QUOTE(AusraR @ 2009 03 12, 11:02)
klausykit...mano vaikai labai mazai pienelio pradejo valgyt....negi cia jau jie atsijunko....
o as taip svajojau maitinti iki dvieju metu.....
buvau klasioku susitikime, tai apie vaikus kalbejom nu ir aisku pasisakiau kad DAR maitinu, tai tiek uzuojautos sulaukiau, visi liepe daugiau NEBESIKANKINTI...ale ot poziuris i maitinima, pagalvojau...nu ir niekaip jie nepatikejo kad as nesikankinu, kad man patinka ir man tai dziaugsmas ir malonumas....tai jei visuomenes nuostata kad maitinti krutimi reiskia aukotis ir atsikankinti vardan vaiko tai apie koki ilga ir sekminga zindyma gali but kalba...jei jau nuo mokyklos suolo mergaitei formuojasi nuostata apie tai kad reiks kankintis....
Papildyta:
tai vat turbut del to paties, kad jau nuo vaikystes formuojama nuostata kad vaikai tai kankyne, kad viskas apie ka svajoja tevai tai kad tik vaikas butu vienas ir atstotu nuo ju, kad vaikai nieko daugiau ir neveikia kaip tik reikalauja tevu demesio....paskaiciau tokia knyga "laimingi vaikai issukis tevams" nu siaubas kazkoks....sakau, toks jausmas kad vaikai gime tik tam kad trukdytu tevams gyventi...
siaip manau per ilgai buvo kalama kad vaiko negalima pratinti ant ranku ir dabar nieks taip va viens ir nepasikeis...po truputi po truputi tik...va as drauge turiu, buvo nescia graziai kalbejom kaip vaikams reikia mamos, kaip reikia svelnumo artumo, mamos ranku ir tt...ji pati taip kalbejo...na ir gime vaikelis...menesiukas dabar mergytei...sake tevelis visa ta menesi beveik nepaleido mergytes nuo ranku (dziaugesi zmogus) tai dabar atseit
ji jau MOKA PAREIKALAUTI ir rekia jei neima jos ant ranku....ir neina nieko pasidaryt namie....nors dar pries pora menesiu kalbejom kad abi nesuprantam tokiu mamu kurios taip sako....nu zodziu. reik kazkaip rodyt pavyzdi ir nesistengti pakeisti viso pasaulio. tikiu kad musu anuku kartoje bus daugiau laimingu ir myletu vaiku
Turbut mamyte pervargus. Toks maziukas dar tikrai nesupranta, kad gali kazko issireikalauti. Jam tiesiog artumo ir silumos reikia.
Mes saviski su vyru ant ranku iki 3 men laikem. O apie miegojima savo lovyteje - jokiu kalbu. Nori pazadinti, padek i lovyte. 2 minutes ir jau verkia. As namie slinge nesiodavausi. Tai viska pasidarydavau. O kai grizdavo vyras is darbo, is karto jis estafete perimdavo. Taip ir gyvenom su rankinuku
O po to, kai pasijaute saugus, kad niekas jo niekur niekada vieno nepaliks, po truputi po truputi ir tapo savarankiskas. Dabar va laksto vienas ir jokio demesio nereikalauja. Sia nakti tai is viso prajuokino. Atsibudo 3 val uzvalgyti, papapsejo ir nuropojo i savo lovyte toliau miegoti
Dar tokio cirko nera buve