakabinau  biggrin.gif
itariu, kad bobute jau butu nualpusi nuo mano pertvarku  lotuliukas.gif
zodziu - tai, kiek jus mokat ir uz ka mokat ir kokiomis salygomis - apiplesimas vidury dienos  cool.gif

Aš ir pati buvau užsidegus, tai plyteles pakeisti (radau balkone naujų) ir tapetus suklijuoti, bet nu neįrodysi tu jai, kad aš nevagiu jos daiktų ar nemetu lauk biggrin.gif šiandien kaip ir mokėjimo diena jau, tai viskas, čiuošim lauk iš čia. Jei būtų bėdos su pinigėliais dar dėl kambarių pakentėčiau, savas kėdęs nudekupažavau, šiaip šiokį tokį meną padariau, bet esu megėja, kai įeini į vonią ir kvepia švara, nu blyn pas mane šlapiom statybom atsiduoda biggrin.gif
Nu bet OOOO, žinok tu mano šeimininkei ohoho kokia pasirodytum, jei kas negerai, iškart sako - elgiatės kaip vaikai, kaip studentai, kad tik sulaužyt,suplėšyt biggrin.gif Tau būtų kapiec biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SEKUNDE @ 2009 11 10, 12:59)
Tau būtų kapiec biggrin.gif

nu jau net isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SEKUNDE @ 2009 11 10, 11:59)
Aš ir pati buvau užsidegus, tai plyteles pakeisti (radau balkone naujų) ir tapetus suklijuoti, bet nu neįrodysi tu jai, kad aš nevagiu jos daiktų ar nemetu lauk biggrin.gif šiandien kaip ir mokėjimo diena jau, tai viskas, čiuošim lauk iš čia. Jei būtų bėdos su pinigėliais dar dėl kambarių pakentėčiau, savas kėdęs nudekupažavau, šiaip šiokį tokį meną padariau, bet esu megėja, kai įeini į vonią ir kvepia švara, nu blyn pas mane šlapiom statybom atsiduoda biggrin.gif
Nu bet OOOO, žinok tu mano šeimininkei ohoho kokia pasirodytum, jei kas negerai, iškart sako - elgiatės kaip vaikai, kaip studentai, kad tik sulaužyt,suplėšyt biggrin.gif Tau būtų kapiec biggrin.gif

NUGI sutarties nera, babyte vejus paisto ir dar tiek mokate. Kodel privalote investuoti patys ir dar kenteti?Su jusu poziuriu i nuomojama turta, manau tikrai susirasite ir protingus ir tvarkingus seimininkus ir uz normalia kaina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 11 10, 12:43)
kartais paskaiciuokite ar neapsimokes sumoketi agenturai 500lt mokest ir gyventi bute mokant 300lt nuoma? kiek ziurejau vilniuje pilna, geresniuose rajonuose nei karoliniskes lazdynai, nuomos kainos mazesnes o ir butai padoresni  ax.gif

Nesąmonės doh.gif
Kur garantija, kad ant kokios pseudoagentūros neužsirausi? Kiek yra skelbimų be nuotraukų? Be skaičiaus.
Kita vertus, tos pačios agentūros negarantuoja NIEKO.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 10, 22:46)
Nesąmonės doh.gif
Kur garantija, kad ant kokios pseudoagentūros neužsirausi? Kiek yra skelbimų be nuotraukų? Be skaičiaus.
Kita vertus, tos pačios  agentūros negarantuoja NIEKO.

agenturos ima tik jei butas tinka. atvaziuok paziurek, ivertink buta, paziurek ar jis tau tinkamas, kokie pliusai ir minusai ir kodel gi neissinuomoti? jei agenturos mokestis 500lt, nuomos 300lt. jei planuojama nuomotis ilgesniam laikui, tai tikrai apsimoka.
ir koks skirtumas pseudo ar ne pseudo agentura, svarbiausia, kad turi tinkama buta, juk be seimininku visvien niekas buto jums neperleis nuomai.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 11 11, 11:36)
agenturos ima tik jei butas tinka. atvaziuok paziurek, ivertink buta, paziurek ar jis tau tinkamas, kokie pliusai ir minusai ir kodel gi neissinuomoti? jei agenturos mokestis 500lt, nuomos 300lt. jei planuojama nuomotis ilgesniam laikui, tai tikrai apsimoka.
ir koks skirtumas pseudo ar ne pseudo agentura, svarbiausia, kad turi tinkama buta, juk be seimininku visvien niekas buto jums neperleis nuomai.

