Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

QUOTE(Indifference @ 2009 10 16, 20:04)
O ALIO cia tik Vilnius? Ar ir Kaune populiaru?

Tai čia visos Lietuvos, ten pagal miestus ir rajonus surašyta, kiek mačiau, nors labai seniai žiūrėjau.

QUOTE(Zemeje @ 2009 10 16, 20:52)
Nemanau, kad tie reikalavimai labai dideli. Kaip sakiau Žirmūnai nėra būtinai. O dėl baldų, čia ne dėl to, kad jie netinka, aš savo turiu.
Tai aš ir ieškau pagal kišenę  ax.gif
Na, jei rasiu, būtinai pasigirsiu  smile.gif Laiko dar nemažai turiu.
O dėl naujos statybos, pamaniau kad mokesčiai mažesni. Nors senesniuose pastebėjau būna nedideli mokesčiai.

Naujuose mažiau mokėti už šildymą reik ir gali pats jį reguliuot, bet užtat pjauna kiti mokesčiai. Senam šildymo nepareguliuosi, mokėsi maximumą. Bet bent jau mūsų dviejų butų (Karoliniškėse ir Viršuliškėse) kiti mokesčiai būdavo juokingai maži. Šiaip, aišku, smagiau naujame gyventi... O dėl baldų tai tikrai mažai yra butų be baldų. Nes absoliučiai daugumai nuomininkų reikia baldų ir buit. technikos. Maniškiai reikalavo dar vienos lovos - atvežėm, bet mikrobanginės tai jau tikrai nepirkom, savo pasiūliau atsivežt.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 10 16, 22:50)
bet užtat pjauna kiti mokesčiai.

O kokie tie kiti mokesčiai? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Junda,2009 10 16, 22:50]
Tai čia visos Lietuvos, ten pagal miestus ir rajonus surašyta, kiek mačiau, nors labai seniai žiūrėjau.

jei nera paslaptis kada jus nuomininku ieskojote ir kokiam mieste?per kiek laiko radote? man kazko baugu,negi taip prastai,kaip visi skalambija,nes tik pradejom ieskot,aisku,tik per internete,nes paskutinius 2 kartus taip radome, tik pstebejau viena dalyka,kad dabar internetas tik 90proc agentu skelbimais uzgruzintas,nes jie neturi ka veikt,tai per diena po kelis kartus tuos pacius skelbimus ir krauna ir taip kokis 3 lapus,idiotai...
Atsakyti
QUOTE(Zemeje @ 2009 10 16, 23:18)
O kokie tie kiti mokesčiai?  blush2.gif

Na, pvz., dabar šildymas pigus, bet atsirado du mistiniai šildymo aptarnavimo mokesčiai (vienas neva už tai, kad davikliai mūsų bute nusiunčia duomenis į jų kompus, kitas už kažkokią priežiūrą), praėjusį mėn. už tai sumokėjom 30 Lt. Be to, naujame name už daug ką (laiptinių/parkingų apšvietimas, šiukšlės, liftas, vlaymas ir pan.) moka tik išpirktų butų gyventojai (o jei neišpirktų butų dauguma, tai sumos dalinasi ant mažai butų ir yra didelės). Čia kalbu apie visai naujus namus.

QUOTE(petrovna @ 2009 10 17, 09:30)
jei nera paslaptis kada jus nuomininku ieskojote ir kokiam mieste?per kiek laiko radote? man kazko baugu,negi taip prastai,kaip visi skalambija,nes tik pradejom ieskot,aisku,tik per internete,nes paskutinius 2 kartus taip radome, tik pstebejau viena dalyka,kad dabar internetas tik 90proc agentu skelbimais uzgruzintas,nes jie neturi ka veikt,tai per diena po kelis kartus tuos pacius skelbimus ir krauna ir taip kokis 3 lapus,idiotai...

