Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 2

Kažkaip nam nelabai realiais skamba, tas remontas, kaip suprantu užmojai platūs, o kišenės tuščios doh.gif
Gal tas remontas tik menamas, privilioti, o paskui ir išsikraustysi, jis bus dar nepradėtas ax.gif
kas liečia kainas buitinės technikos, kad ir nuomojamam bute, žiuriu kainos ir kokybės santyki, niekada neperku pačios pigiausios.
Atsakyti
Buvau praeita savaite uzsukus, tai sienos paruostos dazymui, baldai isnesti, na bet kiek uztrunka perdazyt sienas ir lubas? dvi tris dienas, nu gal savaite. langus galima keisti ir kai jau isikelsiu, man tai tikrai ne beda. virtuveje, seimininku atveztas spilteles galiu ir pati pasikabint. tai kodel kalbama apie menesi- du visiskai nesuprantu. Teks turbut vel aktyvuoti buto paieskas, nes sito galiu ir nesulaukt..
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 04 27, 07:41)
Buvau praeita savaite uzsukus, tai sienos paruostos dazymui, baldai isnesti, na bet kiek uztrunka perdazyt sienas ir lubas? dvi tris dienas, nu gal savaite. langus galima keisti ir kai jau isikelsiu, man tai tikrai ne beda. virtuveje, seimininku atveztas spilteles galiu ir pati pasikabint. tai kodel kalbama apie menesi- du visiskai nesuprantu. Teks turbut vel aktyvuoti buto paieskas, nes sito galiu ir nesulaukt..

na kazkaip cia viskas tavirkciai vyksta, nes, pirmiau keiti langus, o ta prie sienu eini, nes keiciant langus ir dar kaip supratau labai senam name, tai puse sienu isgrius doh.gif
Idomus ten semininkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 04 27, 08:41)
Buvau praeita savaite uzsukus

o jus uz tuos 2 menesius laukimo nuoma mokat? unsure.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2009 04 26, 07:34)
500 yra tikrai nezveriska kaina, nevarykit dievo i medi doh.gif nesakau kad tai yra labai pigu taciau normos ribose sakyciau, kai kurie ziuriu taip isijaute i nuomos kainu kritima kad greit sakys jog 0 lt yra per brangu lotuliukas.gif nuomavau savo butuka dar 2002 kuomet ekonomine situacija buvo ne per geriausia taciau uz 300 lt, be remonto griebdavo iskart taip kad jauskit saika su tuo kritimu kainu mirksiukas.gif

uz 20 kvadratu su seneliu laiku remontu ir baldais? be normalios buitines technikos? ne centre?
nejuokinkit - uz 500 galima normalu vieno kambario buta miegamajame rajone issinuomot ax.gif o ne 20 kvm kamurke su pelesiais ant sienu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ir sveiki 4u.gif

As irgi nuomuoj buteli- bet padariau didele klaida,patikejau zmogum,laukiau keleta menesiu pinigeliu,o jis pabego doh.gif nebera pasitikejimo zmonemis verysad.gif Visais, iskyrus savo seima!!!!!
Labai prasau,gal turit skolos grazinimo rastelio sablona? Atsiuskite pavyzdi siuo adresu-vienintele@mail.lt.
Ir beja, visiems dabar patariu- jei praso palaukt, reikalaukit rastisko patvirtinimo!!!
Tokia nekokia mano patirtis...
Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 04 27, 08:27)
o jus uz tuos 2 menesius laukimo nuoma mokat?  unsure.gif  schmoll.gif  g.gif

oi ne ne, aisku kad nemoku, cia butu virsune. tiesiog bendraujam su seimininkais, nes jie sake, jei as sutinku nuomotis, tai remonta derins prie mano poreikiu (pvz jie norejo atsikratyti orkaites, bet as ziauriai megstu gamint, tai ieskos dujines su orkaite). bet kuo toliau tuo labiau ne tik derinimo nera, bet ir siaip uzsitesia viskas..
Atsakyti
Sveikos merginos! Ruosiuosi isnuomoti butuka, bet neturiu sutarteles pavyzdzio.Gal kuri galetuimete atsiusti pavyzduka i AZ 4u.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2009 04 27, 18:51)
Sveikos merginos! Ruosiuosi isnuomoti butuka, bet neturiu sutarteles pavyzdzio.Gal kuri galetuimete atsiusti pavyzduka i AZ  4u.gif Buciau labai dekinga  4u.gif

Labai geru sablonu yra cia: http://www.supermama...?...8&hl=nuomos
Issirink tinkama smile.gif
Atsakyti
4u.gif mes irgi išnuomojam 2 kambarių buta šilainiuose, Kaune. gal žinote kas ieško??
Atsakyti
O klausykit, as visai pasimeciau unsure.gif Neberandu skelbimu butu isnuomavimui. Gal as akla ir nebesusigaudau? doh.gif
Jei cia idesiu, tai naudos nebus daug, nes cia gi tik minciu pasidalinimas apie nuomas.
Pas mus siuo metu sunku su nuomu bizneliu. Sunku isnuomoti, tai tik guodziames tuo, kad tokiu metu, pavasari ir ankstyva vasara niekada nebuvo lengva isnuomoti. Tokiu metu nuomojasi tik izvalgus nuomininkai, kada nuoma galima dar stipriau musti, nei ji jau ir taip nukritus yra.

Na, ka stengiames, dirbame.

Tiesa, norejau pasidometi, ar girdejote ka nors apie naujas duju/sildymo kainas ateinanti sezona? g.gif
Atsakyti
dujos turi pigti iki 2008m. lygio,
o elektra 4ct:)? sian delfi.lt paskelbe ax.gif

Atsakyti