Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 12, 19:09)
labukas, ziuriu saunia temele radau. priimsit i buri?

Zinoma, junkis 4u.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 03 12, 19:14)
Merginos - as ilgiuosi to topsecret.gif  cray.gif , jauciu reik man trint tema is favoritu - nes tikrai pavydziu jums visoms doh.gif

jetus,kaip liudna, kad tai jautiesi console.gif Labai bus liudna, jei iseisi is musu temutes, truks Taves..Bet ziurek, kaip Tau geriausia unsure.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 12, 19:45)
o ir gyditoja musu sako maitink kiek tik nori, jinai pati dvynukes maitino iki 2 metu.

Geras, daugiau tokiu gydytoju bigsmile.gif
Atsakyti
man tai butu labai liudna jei maniskiai dabar imtu ir nebevalgytu....as taip svajojau kad vaikas ateina ir papraso papuko...negi nesulauksim.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 12, 22:56)
man tai butu labai liudna jei maniskiai dabar imtu ir nebevalgytu....as taip svajojau kad vaikas ateina ir papraso papuko...negi nesulauksim.... g.gif

As kartais pagalvoju, kad man butu didelis stresas, jei sunus nustotu staiga gerti MP. Taip gera ir ramu ji priglausti...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 12, 23:56)

Oi, nepergyvenk, tikrai dar neatsisakys 4u.gif Kazkur nuo metuku (aisku nuo vaiko priklauso) prasideda nenorejimas valgyti kieto maisto doh.gif Vat tada ir eina MP i trasa visu greiciu lotuliukas.gif O jau kai kruminiai dantys dygt prades, tai oi oi oi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 12, 21:09)
labukas, ziuriu saunia temele radau. priimsit i buri?

Sveika prisijungus 4u.gif As tai tave is shopomaniu temeles zinau mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar del miegojimo... O jusu vaikiukai diena loveleje miega? Nes as kiek pamenu, tai maniskis tik virs metuku pradejo lovoj miegoti doh.gif Visada miegodavo vezime lauke arba namie. Tik pabandydavau perkelt, is kart atsibusdavo. Bet po to palaipsniui ziemai artejant pripratinom. Tuo labiau, kad pas ji mada ant pilvo miegot atsirado, tai vezime negaledavo apsisukti biggrin.gif
Atsakyti
maniske ir diena tik mano lovoj miega ax.gif o lauke vezime nereikia jokio papulio, uzmiega ir taip. keistai.
xeditux ir as tave is shopomaniu zinau 4u.gif
jo maniske daba nieko nevalgo jokios koses nei sriubos tik pora saukstu ir viskas, itariu kad kruminiai dantys pareina, nes kisa viska i burna ir verkia.
norit pasakyt kad mazai gyditoju tera kurie skatina maitinima? man kai neteko su kitokia nuomone susidurt tai keistai skamba. aisku buvo keleta kartu kai pas kitokios srities gid nuvarai ir klausia ka valgyt duodat koki misinuka , sakau kose, mes ir pienukas, klausia karves? sakau ne mano biggrin.gif tai tada buna tokia mina blink.gif ir zodelis oooo.
kriiste neliudek va imk balioncika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 13, 01:10)
maniske ir diena tik mano lovoj miega ax.gif o lauke vezime nereikia jokio papulio, uzmiega ir taip. keistai.
xeditux ir as tave is shopomaniu zinau 4u.gif
jo maniske daba nieko nevalgo jokios koses nei sriubos tik pora saukstu ir viskas, itariu kad kruminiai dantys pareina, nes kisa viska i burna ir verkia.
norit pasakyt kad mazai gyditoju tera kurie skatina maitinima? man kai neteko su kitokia nuomone susidurt tai keistai skamba. aisku buvo keleta kartu kai pas kitokios srities gid nuvarai ir klausia ka valgyt duodat koki misinuka , sakau kose, mes ir pienukas, klausia karves? sakau ne mano biggrin.gif  tai tada buna tokia mina  blink.gif ir zodelis oooo.
kriiste neliudek va imk balioncika 4u.gif

Oi, patikek kokiu gydytoju buna doh.gif As cia pries savaite tyriausi skydliaukes hormonus, pas endokrinologe buvau. Tai ten gi visko isklausineja. Sakau - maitinu dar, tai nustemba, bet viskas ok thumbup.gif Sesele i mane tokio akim ziuri blink.gif O visu klausimu gale uzduoda paskutini - tai dar ilgai maitinsit blink.gif doh.gif
nu ir ka tokiom sakyt biggrin.gif

ai, as tai sakiau dabar visas isdurinesiu ir sakysiu, kad maitinsiu iki mokyklos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kriiste o naturaliai tavo atprato?
as ir kai pasikalbu su pazystamom mamom tai visos sako nuo metuku jau atpratint, is pradziu galvojau kad ir man gal reiktu jau pradet mazint bet nusprendziau kad ne , nes mano vaikui tik geriau kai gauna mp, ir sirgom slogom tik viena kart, o ir kai dantys dygsta lengviau.

