Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(AusraR @ 2009 06 01, 21:15)
idomu kada as jau galesiu tiketis pastoti vel...sakykit, kiek ilgiausiai kam nebuvo menesiniu?

Man visus tris kartus atsirado, kai vaikam po pusantrų metų buvo. Tau dar laukt ir laukt, jei patirtis panaši bus. wink.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 06 02, 07:37)
jo, norisi smile.gif o sitie jau dideli, vaiksto juk smile.gif

Ui, man prieš metus daug paprasčiau buvo, nei dabar. Ypač lauke. Tada sau iškeli iš vežimo ant pievos, nu vaikšto, bet tikrai ne tokiais tempais. Dabar gi einam einam einam - jokių sustojimų. Arba bėgte visur. doh.gif Dar gerai, jei viens paskui kitą, o jei ne...
Džiaugiuos, kad ne dabar dar vienas mažas atsiranda, o po pusmečio tik - gal jau paprasčiau su šitais dviem bus. doh.gif

Įdomu, ar maitinsis dar iki mažiuko gimimo abu ir kaip dalinsimės trims, jei vis tik šitie dar bus pieninukai. doh.gif
Atsakyti
idomu kada as jau galesiu tiketis pastoti vel...sakykit, kiek ilgiausiai kam nebuvo menesiniu?

Man jau atsirado šiom dienom smile.gif
Atsakyti

man menesines atsirasdavo tik nutraukus zindyma, ilgiausiai nebuvo 20 menesiu (19 men. nutraukiau zindyma, atsirado tvarkingai lygiai po 6 savaiciu). nezinau, kaip butu buve, jei dar buciau galejusi zindyti...
Atsakyti
Man atsirado nuskridus į šiltus kraštus atostogauti biggrin.gif Matyt, slėgis lėktuve paveikė, nes taip suspaudė pilvą, gimdą ar kažką, kad net vaistų ėjau prašyti. Atrodė, burbuliukai sproginėja viduje. Nusileidus ėmė ir atėjo nelauktos, nemylimos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 01, 20:29)
oba bigsmile.gif , sveikinu labai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu wub.gif

Man prasidejo po metu, nors dar intensyviai zindziau g.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 06 02, 07:37)
jo, norisi smile.gif o sitie jau dideli, vaiksto juk smile.gif

biggrin.gif Na bet saunuole Tu bigsmile.gif as esu baisiausioje baimeje, kaip bus grudzio menesi, gimus antram vaikeliui doh.gif

QUOTE(Emilė @ 2009 06 02, 09:17)
Įdomu, ar maitinsis dar iki mažiuko gimimo abu ir kaip dalinsimės trims, jei vis tik šitie dar bus pieninukai.  doh.gif

O kaip pas Tave su pienuku? Pas mane praktiski dingo pienukas, bet dukryte vis vien zinda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 01, 22:44)
bigsmile.gif vel norisi, juk sitie du dar maziukai labai rolleyes.gif

nerealu man tavo norai wub.gif wub.gif wub.gif , ale saunuole, as su vienu vos tvarkiaus, o tu su dviem ir da apie trecia svajoji, o jei vel du (na gal geriau dvi) lotuliukas.gif
Atsakyti

Man atsirado 7 men po gimdymo, nors maitinu iki dabar verysad.gif
Butu buve gerai iki dabar ju nesulaukt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 02, 15:00)
nerealu man tavo norai wub.gif  wub.gif  wub.gif , ale saunuole, as su vienu vos tvarkiaus, o tu su dviem ir da apie trecia svajoji, o jei vel du (na gal geriau dvi) lotuliukas.gif

o ka ten tvarkytis, jie patys tvarkosi, tik va i lauka issinest tai sunku...tiksliau i virsu uzsitempt du tokius bamblius tai jau ojojoj...reik kazkaip mokyti jau lipti pacius....
Papildyta:
QUOTE(ciuke @ 2009 06 02, 17:32)
Man atsirado 7 men po gimdymo, nors maitinu iki dabar  verysad.gif
Butu buve gerai iki dabar ju nesulaukt  thumbup.gif

o as tai noriu sulaukt, jei ne del leliaus tai bent del sekso kokybes, vis tikiuosi kad gris viskas i senas vezes....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 06 02, 17:39)
o as tai noriu sulaukt, jei ne del leliaus tai bent del sekso kokybes, vis tikiuosi kad gris viskas i senas vezes....

Manai, tai kazk pakeis? g.gif man toks jausmas, kol zindai, tie hormonai kazkaip vis vien isderina organizma siuo klausimu... g.gif Nors dabar, kai esu nestuke.gif , vel kraujas greiciau gyslomis pradejo varinet biggrin.gif bet uztai pienukas praktiskai dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 06 02, 18:13)
Manai, tai kazk pakeis?  g.gif man toks jausmas, kol zindai, tie hormonai kazkaip vis vien isderina organizma siuo klausimu... g.gif Nors dabar, kai esu  nestuke.gif , vel kraujas greiciau gyslomis pradejo varinet  biggrin.gif bet uztai pienukas praktiskai dingo  doh.gif

o ka as zinau....bet tikiuosi...gal bent dregme atsistatys, nes jau uzkniso, jokie tepaliukai nepadeda....
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 06 02, 17:32)
Man atsirado 7 men po gimdymo, nors maitinu iki dabar  verysad.gif
Butu buve gerai iki dabar ju nesulaukt  thumbup.gif

O man su visais atsirado 4-6 men... Kazkaip anksti, lyginant su kitoms, nors maitinau visus ilgai - berniukus po 13men, o mazaja vis dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 06 02, 11:47)
O kaip pas Tave su pienuku? Pas mane praktiski dingo pienukas, bet dukryte vis vien zinda  wub.gif

Ui, pakanka abiem, kiek jiem norisi. Po darbo mane užsipuola ir paryčiais be MP nemiegotų. doh.gif
Atsakyti