Mes norėjom išnuomot butą Vilniuj nuo rugsėjo 1 d. Įdėjau skelbimus į aruodą ir porą kitų saitų liepos viduryje, mažai kas domėjos. Nuo rugpjūčio vidurio įdėjau skelbimą į ALIO laikraštį, pasipylė skambučiai, išnuomavau per savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 17 spalio 2009 - 11:57
QUOTE(Junda @ 2009 10 17, 12:56)
Mes norėjom išnuomot butą Vilniuj nuo rugsėjo 1 d. Įdėjau skelbimus į aruodą ir porą kitų saitų liepos viduryje, mažai kas domėjos. Nuo rugpjūčio vidurio įdėjau skelbimą į ALIO laikraštį, pasipylė skambučiai, išnuomavau per savaitę.

aisku,jums gerai laikas nuomai papuole,*****,musu butas laisvas bus nuo gruodzio 1,brrr...,kad nebutu nuomininku 0 tokiu laiku:(
Atsakyti
QUOTE(Zemeje @ 2009 10 17, 00:18)
O kokie tie kiti mokesčiai?  blush2.gif

jei jau bijot mokesciu, tai siulau neimti buto auksciau 2auksto smile.gif nes nuo 3auksto laiptines/namo prieziura kainuoja nuo 80lt.
gyventi teko 1aukste uz laiptine/nama mokejom 40lt, gyvenom senos statybos name 9aukste- 125lt. bet senos statybos sildymas kvailas, virsutiniai aukstai buna karsti, apatiniai salti, moka visi vienodai.
na mano draugai tai savo nereikalingus baldus ispardave ir problemos nemate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 17 spalio 2009 - 18:30
QUOTE(petrovna @ 2009 10 17, 16:13)
aisku,jums gerai laikas nuomai papuole,*****,musu butas laisvas bus nuo gruodzio 1,brrr...,kad nebutu nuomininku 0 tokiu laiku:(

isnuomosit, jei jau dabar zinote, kad nuo gruodzio, turite nemenka laiko tarpa 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausimėlis. O jūs, kaip nuomotojai žiūrit į ieškančių butų skelbimus? Ar tik įdedate skelbimą ir laukiat skambučių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemeje @ 2009 10 17, 22:48)
Klausimėlis. O jūs, kaip nuomotojai žiūrit į ieškančių butų skelbimus? Ar tik įdedate skelbimą ir laukiat skambučių?  smile.gif

as i tuos kurie mano nuomone iesko kazko panasaus KA as galiu pasiulyt visada atsiliepdavau wink.gif tik .... niekada nesulaukdavau atsakymu......... jokiu.....................
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 17, 22:53)
as i tuos kurie mano nuomone iesko kazko panasaus KA as galiu pasiulyt visada atsiliepdavau wink.gif tik .... niekada nesulaukdavau atsakymu......... jokiu.....................

o mes kaip tik,labai gerus,paskutinius nuomininkus kaip tik taip radom,sureagave i ju skelbima,pasirodo,jie seniai buvo musu buta nuziureje,bet nedrise skambint,del pirmines kainos,tai va....
Atsakyti
QUOTE(Zemeje @ 2009 10 17, 21:48)
Klausimėlis. O jūs, kaip nuomotojai žiūrit į ieškančių butų skelbimus? Ar tik įdedate skelbimą ir laukiat skambučių?  smile.gif

Tiesą pasakius nepagalvojau apie tokią galimybę. Bet kai į mano skelbimą rašo SMS, tai tikrai nereaguoju, nes jei žmogus taupo ant skambučio, tai greičiausiai ir nėra potencialus nuomininkas...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 10 18, 15:03)
Tiesą pasakius nepagalvojau apie tokią galimybę. Bet kai į mano skelbimą rašo SMS, tai tikrai nereaguoju, nes jei žmogus taupo ant skambučio, tai greičiausiai ir nėra potencialus nuomininkas...

kas liecia sms, pardedu galvoti, kad tai agenturos taip tikrina, ar butas jau isnuomotas ar dar ne doh.gif
Atsakyti