Nu jo - ji naturaliai - tik as truputi padejau jai, pvz pajutau nakti kad kelias tik apzioja ir viskas - tai kai prasibusdavo - sakau nebus puko - imk rankyte - ana tingedavo gincytis ir nusisukus uzmigdavo, uztekdavo rankos, jei matau kad praso atkakliau - duodu - su laiku naktim nebesikele, diena buvo uzeje jai kas 10-15 min reikalaut, o kito maisto ne i burna, arba tik paragauja - tada vesdavaus i kiema, dedavaus kose (kieme MP tokio amziaus jau nebezinojo kad galima) - valgydavom ten - taip pamazu to mp retejo, su laiku liko tik 2-3 kartai - ryte pries pietu miegeli ir nakti - bet jau trumpai bezysdavo - karta pasiuliau kad vakare rankyte duosiu (tikejaus kad nesutiks) - o ji greit pasirase, paskui kaip kada - kartais pati rankos prasydavo - kartais puko, kol galu gale isvis atsake (paskutini kart gavo kovo 1 - nes sirgo ir prisimine ta gera reikala 4u.gif )
Atsakyti
xeditux sakyk iki 18 metu. lotuliukas.gif
ne nu bet koks jom skirtumas nesuprantu. nervoja tokios daugiau nieko. gi visos knygos raso kad normalu maitint ir REKOMENDUOJAMA iki triju metu.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 13, 01:23)
Nu jo - ji naturaliai - tik as truputi padejau jai, pvz pajutau nakti kad kelias tik apzioja ir viskas - tai kai prasibusdavo - sakau nebus puko - imk rankyte - ana tingedavo gincytis ir nusisukus uzmigdavo, uztekdavo rankos, jei matau kad praso atkakliau - duodu - su laiku naktim nebesikele, diena buvo uzeje jai kas 10-15 min reikalaut, o kito maisto ne i burna, arba tik paragauja - tada vesdavaus i kiema, dedavaus kose (kieme MP tokio amziaus jau nebezinojo kad galima) - valgydavom ten - taip pamazu to mp retejo, su laiku liko tik 2-3 kartai - ryte pries pietu miegeli ir nakti - bet jau trumpai bezysdavo - karta pasiuliau kad vakare rankyte duosiu (tikejaus kad nesutiks) - o ji greit pasirase, paskui kaip kada - kartais pati rankos prasydavo - kartais puko, kol galu gale isvis atsake (paskutini kart gavo kovo 1 - nes sirgo ir prisimine ta gera reikala 4u.gif )

Mes tai atpratinom saviski nuo naktiniu valgymu. Bet dabar kai prabunda pries 7h ryto, tai vyras nueina. O vaikis ji paskutiniu metu lauk varo lotuliukas.gif Net neleidzia i rankas paimti doh.gif Anksciau taip nurimdavo ir tolia miegodavo. O dabar rodo ranka i duris ir nenurimsta kol sis neiseina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai buna, kad ryte dar as ateinu, pasiimu ji, pasiguldau ant kitos viengules lovos, bet jis net nevalgo, jam tik speneli reikia su rankute laikyti wub.gif Ir dar pamiegam taip valandele rolleyes.gif
Atsakyti
gal tetuko gedijasi jau?
Papildyta:
mamos bekit miegot nenaktinekit. as jau sakau labanaktis ramios ir geros nakties.
Atsakyti

aisku vyras piksta kad miega pupa su manim, bet o ka darysi. vaikui taip saugiau ramiau. noreciau ir as jos lovele prie savo prisistumt bet uzstatyciau praejima tada. 

Maniskis nepyko kad ji miega su mumis, bet kai jau buvo merginai 2 metai - tai vietos pristigom lotuliukas.gif
pas mus ir ner kaip loveles pristumt, tai stovi palei siena, o vakare pasiklojam lova ir lovyte prisitraukiam, dabar ja nebereik - nes nakti rankos nebepraso, tik kartais kai nusispardo - apklot reikalauja - sakau pati apsiklok - sako negaliu - miego noriu doh.gif (matyt man keltis ir eit per kambari paprasciau - nes miego nenoriu lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 12, 23:38)
gal tetuko gedijasi jau?

nesigedija - tik zino kad is jo nieko nepes lotuliukas.gif , maniske ne po vieno miegelio neleidzia imt teciui jos - nes gali uzmigdyt dar kaip kitaip - be geriausios rankytes (anksciau be puko) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 13, 01:40)
nesigedija - tik zino kad is jo nieko nepes lotuliukas.gif , maniske ne po vieno miegelio neleidzia imt teciui jos - nes gali uzmigdyt dar kaip kitaip - be geriausios rankytes (anksciau be puko) lotuliukas.gif

oi, zuikis tetes tikrai nesigedija drinks_cheers.gif om rankytes tiesiog jam neuztenka, net ir manosios, reikia spenelio doh.gif As dar pagalvoju, kad gal del to, kad prie soskiu priprates rolleyes.gif nes sukineja ji su dviem pirstukais kaip kokia soske doh.gif
Atsakyti