Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(ragnez @ 2009 06 01, 14:43)
nieko nereikia -  tik ateiti smile.gif

Tai ir ateisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 06 01, 14:37)
Na štai, prisiduodu po ilgos pertraukos  biggrin.gif

Įžengėm į trečiuosius metukus ir vis dar džiaugiamės mamos pienuku. Aišku, lojančių ir nesuprantančių aplinkui daugiau nei palaikančių. Bet visos abejonės ir svyravimai jau praeity. Svarbiausia, kad mums visiems trims, mūsų šeimai taip geriausia.

O jūs lankotės žindančių mamų palaikymo grupėse Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre? Jau senokai galvojau ten nueiti. Rytoj kaip ir turėtų būti užsiėmimas, gal kas žinote, ar reikia ten iš anksto registruotis, ką nors atsinešti ar kaip nors specialiai pasiruošti? Telefonu niekas neatsiliepia.

Sveikinu su gimtadieniu thumbup.gif
Šaunuolė mamyte!!!!
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 28, 19:20)
Buvau išvykus 2,5paros be vaiko. Žindymo neplanavau nutraukt. Kelis kartus nutraukiau šiek tiek pieno, kai jaučiau, kad geriau ilgiau nelaukt.
Pargrįžus, po penkių minučių iš sūnaus išgirdau: "peno, peno"
Pasėkmė (nežinau, ar ilgam)- naktį neprabunda, anksciau būdavo ~2kartus, liko paryčių užkandis ir ryto, dienos ir vakaro neskaičiuoju...  rolleyes.gif

Man irgi taip buvo, kai palikau pas senelius, nusitraukiau siek tiek kai reikejo, o kai grizo vaikiukas, apsikabino mane ir tyli prisiglaudes wub.gif . Tik paskui nem nem ... biggrin.gif
O dabar jau nuo to laiko praejo 8men. Kiek likdavo tai tik diena. O seneliai sako, kad gali kada ir nakvynei pasilikt, kad nereiktu vazinet daug, vakare pasiimti. Kolkas jis retokai pas juos pabuna, nes kaimas uz 30km. tai nieks nevezioja jo kada jis nori. O kai buna mociute cia mieste, tai visada uzbega.
Ar esat dar palikusi kada nakvynei vaikiuka? Jei taip, papasakokit kaip jis verke ar ne? Labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte 29 @ 2009 06 01, 16:51)
Ar esat dar palikusi kada nakvynei vaikiuka? Jei taip, papasakokit kaip jis verke ar ne? Labai idomu  bigsmile.gif

Per nakrį daugiau nesu palikus (tik šis sykis dviejų naktšžų ir trijų dienų buvo, naktim neramiai miegojo, pasakojo, kad neverkė, bet liūdėjo)
Jei paliktas pas senelius iki vėlaus vakaro- užmigdo nesunkiai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte 29 @ 2009 06 01, 15:51)
Ar esat dar palikusi kada nakvynei vaikiuka? Jei taip, papasakokit kaip jis verke ar ne? Labai idomu  bigsmile.gif

as esu palikus ne tai kad nakciai, bet buvo taip kad gulejom ligoninej su Nojuku, o Arijukas buvo su mano mama musu namuose per nakti. Tai sake supt reikejo daznai, bet miegojo, apie 5 tik jau nebeuzsisupo, atsikele, isgere palikta pieneli ir toliau miegojo. Bet jau kai grizau tai prisiklijaves buvo kokias dvi savaites.....
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 03 02, 13:42)
Niekaip nesuprantu kodel nakti toks neramus vaikas buna ir tiek daznai  nori kruties, nes buna pazinda pora kartu ir toliau miega  unsure.gif Bet naktimis pradedu pavargti ....kudikis budamas tiek naktimis nesikeldavo ir nakeldavo triuksmo  g.gif
Sakykit gal cia taip vyresniems budinga g.gif  na naktinis daznas zindymas  g.gif  gal cia jau iprotis tampa, o ne pavalgymas g.gif
Papasakokit kaip jusu vaikuciai nakti miega ir kiek naktimis kartu zindote? g.gif

Maniškis žinda naktį dažniau, kai dantys dygsta, kai sirguliuoja, o nuo įspūdžių gausos priešingai - gali išmiegoti ir visą naktį. Beje, kažkada labai buvo įsigudrinęs kone kas 2 valandas naktį žindalioti (po kelis pasiurbimus). Sprendimas buvo paprastas ir veiksmingas - naktį šalia jo miegojo tėtis ir žindymų skaičius sumažėjo 3 kartus. Kartais vaikas tik paniurzga, bet neatsisako paslaugiai prikištos krūties, nors neprabunda. Galima pabandyti ir nepasiūlyti pieno, jeigu neprabudo. Todėl tėčio miegojimai veikia raminamai tiek mamą, tiek vaiką.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 06 01, 14:37)
O jūs lankotės žindančių mamų palaikymo grupėse Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre? Jau senokai galvojau ten nueiti. Rytoj kaip ir turėtų būti užsiėmimas, gal kas žinote, ar reikia ten iš anksto registruotis, ką nors atsinešti ar kaip nors specialiai pasiruošti? Telefonu niekas neatsiliepia.

As ten lankiau zindymo kursus thumbup.gif net nezinojau, kad tokios grupes yra, reikes ir man nueiti, juolab, kad reiketu patarimu del zindymo laukiantis antro vaikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 06 01, 20:17)
As ten lankiau zindymo kursus  thumbup.gif net nezinojau, kad tokios grupes yra, reikes ir man nueiti, juolab, kad reiketu patarimu del zindymo laukiantis antro vaikelio  wub.gif

oba bigsmile.gif , sveikinu labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
idomu kada as jau galesiu tiketis pastoti vel...sakykit, kiek ilgiausiai kam nebuvo menesiniu?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 06 01, 21:15)
idomu kada as jau galesiu tiketis pastoti vel...sakykit, kiek ilgiausiai kam nebuvo menesiniu?

bigsmile.gif vel norisi, juk sitie du dar maziukai labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 06 01, 20:15)

man mėnesinės atsirado kai dukrytei buvo 1,5 metų (esu tikra kad juos "prišaukė" baidarių žygis, į kurį išvariau viena ir nemaitinau visą parą). Bet pastojau tik po pusės metų. sekmės ir linkiu ramybės laukiant gandrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 01, 22:44)
bigsmile.gif vel norisi, juk sitie du dar maziukai labai rolleyes.gif

jo, norisi smile.gif o sitie jau dideli, vaiksto juk smile.gif
Atsakyti