Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

QUOTE(karra @ 2009 03 09, 10:37)
zmogiskai  4u.gif

Juk pranese.. Buto irangos, baldu nesulauze.. (ar sugadino?  g.gif ).

tokiu atv. is depozito - iskaiciuoji mokescius uz nesumoketa menesi, mokescius uz ta menesi kur buvo (pg parodymus arba triju menesiu vidurki). Jei issikraustymas buvo itin netiketas ir neaptartas - tai daugiausia ka galima butu pasilikti ekstra dar  1-2 savaiciu, kai ieskosies nauju nuomininku nuoma... visa kita grazint issikraustymo diena. jokio detektyvo. depazitas juk tam ir imamas kad issikraustymo diena tu grazintum dali pinigu nuomininkams o ne atvirksciai begiotum po miesta ju ieskodama...

bent jau as taip daryciau...

nesutinku - kam tada nuomininkams laikytis susitarimo pranesti pries menesi, jei paskui jiems niekaip susitarimo laikymasis neatsiliepia arba atsiliepia maziau nei turetu?
turejo pranest pries menesi - reiskia, uz menesi nuo pranesimo uz nuoma ir mokescius turi susimoket. jei kiti nuomininkai atsiras anksciau - tada Ok, tik iki ju atsikraustymo tada skaiciuot nuoma ir mokescius ankstesniems.
o jei nenori moket- patys tegu suranda padorius nuomininkus, kurie iskart jiems issikrauscius atsikraustytu.
buto savininkas neturi patirti finansiniu nuostoliu nuomininkams bet kada sugalvojus issikraustyti - tam ir yra susitarimai apie menesio ispejimo laikotarpi. nuomininkai savo ruoztu irgi nenoretu buti ispeti pries 5 dienas, kad turi issikraustyti...
Atsakyti
Gal turesite patirties jus su nemokiais nuomininkais?
Esame isnuomave buta ir nuomininkams ne kaip sektis pradejo, tai pradejo veluoti ir mokesciia uz nuoma... jie gyvena musu bute daugiau nei metai, tai galvojom sumokes, tai tempesi tempesi ir vis ryt poryt doh.gif
Skola jau virs 1500 lt blink.gif esame isirase skolos lapeli, siandien pasakem, jei iki 3nio nebus pinigu, lai kraustosi...

As bijau, kad jie gali anksciau isikraustyti ir dar musu TV, skalbimo masima ir pan issiveti blink.gif nes labai jau supyko, kad atseit nelaukiam kol sumokes skolos blink.gif tai sakau - Kiek jau galima doh.gif

Gal kam nors panasiai buvo? kaip sprendet sia priblema ir kaip krtaustet lauk?

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
nenoriu kartotis, bet mano tavejis jau buvo aprasytas praeitoje temoje, tad galit pasiskaityti CIA

tikiuosi, kad viskas isispres jum geriau 4u.gif
Atsakyti
Mes norime išnuomoti mažytį seną butuką, bet nustėrau sužinojus VMI kiek mokėti reikia. Įdomiausia, kad jei dar kažkur dirbi, tai pritaiko nuolaidas, o jei niekur - tai brangumynas blink.gif Paskaičiau sutarčių pavyzdžius, bet vis tiek nežinau kaip čia daryti, gal ką patarsite blush2.gif Pasirašinėčiau su nuomininkais deja panaudos sutartį. Sakau deja, nes norėtųsi viską daryti tvarkingai, bet kai tokios žvėriškos kainos... verysad.gif Tik nežinau, ar tikrai galima įtraukti į sutartį, kad kaip ir nuomoje būna aš pati sumoku komunalinius, iš jų paėmus grynais. Ir kaip tada forminti užstatą g.gif Ar galima apie užstatą rašyt panaudos sutarty, ar tartis pagal nutylėjimą, nes atrodo jei panauda tai kam tas užstatas... juk nemokamai naudojas žmonės butu, bet ir pridaryt žalos gali.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 03 09, 20:38)
nenoriu kartotis, bet mano tavejis jau buvo aprasytas praeitoje temoje, tad galit pasiskaityti CIA

tikiuosi, kad viskas isispres jum geriau  4u.gif

Aciu 4u.gif o jie su sutartim buvo isnuomave?
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2009 03 09, 21:50)
Aciu  4u.gif o jie su sutartim buvo isnuomave?

