Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

O aš vat saviškę iki šiol krūtim maitinu, o rudenį jau į pirmą klasę eis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 06 23, 21:00)
O aš vat saviškę iki šiol krūtim maitinu, o rudenį jau į pirmą klasę eis blush2.gif

Atleiskit, manot, kad tai yra gerai? smile.gif

..............................

Sveikos mamytės- maitintojos 4u.gif

Mano mažiausioji daugiausiai geria mano pieną - jai tai ir gėrimas, ir apsiraminimo būdas. Bet, galvoju, kad jau reiks nutraukinėt. Tik neįsivaizduoju, kaip viskas bus. Ji man net rūbus plėšia...

Gal ką patarsit?

Norėčiau įsilieti į jūsų būrelį. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NYLE MA: 23 birželio 2009 - 22:57
QUOTE(Double Latte @ 2009 06 23, 00:36)
Laba,

norėčiau pasitarti,
šią vasarą su mažėm susitarėm, jog Mp bus tik namuose, o pas senelius  schmoll.gif (dėl psichologinio klimato, nusibodo smerkimai).
Tai vat, kai buvo 1-2 dienų viešnagės, tai normaliai viskas praėjo. o dabar savaitės išvyka gavosi, biškį bandė prašytis pirmą vakarą, bet dabar jei ką, tai pasako, "mes jau didelės".
Tik vat galvoju - o kai grįšim namo, kaip elgtis  unsure.gif laukti kol paprašys, ar pasiūlyti?
Aš norėjau sulaukti natūralaus atjunkymo, kuomet vaikui ateina laikas. O vat dabar ar nesigaus priverstinis, kaip aplinkinių spaudimo pasekmė?
Rezultatas tai gal ir tas pats - vaikai ilgai žindyti, amžius atjunkymui irgi tinkamas, metų laikas palankus, bet vat motyvas tarsi kirminukas tupi.....

O gal visgi taip ir turi būt? Juk dėl įvairių priežasčių tas ryšys jau pasibaigia, kartais savaime natūraliai, kartais dėl įvairiausių aplinkybių.....

Būsiu dėkinga už nuomones, komentarus, palaikymą ar pasidalinimą  4u.gif

na žinai, mano dyčikis taip neleistų... jį taip pat prie senelių žindyt negaliu, bet jis jau dieną nevalgo, o naktį nieks nemato, tai viskas gerai praeina. Tai gi manau vis gi jis psichologiškai yra pasiruošęs. Galima tiesiog laukti, jeigu prašysis - duoti, kažkodėl manau, kad kai grįšit, tikra paprašys doh.gif mirksiukas.gif bet gal bus kaip kitiems į galą - kartą per kelias dienas, kartą į savaitę, kol visai ne nustos valgyt mp.

Nyle ma
gal tu suklydai skyreliu ax.gif apie nujunkimą yra kita tema. 4u.gif

Site, šaunu kad taip ilgai valgot mp. O kaip dažnai tu dar maitini? Kokiu laiku?

Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2009 06 24, 00:56)
Mano mažiausioji daugiausiai geria mano pieną - jai tai ir gėrimas, ir apsiraminimo būdas. Bet, galvoju, kad jau reiks nutraukinėt. Tik neįsivaizduoju, kaip viskas bus. Ji man net rūbus plėšia...
Gal ką patarsit?