Šneki taip, lyg pati agentė būtum. BAndėm mes per tuos agentus, žinom, ką jie ten siūlo. Ogi viską absoliučiai tą patį, ką ir šiaip gali rasti.

Ir už tris šimtus gero buto neišsinuomosi. Agentūrai suplojus keturis ar penkis šimtus taip pat negauni garantijos, kad šeimininkė leis senus skudurus išmesti.

Agentūros ima pinigus TIK už tarpininkavimą, o atsakomybės JOKIOS neprisiima. TAi už ką joms mokėt?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 11, 12:09)
Šneki taip, lyg pati agentė būtum. BAndėm mes per tuos agentus, žinom, ką jie ten siūlo. Ogi viską absoliučiai tą patį, ką ir šiaip gali rasti.

Ir už tris šimtus gero buto neišsinuomosi. Agentūrai suplojus keturis ar penkis šimtus taip pat negauni garantijos, kad šeimininkė leis senus skudurus išmesti.

Agentūros ima pinigus TIK už tarpininkavimą, o atsakomybės JOKIOS neprisiima. TAi už ką joms mokėt?

jokie as agente smile.gif tiesiog patys buta issinuomavom uz gera kaina per agentura. jos tiesiog danzniau turi geresniu pasiulymu keliais simtais litu pigesni. jei turi smegenu tai iskart pries sutariant del nuomos, sutari, ka galima pakeisti, ka ismesti, ka seimininkai issives. mes visa tai sutarem, sutartyje surasem, kad nekiltu nesklandumu ir viskas. o siuo atveju kai seima sumokejo pinigus, o tada pradejo tartis ka galima keisti, tai ju paciu zioplumas.
Atsakyti
na, o aš be jokių agentūrų visai pakenčiamą variantą turiu. bet kuriuo atveju tariamasi yra su šeimininku, dėl kainos taip pat. prie ko čia agentūra?
Papildyta:
Be to, dabar butą patys šeimininkai gali pasiūlyti, reikia tik paduot skelbimą, kad ieškai
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 11 11, 12:42)
na, o aš be jokių agentūrų visai pakenčiamą variantą turiu. bet kuriuo atveju tariamasi yra su šeimininku, dėl kainos taip pat. prie ko čia agentūra?
Papildyta:
Be to, dabar butą patys šeimininkai gali pasiūlyti, reikia tik paduot skelbimą, kad ieškai

as apie jona jus apie sijona.
QUOTE(SEKUNDE @ 2009 11 09, 22:18)
Tiesiog tai buvo dienos įsikraustymas, nes vaikščiojus po skelbimus didžioji dauguma buvo su kvailu agentūros mokesčiu, o patikę butai - išnuomoti. Tai kėlėmės į patį pirmą, o ir entuziazmo kiek daug buvo, kad va čia tvarkysimės, va čia taip darysim, bet kai laisvu laiku visą laiką rankom skalbiu,tai apie tvarką pasimiršta biggrin.gif

papriestaravau, kad kvailas agenturos mokestis kartais atsiperka, ypac kai seima matosi, kad iesko paprasto pigesnio buto.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 11 11, 11:55)
as apie jona jus apie sijona.

papriestaravau, kad kvailas agenturos mokestis kartais atsiperka, ypac kai seima matosi, kad iesko paprasto pigesnio buto.

Ne nepigesnio. Kai reikėjo mum išsikelti, buvo savaitgalis, iki agentūtrų nedasiskambinom, po visko jie patys prie mūsų taip prilipo, kad nebuvo galima telefona patraukt iš akių, nes ėjo tiek skambučiau, tiek smsai, nors nesvarbu, kad buvo pranešta, jog mums nebereikia. Ne taip lengva gauti tą butą iškarto per dieną ar dvi. O kas liečia šeimininkę, prieš įsikeliant buvo pasakyta, kad bus galima daryt ką norim, kad tik būtų jaukiau gyventi. Deja, apsigalvojo.
Atsakyti