Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

Bet teisybe pasakius tas mokestis pristabdo nuomininkus. Juk patys gali susidet nuotraukas i alio ar koki skelbiu lt. efektas butu geresnis. Daznai pasitaiko kai skambini tariesi, o agentura net nesiteikia atvaziuot iki buo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2009 10 23, 10:51)
Bet teisybe pasakius tas mokestis pristabdo nuomininkus. Juk patys gali susidet nuotraukas i alio ar koki skelbiu lt. efektas butu geresnis. Daznai pasitaiko kai skambini tariesi, o agentura net nesiteikia atvaziuot iki buo doh.gif .

juodai atbaido.as suprantu nuomuotoja kuris ima uzstata.nu bet niekaip nesuprantu agenturu imamu mokesciu.paskambinus pasako,kad turi daug butu visur kur tik nori. doh.gif paskui pradedi mastyti kad visi skelbimai tik agenturu.pradedi sekt telefonu nr.suprasciau imtu kokius 50lt.nu bet kai papraso 100 ar 200 atsoka fantazija.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 10 23, 12:16)
juodai atbaido.as suprantu nuomuotoja kuris ima uzstata.nu bet niekaip nesuprantu agenturu imamu mokesciu.paskambinus pasako,kad turi daug butu visur kur tik nori. doh.gif paskui pradedi mastyti kad visi skelbimai tik agenturu.pradedi sekt telefonu nr.suprasciau imtu kokius 50lt.nu bet kai papraso 100 ar 200 atsoka fantazija.

pavarciau skelbimus, ir pakraupau, nes uz tapininkavima praso 500lt jei butas tinka blink.gif o tuo labiau skelbimai melagingi raskite 2kamb. buta seskineje 36kv...

P.S. kokios dabar dvieju kamb. butu(senos statybos) kainos Vilniuje?
Atsakyti
tieas nesuprantu zmoniu kurie nuomuodami kambari bute skelbime raso,kad nuomoja 1k buta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chouchou @ 2009 09 23, 17:43)
tai JUMS pasiseke su nuomininkais. Mes savo asmenini buta  irgi nuomavom-visiskai pilnai apstatyta ir irengta ir nuomavom lyg ir padoriam zmogui. O isejo kaip isejo.Daugiau niekad nenuomosim ko gero,ir patariam visiems- i studentu  bilietus  nesikuklinti pasiziureti  ir nesidroveti paklausti kur dirba nuomininkas, nes tik iskrauscius  "studente" paaiskejo, kad is tikro ji  naktiniam klube apie stulpa slaistesi,o studijavo kazkada seniai seniai- o gal but ir is viso nestudijavo.

Labai panašiai nudegiau ir aš, tik "iš kitos pusės" - būdama nuomininkė.
Pirmakursė krausčiausi į kitą miestą, ieškojau padorios vietelės gyventi. Labai norėjosi vienai, bet galimybės neleido, todėl išsinuomavau atskirą kambarį bute su "dviem studentėm", kaip man buvo pasakyta.

Ir ką jūs manot - viena mergina neakivaizdininkė "bele studijuojanti", šiaip dirba ir t.t., kaip ir netrukdanti, bet. Antroji "studentė" tokia pati apie stulpą besišliojanti. Smagu gi taip užsikliūti. Nemanau, kad man čia vienai bėda būtų su striptizo šokėja gyventi, juolab kad klyksmai koridoriuj žudo, ypač rusiški necenzūriniai. Prieš įsikeldama prašiau lesti graužiką narvely laikomą atsivežti, neleido. Neleido tai neleido, suprantu, bet pas šokėją haskis blink.gif Čia su laiku šeimininkė ėmė sakyti, kad išeitų su šuniu, bet dabar persigalvojo, pakėlė jai nuomą penkiasdešimt litų ir tebūnie.

Ieškausi naujos vietos gyventi, atrodo, tapo įkandama gyventi vienai, kainos pakrito. Atiduosiu dalį stipendijos, kuri šiaip man lieka pramogėlėm kokiom ar rūbui, bet bėgsiu iš čia. Menkas malonumas, kaip ji toj pačioj vonioj maudo šunį, kabinėjasi, kad plaučiau grindis, nors jos šuo barsto plaukus ir amžiais bute dvokia šunio fekalijom. Aišku, neimponuoja man ir tokios profesijos mergužėlės draugija sad.gif jei pas mane kas nors ateina, tai tas šuo ima šokinėti ant žmonių, o ta cypsi tik sau, kviesdama. Šuo jaunas ir kvailas, jam tas pats, ką ji sako. Dabar gi sugalvojo naują būdą - kasvakar lupa jį rykšte, man gaila ir tuo pačiu įkyru klausytis šuns cypimo...