Labai gerai įsiklausyt į vaiko poreikius. Mažiukė dar jūsų mažiausioji, dar jai reikia-
ir artumo, ir maisto, ir nusiraminimo. mirksiukas.gif
Dėl rūbų- tarkitės, kad taip nesielgtų. Taisyklės, ar maži susitarimai (kurių abipusiai laikomasi) pagelbsti. Gal mamytės pasidalins gausesne patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 06 26, 01:34)
Dėl rūbų- tarkitės, kad taip nesielgtų. Taisyklės, ar maži susitarimai (kurių abipusiai laikomasi) pagelbsti. Gal mamytės pasidalins gausesne patirtim  smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai galima susitarti del rubu ir su metinuku. Reikia vis ramiai kartot, kad mamytei nepatinka, kad galima graziai paprasyti. is tikro, tokie maziai daugiau supranta, nei mes isivaizduojam, tai kas, kad jie nekalba smile.gif as kazkaip greitai sugebejau dukriuka itikint nedraskyt man iskirpciu...
Atsakyti
zinokit prisipazinsiu...trupuciuka jau pradeda varginti mane tas zindymas...na ne pats zindymas, bet tas nuolatinis kabejimas ant papu.....man jau nebemalonu net....net ir nezinau ka cia daryt...stengiuosi kokia veikla juos uzimt, bet Nojukui tai netrukdo istisai kabeti...na jam aisku dantai dygsta kruminiai, visa burnyte istinus...gal del to taip daznai tos mamos reikia...na kaip nors gal istversiu, nes jau kartais norisi baigti ta maitinima....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 01, 12:11)
zinokit prisipazinsiu...trupuciuka jau pradeda varginti mane tas zindymas...na ne pats zindymas, bet tas nuolatinis kabejimas ant papu.....man jau nebemalonu net....net ir nezinau ka cia daryt...stengiuosi kokia veikla juos uzimt, bet Nojukui tai netrukdo istisai kabeti...na jam aisku dantai dygsta kruminiai, visa burnyte istinus...gal del to taip daznai tos mamos reikia...na kaip nors gal istversiu, nes jau kartais norisi baigti ta maitinima....

as pailsedavau kieme kai uzeidavo tas pastovus kabojimas - ten merginai nekildavo minciu papintis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 07 01, 12:12)
as pailsedavau kieme kai uzeidavo tas pastovus kabojimas - ten merginai nekildavo minciu papintis schmoll.gif

tai va kad jam kyla...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 01, 12:19)
tai va kad jam kyla...

kieme jai labiau patikdavo koks grazus buteliukas (avent ar kubus sulciu - tik ten vandens pildavau ir sausainis), aisku gaudavo ir MP kai jau reikalas didelis budavo, bet cia mazesne. Ji rami pas mane budavo - sededavo vezime ir dairydavos vezama, arba vaiksciodavo apziurinedama vabalus ir gelytes
Atsakyti
AusraR, prieš metus ir aš skundžiausi Vytautu - ištisai norėjo MP. Vos ant rankų vasarą poaimdavau, pats išsitraukdavo ir čiulpdavo sau. Nu šakės - jau maniau irgi neištversiu. Karolis tuo tarpu ramiai sugėbėdavo išlaukti, nelįsdavo, nenorėdavo tiek. Vytautas iš viso vienintelis iš visų keturių toks peininis metų buvo. Bet pamažu pamažu pavyko išaiškinti, kad nu nebus to pieno lauke, kad negalima manęs draskyti ir pačiam save apsitarnauti vos ant rankų paėmus. wink.gif

Dabar atvirkštukas - Karoliui labiau pienuko reikia, labiau manęs pasiilgęs po darbo vedasi užkąsti (aišku Vytautukas irgi atbėga - po vieną jau nepamenu kada maitinau...)
Atsakyti
Maniskiui jau dveji,irpora menesiu,vyras viska supranta.As jam sakau:jau didelis tu ,papuko nebereikia.Atsauna man:NEEE! smile.gif Tada as:reikia papuko?MH ir juokiasi smile.gif Mane dazniau vargina maitininmas,tik pamato jei mociutei palieku,rekia:mama ir cepsi,ikises ranka po maike doh.gif O spenelius nutampo,nuciupineja.Ir visa nakti kartu pramiegam,nes tiki su papuku uzmiega.
Nors vakar susinervinau nakti,kad neleido man ramiai miegot.Tai uzsidengiau,ir sakau:Veziukas paeme(pagavau uzvakar,tai jis ji augina atseit) muistesi, muistesiir uzmigo.Ganailgai ismiegojo be papo 3h mazdaug.
Visdel to tam reikia labai moraliskai pasiruost...
Atsakyti
Maniškis dieną jau mažai prašo, o jei paprašo, galiu atkalbėti. Dažniau prisimena, kai prie kompo randa, nes daug jį čia maitinau smile.gif Vakarais dažnai pienuką iškeičią į knygelės apie mašinas skaitymą su tėčiu. Nakčia, aišku, pasiprašo, dažniau paryčiais.
Atsakyti