QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 10 22, 16:50)
jum tai nieko,o kad as nuomini ke su jumis galeciau susisiekt teks paklot kokius 400 simtus.uz tokius pinigus as 1000 smsu issiusciau,kad tik kas pasinaudotu mano paslaugom.vemt vercia nuo ju
Kad pastaruoju metu visi šitie agentai ima mokestį iš nuomotojų, o ne nuomininkų. Manau, kad čia šiaip buvo sms, kad paskambinčiau ir pinigėlių kažkam įkristų į sąskaitą. Man išvis nesuprantama, kam nuomininkai kreipias į agentūras, na nebent neturi interneto, nes internete mirga marga tų skelbimų, laikraščiuose irgi, tai negi reikia kad agentas už rankutės nuvestų į butą?
Ai, dar papasakosiu, kaip mane viena agentė gundė sutartį pasirašyt. Sakau, o kam man, aš pati nusifotkinau, įsidėjau skelbimus į mokamus portalus ir įdėjau į ALIO, ką jūs dar galite padaryti daugiau? Ji atrėžė, kad aš menkai išmanau NT sektorių (sakykim, menkai, bet su potencialiais klientais nekultūra taip kalbėt) ir kad jie įdės dar į porą saitų ir savo saitą tą patį skelbimą, be to, jie turi klientų duomenų bazes (įdomu keli ten klientai) ir išvis jie dirba visai kitaip blablabla. Tai sakau veskit tuos nuomininkus jei norit, jei jau jie taip veržias pas mane (neva kaip tik turi keletą klientų būtent man), bet aš nemokėsiu, nes man išmest 800 Lt. yra be ryšio. Tai ji man sako, jūs gi vis tiek iš nuomininkų imsit užstatą, tai jį mums ir atiduosit. O sakau taigi paskui aš negausiu už paskutinį mėnesį. Tai sako nieko, mes jums iškart paduosim kitus nuomininkus, iš jų gausit vėl užstatą ir jums bus kaip už tą paskutinį mėnesį. Logika nereali. Visai neįtikino ji manęs, labai pasipiktinus padėjo ragelį.
Beje, kelių mėn. užstatą imate iš nuomininkų?