Padoru šeimininkei pasakyti prieš mėnesį, kad išeisiu, bet ...
Jei aš susirasčiau anksčiau, ar galėčiau sakyti, kad ji kaip ir apsimelavo sakydama apie "studentes", jog man šlykštu maudytis ten, kur prausė šunį. Juolab, buvo tartasi, kad jos abi, kaip geros draugės, išeis, o aš pasikviečiu gyventi savo kursiokus į tą vietą? Dabar gi viskas apsivertė ir aš ilgai neužsibūsiu. Sutartis nepasirašyta. Šeimininkai viskas tvarkoj, bet su tomis nenoriu turėt nieko bendro, tuo pačiu ir jokių konfliktų išeinant.

Patarkit...
Atsakyti
Sveiki. Niekada neturėjome problemų su nuomuotojais, jie su mumis taip pat ne thumbup.gif
Šiuo metu gyvenam toli nuo Vilniaus, tat labai sunku pasiekti darbą.
Žodžiu, tvarkinga, be žalingų įpročių šeima (nei vienas nerūkom) ieško nebrangaus dviejų (arba vieno su didesne virtuve) kambarių butuko Karoliniškėse, kuo arčiau Sausio 13-osios g. esančio darželio "Čiauškutis". Aš mokytoja, dirbu, MB šiuo metu - vaiko priežiūros atostogose, po metų taip pat sugryš į darbą. Gal kas nors ieškote patikimų nuomininkų? Gal galėtume sutarti mažesnę nuomos kainą, bet dėl buto, ir laiku sumokėtų mokesčių būsite ramūs. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
rašau čia su klausimuku kaip nuomininkė 4u.gif Gyvenu Vilniuj, nuomojomės 2-ų kambarių butuką, puikus, naujas, įrengtas, bet teko labai greitai išsikraustyti, nes problemos su šeimininkais. Na, jie atsiprašė, kad viskas taip netikėtai įvyko,viskas draugiškai ir pan. Per vieną dieną susiorganizavom šiokį tokį butuką, neatrodo itin dailus, bet pamąstėm, kad pasitvarkysim,išsiplausim ir viskas bus oki. Buto šeimininkė ohoho kaip butą gyrė, kad nebrangu, kad šilta, kad netvarkinga čia, nes metus laiko niekas čia negyveno. Apsigyvenom mes tenai. Pirmieji įspūdžiai - ateinu į virtuvę, ant stalo tarakonai. Bandau atidaryti spintelę po kriauklę, o ten stalčiuko imitacijos - uždėtas medis su rankena ir tiesiai šviesiai visos durelės iškrenta. Stovi tokia mano prosenėlės laikų sofa, kuri baigia sulūžti,apipilta neaišku kuo ir užima pusė virtuvės. Pasakėm, kad norim pirkti skalbimo mašiną, tai gal būtų galima tą sofkutę (ant kurios pasak šeimininkės svečiai galės sėdėt, nors net katinas aplink ją vaikšto biggrin.gif ), tai pasakė, kad nejuokautumėm, gi čia ohoho daiktas brangus, nebandykit mesti,gi gražu, gi galit rankom plauti. Tai va - vonia. Apie tai, kad teko keisti kranus ir vamzdžius nė nekalbu, nes vandens išvis nebuvo, o jei varvėjo tai juodas. Plytelės grindų išdaužytos, paliktos duženos ir uždengta kilimėliu (nelabai buvo šviesos,kai apžiūrinėjom, tai nepasimatė). Daug kur nudaužtos plytelės ir yra plikas betonas, kai jis sušlampa toooks keistas kvapas buvo. Esmė tame, kad nekalbu apie balkoną, kuris kiauras,pilnas senų baldų, kurie nuo drėgmės jau pūva, tapetus, kurie atsilupinėję ar kitus niuansus, kaip supelijusios sienos. Bet.. Pragyvenom mėnesį ir aš jau su mielu noru noriu lėkti lauk, draugas taip pat, nes mokėt pinigus už tarakonus kažkaip lotuliukas.gif Erzina ir tai, kad ateina šeimininkė,mums nepasako, nenusimauna batų, įvaro į miegamajį, nu blem, abydna. Aš šveičiu, plaunu ir ji man dar pasako Susitvarkykit savo jovalą, nors nesvarbu,kad nei kas sakė jog ateis ar prasineš. Smagiausia, kad negalima netgi jokių skudurų išmesti, nes nu gi čia pinigas, jin dar juos panaudos. Vonioj seni skudurai buvo sumesti, sakau aš jai Tai aš tuos išmesiu, pati turiu švarių ir galėsiu jums palikti, jei taip reikia.. Ahaaa, tooks šumas buvo pakeltas 4u.gif
Tai va, ar normalu paimt ir po mėnesio išsikraustyti? Nebuvo jokių sutarčių, nieko. Argumentuočiau, kad pabodo gyvent šeimoj su tarakonais ir pelėsiai lotuliukas.gif Tiesiog susimokėti komunalinius ir dingti lauk.. Paieškoti kito butuko Vilniuje karolinškėse ar Lazdynuose 4u.gif
Atsakyti
na tarakonus dar galima isnaikinti, bet jei neleidzia net skuduro ismesti, tai tegu pasiima sau i namus.
o siaip - ispejat, kad issikraustot, atkenciat ta menesi ispejimo ir issikraustot.
menuo yra normalus ispejimo terminas, per kuri gali susirasti kitus nuomininkus.
nieko argumentuoti nereikia, jei prikibs - pazistami pasiule patogiau arciau darbo esanti buta uz mazesne kaina ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(SEKUNDE @ 2009 11 09, 16:27)
Tai va, ar normalu paimt ir po mėnesio išsikraustyti? Nebuvo jokių sutarčių, nieko. Argumentuočiau, kad pabodo gyvent šeimoj su tarakonais ir pelėsiai  lotuliukas.gif  Tiesiog susimokėti komunalinius ir dingti lauk.. Paieškoti kito butuko Vilniuje karolinškėse ar Lazdynuose 4u.gif

