Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Tai va ir yra tavo nepasitenkinimo priezastis, vaikai tai jaucia ir net labai, ypac jautresnis - tai ir kabo ant papo kad isitikint ar tau jie vis dar tokie svarbus. Kiekvienam zmogui reikia laisves nors trumpam, laiko paciam sau. Mano mergyte labai rami, niekad man problemu nebuvo su ja, nevargau, bet tos valandeles kai vienu kad ir i turgu isminu - nerealios wub.gif
Pasnekek su vyru kas vyksta, kad tu nebegali, kad jau jausmai maisosi viduje, kad tau REIK pabut vienai paciai su savim ir dar geriau ne namie - kad nematyt ismetytu zaislu, neplautu indu, grindu, atsiplaiduot - tada kibsi i darbus su naujom jegom ir viskas kitaip bus - saulyte nusvis ir pamatysi - vaikai nebekabos ant tu papu - nes jiems bus ramiau kai tu rami mirksiukas.gif
Atsakyti
AusraR, stiprybės tau, kaip aš tave suprantu...Man taip su vienu vaiku buvo...Bet save nugalėjau, pradėjau lankyti jogą, pasakiau vyrui, kad taip riekia ir vsio...ir jis pabūna su vaiku, mato, kad ir aš linksmesnė darausi smile.gif Ir va, dar labai padeda sm mamytės, sustinkam kartu su vaikais, pasisnekam, kažkaip ir ta diena nebeatrodo tokia niūri smile.gif
Atsakyti
Ausryt, galiu parasyt tokius pat patarimus, nes jie tikrai padeda. Viskas laikina, po nakties visada pateka saulute 4u.gif
Atsakyti
AusraR, gal kiek palengvės, jei parašysiu, kad mano vaikų tėtis mus visus paliko (nenorėjo dabar laukiamo netyčiuko, aš gi esu prieš bet kokį negimusių žudymą..)... Trečias mėnuo ne tik dirbu, bet ir namus prižiūriu, vaikais rūpinuosi, pati už viską moku... Vakare kaip lapas krentu ir jau nesikeliu iki ryto... Bet! Aš turiu vaikus - tegu kartais zyziančius, reketuojančius to ar ano, atimančius visą laisvą laiką ir jėgas... Ir tas pienuko pavalgymas mažiukam dabar net labiau nei būtinas, gi junta, kad man ne viskas gerai...
Jūs esat kartu. Tegu pavargę, tegu kasdienybėje papilkavę, bet esat. O vaikai auga, dienos lekia, patikėk. Sunku išlaukti, išbūti, kai ir dieną nėr paprasta pragyventi, bet jie tikrai auga, gudrėja ir daug daug tau duoda/duos. Laikykis!
Atsakyti
nu jo, as kaip tikrai lietuve - pasilyginau su kitaisir lengviau blush2.gif Emile, stiprybes tau 4u.gif
jau sutariau su MB, ryt pasirodo mano klasioku susitikimas, tai eisiu thumbup.gif
Atsakyti
Smagaus tau pasibuvimo, AusraR. wink.gif A pasilygint nėr blogai - tada imi džiaugtis tuo, ką turi, nors šiaip laikai savaime suprantamu. smile.gif
Atsakyti
va dar siandien eisiu pas dantista, siulus issimt...tai net nezinau, gal geriau su viaaki pabuciau lotuliukas.gif aisku, vis sioks toks isejimas, tik kad nelabai malonus.....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 08, 15:57)
va dar siandien eisiu pas dantista, siulus issimt...tai net nezinau, gal geriau su viaaki pabuciau  lotuliukas.gif aisku, vis sioks toks isejimas, tik kad nelabai malonus.....

o tu gryzt neskubek - "eilej palauk", eiadama namo dar uzsuk kokion parduotuven - pamatysi - grysi kitu zmogum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šakės, kaip liūdna pasidarė perskaičius Emilės istoriją unsure.gif Bet kartu ir žaviuosi šios mamos stiprybe bei optimizmu. Laimingi Tavo vaikai thumbup.gif

AusraR, o Tu bandei susirasti įdomios veiklos namie? Man irgi vienu metu "važiavo stogas". Nors ir ne dvynius auginu, bet turėjau problemų su mokslais, buvau pervargusi, įsivariusi "blogos mamos" kompleksą (nes nenorom anksti teko grįžti mokytis). Netgi ėjau pas psichoterapeutą, ir po to šioje temoje pasakojau, kaip jis mane apkaltino vaiko tvirkinimu lotuliukas.gif Žinok, man labai padėjo seniai pamirštas, o kažkada be galo mėgtas užsiėmimas - rankdarbiai. Nesakau, kad turi pulti megzti ar siuvinėti, jeigu tokių dalykų nemėgsti, yra ir kitų alternatyvų, kad ir įdomios knygos mirksiukas.gif
Atsakyti
AusraR, Emile, stiprybes Jums, mamytes 4u.gif Jus esate tikros saunuoles 4u.gif Man taip geda pasdare, kad as kartais zyziu, kad pavargau, kad dukrytes zirzimai erzina..Einu geriau apsikabinsiu savo pupa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 07 08, 17:11)
Šakės, kaip liūdna pasidarė perskaičius Emilės istoriją  unsure.gif  Bet kartu ir žaviuosi šios mamos stiprybe bei optimizmu. Laimingi Tavo vaikai  thumbup.gif

AusraR, o Tu bandei susirasti įdomios veiklos namie? Man irgi vienu metu "važiavo stogas". Nors ir ne dvynius auginu, bet turėjau problemų su mokslais, buvau pervargusi, įsivariusi "blogos mamos" kompleksą (nes nenorom anksti teko grįžti mokytis). Netgi ėjau pas psichoterapeutą, ir po to šioje temoje pasakojau, kaip jis mane apkaltino vaiko tvirkinimu  lotuliukas.gif  Žinok, man labai padėjo seniai pamirštas, o kažkada be galo mėgtas užsiėmimas - rankdarbiai.  Nesakau, kad turi pulti megzti ar siuvinėti, jeigu tokių dalykų nemėgsti, yra ir kitų alternatyvų, kad ir įdomios knygos  mirksiukas.gif

uoj jo jo, man psichooge irgi sake kad vaikams negerai tiap ilgai zysti papuli, nes visokios asociacijos jiems kils tipo lotuliukas.gif nezinau, as kai paimu puodeli gerti man jokios asociacijos nekyla, o kai vaikas valgo tai jau tipo kazkas toookio smile.gif ai nezinau, as pati psichologija baigus, bet man vistiek atrodo kad kai kurie psichologai biskiuka patys ne visai sveiki smile.gif del tu uzsiemimu tai gerai sakai, reik kazka susiglvot...na man pvz patinka SM sedet lotuliukas.gif bet reik kazka geriau sugalvoti.....
Papildyta:
aciu visoms labai uz palaikyma....siandien vaikai taip graziai zaide vienas su kitu, kad vel pajauciau kaifa juos stebedama....o rytais tai kuris pirmas pabunda tai lenda buciuoti broliuka smile.gif siaip tia jei nelabai buciuojasi, bet rytais kazkaip va taip va jiems reikia...man taip grazu smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau ir susigraudinau cray.gif Kiek tie vaikai laimės suteikia smile.gif
ir kaip jiems to papulio neduoti, kad jie tada jaučiasi tokie laimingi smile.gif
Atsakyti