nu ka, panasu kad mes perzengem i nauja etapa...nustojau virt vaikams pietus, vistiek nevalgo koses o valgo musu maista. Dedu maziau druskos, bet dedu...gal nelabai gerai...
ir dar...jei labai megsta sriuba, tiksliau skysti sriubos o mesytes nelabai
o kaip jus, kada nustojot vaikams virt atskirai?
QUOTE(AusraR @ 2009 06 03, 12:48)
nu ka, panasu kad mes perzengem i nauja etapa...nustojau virt vaikams pietus, vistiek nevalgo koses o valgo musu maista. Dedu maziau druskos, bet dedu...gal nelabai gerai...
Anksti Bet mes patys perėjom ant trintų sriubų ir pan. leliukiško maisto
Prieskonių dėjau minimaliai, vyras ir dabar tiesiai į savo lėkštę įsideda, ko jam trūksta
QUOTE(Emilė @ 2009 06 03, 11:08)
Ui, pakanka abiem, kiek jiem norisi. Po darbo mane užsipuola ir paryčiais be MP nemiegotų.
Na va maniske irgi kelis kartus per para dar zinda, bet vat dingo pienukas praktiskai ir viskas Bet kol kas dukrytei tai netrukdo
QUOTE(AusraR @ 2009 06 03, 13:48)
Na as vis dar verdu atskirai bet druskytes siek tiek dedu ir zoleliu visokiu....
QUOTE(AusraR @ 2009 06 02, 07:37)
jo, norisi o sitie jau dideli, vaiksto juk
Optimiste Pavydziu tokios mastysenos Man metinukas tai nera didelis vaikas Kiek esu skaiciusi tavo postus, tai zadejai saviskius iki 2 m. ir ilgiau maitinti, o pastojus, paprastai pienelis dingsta. Man menesines prasidejo sulig sunui suejo metukai, bet gal del to, kad as gerokai apmazinau maitinima, o ir dabar gauna tik 3 kartus, bet dar maitinu...
QUOTE(AusraR @ 2009 06 03, 14:33)
tai kad dauguma mamyciu ir pastojusios sekmingai maitina. Na es gal dar ir palauksim su pastojimu, nors siaip tai nesisaugom....nes kazkiap as galvoju kad ner sansu pastoti dar bet jei gautusi labai nesupykciau
oi - sansu yra daugiau nei daug , man patinka tavo pozytyvus mastymas
man menesines atsirado labai greit, gal kokiu 5 men, nors dukryte (1 m 6 men) maitini iki siol.
QUOTE(xena @ 2009 06 02, 00:34)
man mėnesinės atsirado kai dukrytei buvo 1,5 metų (esu tikra kad juos "prišaukė" baidarių žygis, į kurį išvariau viena ir nemaitinau visą parą). Bet pastojau tik po pusės metų. sekmės ir linkiu ramybės laukiant gandrų
Oho , norėčiau greičiau sulaukkti
Sveikos,
net nežinau į kokią temelę rašyti. Mano dukrytei 1m. 7mėn. Pastaruoju metu pradėjo žiaugčioti ir kosėti kai duodu krūtį ir nė laselio nesuvalgo . Ar kam nors taip buvo, gal pienas baigiasi? Pieno turiu nedaug, maitindavau tik vieną kartą ryte, o dabar ir tas vienintelis kartas prapuola.. Gal man iš vis nutraukti ją kankinus, nors planavau iki 2 m. išmaitinti
net nežinau į kokią temelę rašyti. Mano dukrytei 1m. 7mėn. Pastaruoju metu pradėjo žiaugčioti ir kosėti kai duodu krūtį ir nė laselio nesuvalgo . Ar kam nors taip buvo, gal pienas baigiasi? Pieno turiu nedaug, maitindavau tik vieną kartą ryte, o dabar ir tas vienintelis kartas prapuola.. Gal man iš vis nutraukti ją kankinus, nors planavau iki 2 m. išmaitinti
QUOTE(Moon @ 2009 06 03, 17:55)
Sveikos,
Net nezinau, ka pasakyt jei vaikuciui nebepriimtina ir neskanu, tai gi nekankinsi per prievarta o gal jai ka skauda? Gerklyte kokia?
Atsimenat merginos apie darziukus snekejom , kad zindomiems leliams sunku adaptuotis - nes prisirise prie mamos, tai va jau turiu patirties . Maniske labai prisirisus, iki siol net su teciu nepasilikdavo - visur mes kartu (jau neskaitant svetimoje vietoje su kazkuo svetimu) - darziuko bijojau kaip kazi ko, ir ka - sulaukem 3 metuku ir nuejom, savaite lankem kartu, tada palikau porai valandu - buvo asariukiu kol atsiskyrem, bet iki to jau kelias dienas ji ejo su mintim kad pabus kol mamyte ateis, ale neisdrysdavo atsiskirt , tai biski padejom . Kita diena - parode ate, dave bucki ir aukletojai rankyte - jau trecia savaite baigias kai eina ir buna viena, be asaru ir su dideliu noru
QUOTE(Jurgachka @ 2009 06 04, 20:08)
Net nezinau, ka pasakyt jei vaikuciui nebepriimtina ir neskanu, tai gi nekankinsi per prievarta o gal jai ka skauda? Gerklyte kokia?
Iltiniai dantukai dygsta, gal ir skauda, bet man per tą laiką visai pienas baigsis