Manau, kad nenormalu į tokį butą išvis įsikraustyt smile.gif Bet jei jau taip aklai įsikraustėt ir neturite jokios sutarties, tai nematau jokių kliūčių, tvarkingai atsiskaičius už nuomą ir komunalines, BET KADA išsikraustyt. Jei ne paslaptis, kiek už tokį įdomų butą mokate? Jei porą šimtų, tai visai suprantama, kad nebus liuksas... bet jei normalaus tokio dydžio buto nuomą mokat, tai jus tiesiog apiplėšinėja.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 11 09, 20:53)
Manau, kad nenormalu į tokį butą išvis įsikraustyt smile.gif Bet jei jau taip aklai įsikraustėt ir neturite jokios sutarties, tai nematau jokių kliūčių, tvarkingai atsiskaičius už nuomą ir komunalines, BET KADA išsikraustyt. Jei ne paslaptis, kiek už tokį įdomų butą mokate? Jei porą šimtų, tai visai suprantama, kad nebus liuksas... bet jei normalaus tokio dydžio buto nuomą mokat, tai jus tiesiog apiplėšinėja.

Tiesiog tai buvo dienos įsikraustymas, nes vaikščiojus po skelbimus didžioji dauguma buvo su kvailu agentūros mokesčiu, o patikę butai - išnuomoti. Tai kėlėmės į patį pirmą, o ir entuziazmo kiek daug buvo, kad va čia tvarkysimės, va čia taip darysim, bet kai laisvu laiku visą laiką rankom skalbiu,tai apie tvarką pasimiršta biggrin.gif
mokam 500lt+komunaliniai. Nu nebegaliu jau aš ten, mokėsiu kad ir daugiau, bet bent galėsiu užuolaidas užsidėt. Buvo virtuvėj tokios geltonos, toks jausmas, kad kažkas grindis jomis plovė,o poto pakabino. Tai pasisiūliau organza pakabint, pati pasiuvau, tai nu neleido, nes atceit mes žmonės jauni, išmesim jos brangiąsias užuolaidas, poto atpirkt reikės biggrin.gif
Atsakyti
Sekunde nu skaitau ir siurpstu... schmoll.gif bekit tik 4u.gif mano nuomininkai net neklause pasikabino savo uzuolaidas ir ok, juk jiem noris savo jaukuma susikurt biggrin.gif tik tokia durna nuojauta turiu kad bandys pripiest ka sugadinot unsure.gif unsure.gif nu gal ir ne, gal as cia trydalioju be reikalo unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 11 09, 21:28)
Sekunde nu skaitau ir siurpstu...  schmoll.gif  bekit tik  4u.gif  mano nuomininkai net neklause pasikabino savo uzuolaidas ir ok, juk jiem noris savo jaukuma susikurt  biggrin.gif  tik tokia durna nuojauta turiu kad bandys pripiest ka sugadinot  unsure.gif  unsure.gif  nu gal ir ne, gal as cia trydalioju be reikalo  unsure.gif  blush2.gif

Tai mes atsikraustėm ir pasakė: darykit ką nori, kad tik jum būtų gerai. Kibom į darbus, savas smulkmenas susidėjom, vistiek savo namų kvapą bandai įsinešt. Visus paliktus daiktus sudėjom į maišiukus ir į balkoną dežę tokia, tapkes senas, valiklius, šiukšles iš po vonios, nes po vonia tokia ala skylė padaryta, tai ohoho kiek viską radom, labiausiai šiukšlės mano katinui patiko biggrin.gif susitarėm, kad mokėsim 10dieną, paskambina 5dienį ir maždaug Tai gal jau mokėkit, aš bedarbė, pinigų neturiu, man už nuomą reikia, būtumėt normalūs žmonės, pusę metų man į priekį sumokėtumėt, aš sakau Nu neturiu aš kada, gi susitarėm 10dieną, kam čia keitalioti viską,o pusę metų į priekį aš už tarakanus nemokėsiu schmoll.gif Taip,žinau, kad galima juos išnaikinti, bet mėnesį laiko jie tebėra... Jau nebežinau ko imtis. Tikėjaus, kad blogiausiu atveju katinas išgaudys juos biggrin.gif
Atsakyti