Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

kaip šaunu kai vaikučiai patys priima gerus sprendimus 4u.gif smile.gif
na mūsų skruzdeliukas nuo mažens savo lovelėj miega ir labai džiaugiuosi wub.gif ypač fainiai, kai rytais prabunda ir žadina mus atsistojęs, o tada jau nori pas mus pasižaisti biggrin.gif
kaip šaunu, kad tokia temelė thumbup.gif , vis įlendu ir paskaitau apie jūsų patirtį smile.gif o visuomenės nuomonė apie ilgą maitinimą tikrai skeptiška ir staigiai jos nepakeisi, svarbu mums ir mūsų stebukliukams gerai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Mūsų mažė miega pusiau lovytėje, pusiau pas mus, lovytė pristumta, kraštas nuimtas. Jau galvojau kelti į didesnę, bet kadangi visos nakties ji ramiai neišmiega, tai kol kas kūdikiškoj miega su aukštu bortu. Naktį atsigeria MP ir labai dažnai išeina atgal į savo lovytę miegoti, aišku dažnai ir pasilieka, bet vis tiek, mano akimis gana didelis pasiekimas, nes pradėjom migdyti tik pernai apie spalio pabaigą jos lovytėje ir dabar dažnai joje užmiega, aišku prieš tai dabar išreikalauja lopšinę, dar pasako kokią, nors tiek dar tekalba hihihi.gif
Dėl darželio, nežinau ką daryti, šiaip kaip ir priklausytų mums nuo rudens g.gif Bet taip nenoriu verysad.gif Aš pati darželio nelankiau ir man labai didelis pasipriešinimas į jį vaiką leisti. Bet jaučiu, kad nesutarsiu su mama ir pėdins mergiotė į daržą verysad.gif Kol kas lankom mokyklėlę, po truputį pradeda drąsėti, viena užsiėmimo pradžioje dar nepabūna, bet kasdien vis drąsesnė darosi wub.gif O šiaip manau, kad labiau problema manyje, aš aplink per daug tūpčioju tongue.gif Na sunku man ją paleist, ypač kai matau, kad vyresni vaikai karts nuo karto apstumdo lėtesnius unsure.gif Tai tėvai aišku sudrausmina, bet daržely tai tikrai niekas nesikiš į jų santykius. Na bet žiūrėsim, kaip bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 12 kovo 2009 - 14:03
QUOTE(ramu @ 2009 03 12, 11:19)
Taip. as tik taip ir pripratinau po truputi. Atsiguldavau kartu i jo lovyte, gulom [pamaitindavau. uzmigdavo ir tada miegodavo savo lovytej.
dabar diena visada tik savo lovytej miega, o nakti miega iki pirmo pavalgymo. tada lieka pas mus.
tik vat siandien pasirinko savo lovyte smile.gif

Reikės MB sakyti, kad nusuktų kraštą ax.gif Gal stabiliai stovės lovytė be kelių varžtų biggrin.gif
Gal per kokį pusmetį pripras po truputį ten miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 03 12, 16:08)
Reikės MB sakyti, kad nusuktų kraštą ax.gif  Gal stabiliai stovės lovytė be kelių varžtų  biggrin.gif
Gal per kokį pusmetį pripras po truputį ten miegoti smile.gif

turetu pavykti. maniskes per kokia sav pradejo miegot
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 12, 10:54)
As ir sakau, kad tai ne kaprizas.. Manoji uzmigdavo ilgiausiai 20 min. (diena), ir veliau, kai visi normalus  biggrin.gif kudikiai miegodavo pietu miegelio po kelias valadas, manoji, geriausiu atveju 45 minutes  doh.gif  Na, toks vaikas ir psio. Bet tikrai sunku buvo. Sakau, nes galiu su antraja palyginti.

maniske irgi tokia budavo doh.gif uztai dabar diena po 3-4 val ismiega biggrin.gif o pirmi menesiai buvo baisus - diena po 20 min miega, nakti tik man ant pilvo, rolleyes.gif na bet as nelaikiau to kazkokiais kaprizais, ar oziais, kuriuos vat reikia "ismusti" (nesakau, kad Tu taip teigi, bet vat uzvedem apie tai tema, kaip tevai specialiai ant ranku neima naujagimiu, tipo, aukledami). taip, budavau pavargus, bet ieskodavau visokiu isieciu - vakare palikdavau vyrui ir pamiegodavau, diena nesiodavausi nesyneje arba prie atidarytu duru dainuodama reikalus WC tvarkydavaus, o maniske is koridoriaus keduteje mane stebedavo issisiepus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 12, 16:21)
maniske irgi tokia budavo  doh.gif uztai dabar diena po 3-4 val ismiega  biggrin.gif o pirmi menesiai buvo baisus - diena po 20 min miega, nakti tik man ant pilvo,  rolleyes.gif na bet as nelaikiau to kazkokiais kaprizais, ar oziais, kuriuos vat reikia "ismusti" (nesakau, kad Tu taip teigi, bet vat uzvedem apie tai tema, kaip tevai specialiai ant ranku neima naujagimiu, tipo, aukledami). taip, budavau pavargus, bet ieskodavau visokiu isieciu - vakare palikdavau vyrui ir pamiegodavau, diena nesiodavausi nesyneje arba prie atidarytu duru dainuodama reikalus WC tvarkydavaus, o maniske is koridoriaus keduteje mane stebedavo issisiepus  biggrin.gif

