Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

nu ka, panasu kad mes perzengem i nauja etapa...nustojau virt vaikams pietus, vistiek nevalgo koses o valgo musu maista. Dedu maziau druskos, bet dedu...gal nelabai gerai...
ir dar...jei labai megsta sriuba, tiksliau skysti sriubos doh.gif o mesytes nelabai doh.gif
o kaip jus, kada nustojot vaikams virt atskirai?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 06 03, 12:48)
nu ka, panasu kad mes perzengem i nauja etapa...nustojau virt vaikams pietus, vistiek nevalgo koses o valgo musu maista. Dedu maziau druskos, bet dedu...gal nelabai gerai...
ir dar...jei labai megsta sriuba, tiksliau skysti sriubos  doh.gif o mesytes nelabai  doh.gif

Anksti biggrin.gif Bet mes patys perėjom ant trintų sriubų ir pan. leliukiško maisto biggrin.gif
Prieskonių dėjau minimaliai, vyras ir dabar tiesiai į savo lėkštę įsideda, ko jam trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 06 03, 11:08)
Ui, pakanka abiem, kiek jiem norisi. Po darbo mane užsipuola ir paryčiais be MP nemiegotų.   doh.gif

Na va maniske irgi kelis kartus per para dar zinda, bet vat dingo pienukas praktiskai ir viskas g.gif Bet kol kas dukrytei tai netrukdo biggrin.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 06 03, 13:48)

Na as vis dar verdu atskirai blush2.gif bet druskytes siek tiek dedu blush2.gif ir zoleliu visokiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 03 birželio 2009 - 13:24
QUOTE(AusraR @ 2009 06 02, 07:37)
jo, norisi smile.gif o sitie jau dideli, vaiksto juk smile.gif

Optimiste bigsmile.gif Pavydziu tokios mastysenos 4u.gif Man metinukas tai nera didelis vaikas smile.gif Kiek esu skaiciusi tavo postus, tai zadejai saviskius iki 2 m. ir ilgiau maitinti, o pastojus, paprastai pienelis dingsta. ax.gif Man menesines prasidejo sulig sunui suejo metukai, bet gal del to, kad as gerokai apmazinau maitinima, o ir dabar gauna tik 3 kartus, bet dar maitinu...
Atsakyti
tai kad dauguma mamyciu ir pastojusios sekmingai maitina. Na es gal dar ir palauksim su pastojimu, nors siaip tai nesisaugom....nes kazkiap as galvoju kad ner sansu pastoti dar wink.gif bet jei gautusi labai nesupykciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 06 03, 14:33)
tai kad dauguma mamyciu ir pastojusios sekmingai maitina. Na es gal dar ir palauksim su pastojimu, nors siaip tai nesisaugom....nes kazkiap as galvoju kad ner sansu pastoti dar wink.gif bet jei gautusi labai nesupykciau smile.gif

oi - sansu yra daugiau nei daug blush2.gif , man patinka tavo pozytyvus mastymas thumbup.gif
Atsakyti
man menesines atsirado labai greit, gal kokiu 5 men, nors dukryte (1 m 6 men) maitini iki siol.
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2009 06 02, 00:34)
man mėnesinės atsirado kai dukrytei buvo 1,5 metų (esu tikra kad juos "prišaukė" baidarių žygis, į kurį išvariau viena ir nemaitinau visą parą). Bet pastojau tik po pusės metų. sekmės ir linkiu ramybės laukiant gandrų  4u.gif

Oho doh.gif , norėčiau greičiau sulaukkti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
net nežinau į kokią temelę rašyti. Mano dukrytei 1m. 7mėn. Pastaruoju metu pradėjo žiaugčioti ir kosėti kai duodu krūtį ir nė laselio nesuvalgo doh.gif. Ar kam nors taip buvo, gal pienas baigiasi? Pieno turiu nedaug, maitindavau tik vieną kartą ryte, o dabar ir tas vienintelis kartas prapuola.. Gal man iš vis nutraukti ją kankinus, nors planavau iki 2 m. išmaitinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 03 birželio 2009 - 16:58
QUOTE(Moon @ 2009 06 03, 17:55)
Sveikos,
net nežinau į kokią temelę rašyti.  Mano dukrytei 1m. 7mėn. Pastaruoju metu pradėjo žiaugčioti ir kosėti kai duodu krūtį ir nė laselio nesuvalgo doh.gif.  Ar kam nors taip buvo, gal pienas baigiasi? Pieno turiu nedaug, maitindavau tik vieną kartą  ryte, o dabar ir tas vienintelis kartas prapuola.. Gal man iš vis nutraukti ją kankinus, nors planavau iki 2 m. išmaitinti verysad.gif

Net nezinau, ka pasakyt g.gif jei vaikuciui nebepriimtina ir neskanu, tai gi nekankinsi per prievarta g.gif o gal jai ka skauda? Gerklyte kokia? g.gif
Atsakyti
Atsimenat merginos apie darziukus snekejom g.gif , kad zindomiems leliams sunku adaptuotis - nes prisirise prie mamos, tai va jau turiu patirties thumbup.gif . Maniske labai prisirisus, iki siol net su teciu nepasilikdavo - visur mes kartu (jau neskaitant svetimoje vietoje su kazkuo svetimu) - darziuko bijojau kaip kazi ko, ir ka - sulaukem 3 metuku ir nuejom, savaite lankem kartu, tada palikau porai valandu - buvo asariukiu kol atsiskyrem, bet iki to jau kelias dienas ji ejo su mintim kad pabus kol mamyte ateis, ale neisdrysdavo atsiskirt rolleyes.gif , tai biski padejom unsure.gif . Kita diena - parode ate, dave bucki ir aukletojai rankyte - jau trecia savaite baigias kai eina ir buna viena, be asaru ir su dideliu noru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 06 04, 20:08)
Net nezinau, ka pasakyt  g.gif jei vaikuciui nebepriimtina ir neskanu, tai gi nekankinsi per prievarta  g.gif o gal jai ka skauda? Gerklyte kokia?  g.gif

Iltiniai dantukai dygsta, gal ir skauda, bet man per tą laiką visai pienas baigsis cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 04 birželio 2009 - 22:29