Butas buvo su sutartim ir ta sutartis labai nieko neduoda, jeigu nuomininkas piktybiskai nenori isikelti is buto doh.gif visas proceduras turi praeiti norint ismest is buto ir jokio skirtumo legaliai ar nelegaliai tu ji nuomosi

galiu eit su juo bylinetis, teistis del visko, bet ka as is jo paimsiu jeigu jis nieko neturi, nemokus
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 03 10, 09:16)
Butas buvo su sutartim ir ta sutartis labai nieko neduoda, jeigu nuomininkas piktybiskai nenori isikelti is buto  doh.gif visas proceduras turi praeiti norint ismest is buto ir jokio skirtumo legaliai ar nelegaliai tu ji nuomosi

galiu eit su juo bylinetis, teistis del visko, bet ka as is jo paimsiu jeigu jis nieko neturi, nemokus

Žinom lengva man kalbėti, kai to nepatyriau, bet..
Man atrodo nuvažiuočiau su vyru į butą išmesčiau visas manatkes į koridorių, užrakinčiau butą ir išvažiuočiau.
Jei jie iškvies policiją, ką policija man gali padaryti, mano butas. Ir nuomininkai gali kreiptis į teismą ir t.t. bet ką jie laimės???
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 10, 12:34)
Žinom lengva man kalbėti, kai to nepatyriau, bet..
Man atrodo nuvažiuočiau su vyru į butą išmesčiau visas manatkes į koridorių, užrakinčiau butą ir išvažiuočiau.
Jei jie iškvies policiją, ką policija man gali padaryti, mano butas. Ir nuomininkai gali kreiptis į teismą ir t.t. bet ką jie laimės???

taip ir ketinau padaryti, bet .............
kai pakalbejau su teisiniku, tai pasake, gerai tu ismesi, o jis parasys pareiskima, kad ten buvo 1000000, kuris dingo ax.gif , lygiai taip pat ir su spynos pakeitimu o daiktu palikimu bute.
buvau atvaziavusi ir ismesti jiems esant, tai JIE man iskviete policija, kuri atvaziavo ir patare gauti teismo spredima, ir geriau agresyviai nesielgti, kad bedu netureti.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 03 10, 13:06)
taip ir ketinau padaryti, bet .............
kai pakalbejau su teisiniku, tai pasake, gerai tu ismesi, o jis parasys pareiskima, kad ten buvo 1000000, kuris dingo  ax.gif , lygiai taip pat ir su spynos pakeitimu o daiktu palikimu bute.
buvau  atvaziavusi ir ismesti jiems esant, tai JIE man iskviete policija, kuri atvaziavo ir patare gauti teismo spredima, ir geriau agresyviai nesielgti, kad bedu netureti.

O jei iskviesti policija ir pasakyti kad cia isibroveliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 10, 13:09)
O jei iskviesti policija ir pasakyti kad cia isibroveliai  g.gif

sutartis turi ir nuomotojas ir nuominikas mirksiukas.gif , tad niekaip nepasakysi, kad isibrove, beja ju sutarties galiojimas jau buvo pasibaigusi ir tai nepadejo.
Atsakyti
nors tai ir absurdiska, bet po maksas pasakojimu pradedu manyti jog geriau kai nuomininkai sutarties neturi doh.gif doh.gif doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 03 10, 13:55)
nors tai ir absurdiska, bet po maksas pasakojimu pradedu manyti jog geriau kai nuomininkai sutarties neturi  doh.gif  doh.gif  doh.gif ...

aš irgi taip pradedu manyti blush2.gif
Atsakyti