va va - ir as taip pat - pasidedi vaika i kedute automobiline, ant stalo - salia bulves skuti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 12, 16:24)
va va - ir as taip pat - pasidedi vaika i kedute automobiline, ant stalo - salia bulves skuti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif kai prisimenu ta pirma pusmeti...nebudavo kada nuobodziaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 12, 16:28)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif kai prisimenu ta pirma pusmeti...nebudavo kada nuobodziaut  doh.gif

as su diciu prisimenu - maza kitokia buvo - ji norejo kad salia buciau - bet ne gleby - gal kad vasara buvo ir karsta labai - tai nors ranas turejau, o jau ir iranga vaiko buvau apsirupinus lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas, ziuriu saunia temele radau. priimsit i buri?
ziuriu apie miegojima prakalbot tai maniske miega kartu su manim, nakti n kartu valgo, (aisku po kelis gurksnius), o daugiausia tai miega papa apsiziojus ir viskas. diena ir tas pats kitaip neuzminga, nebent uzsupt reikia. lovyte jos yra tik pazaidimui arba kai as noriu susitvarkyt tai ja ten idedu bet ne miegojimui.
kol kas zindymo nemazino dar o ir nezadu, o kiek ilgai bus matyt ateiti.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 12, 19:09)
labukas, ziuriu saunia temele radau. priimsit i buri?
ziuriu apie miegojima prakalbot tai maniske miega kartu su manim, nakti n kartu valgo, (aisku po kelis gurksnius), o daugiausia tai miega papa apsiziojus ir viskas. diena ir tas pats kitaip neuzminga, nebent uzsupt reikia. lovyte jos yra tik pazaidimui arba kai as noriu susitvarkyt tai ja ten idedu bet ne miegojimui.
kol kas zindymo nemazino dar o ir nezadu, o kiek ilgai bus matyt ateiti.

Aisku priimsim, saunuoles jus, taip viskas miela ir sentimentalu man wub.gif

Merginos - as ilgiuosi to topsecret.gif cray.gif , jauciu reik man trint tema is favoritu - nes tikrai pavydziu jums visoms doh.gif
Atsakyti
kriiste o naturaliai tavo atprato?
as ir kai pasikalbu su pazystamom mamom tai visos sako nuo metuku jau atpratint, is pradziu galvojau kad ir man gal reiktu jau pradet mazint bet nusprendziau kad ne , nes mano vaikui tik geriau kai gauna mp, ir sirgom slogom tik viena kart, o ir kai dantys dygsta lengviau.
aisku pavargstu neismiegu bet tai nera taip jau svarbu ismiegosim kai pasensim.
o ir gyditoja musu sako maitink kiek tik nori, jinai pati dvynukes maitino iki 2 metu.
tai tokio spaudimo is aplinkiniu kaip ir nera mano mama irgi sako saunuole kad dar maitinu ir nemazinu. buna tokiu momentu kad atrodo pienuko jau mazeja tada taip gaila palieka. duodu dazniau ir viskas ciki.
aisku vyras piksta kad miega pupa su manim, bet o ka darysi. vaikui taip saugiau ramiau. noreciau ir as jos lovele prie savo prisistumt bet uzstatyciau praejima tada.
o del laikymo ant ranku as imu ant ranku daznai kartais visa diena buna ant ranku praktiskai, o pana ne is lengvuju (13 kg). o mazesne kai budavo irgi jin kedutej as pietus darau, jin kedutej as tvarkausi. aba jau tik daugiau viena pabuna ypac ryte, tada ir begu apsitvarkyt.
siaubas kiek prirasiau ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
na mes tai irgi isardem loveles sona ir pristumem. Arijukas puikiausiai ten miega. Ech....as tai mielai meigociau su visa seima, t.y. keturiese, ale kad labai jau nebetelpam.....
Atsakyti