Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(eda9 @ 2009 05 29, 10:18)
Kaži, ar čia yra, kuri žindo 5 m. vaiką ax.gif O šiaip nelabai skiriasi ar metukų atbėga pagerti pienuko, ar dabar jau beveik pusantrų. Man maža dar ir tiek smile.gif

ji jums visa gyvnima bus maza doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 05 31, 11:35)
ji jums visa gyvnima bus maza doh.gif  lotuliukas.gif

Ir kas čia tokio g.gif Šiaip pusantrų ir metų nelabai jau ir skiriasi žindymo požiūriu.
O mano mama dar ir dabar savo dukras mažutėm pavadina, nematau nieko tokio unsure.gif

Be to, kad man pusantrų maža, tai nereiškia, kad maitinsiu visą gyvenimą, kol "man ji bus maža".
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 05 31, 14:35)
Ir kas čia tokio g.gif Šiaip pusantrų ir metų nelabai jau ir skiriasi žindymo požiūriu.
O mano mama dar ir dabar savo dukras mažutėm pavadina, nematau nieko tokio unsure.gif

Be to, kad man pusantrų maža, tai nereiškia, kad maitinsiu visą gyvenimą, kol "man ji bus maža".

blush2.gif tik neisizeiskit duodat vaikam kas geriausia bet iki dvieju metuku man per daug bet aisku kiekviena mama sprendzia pagal save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 05 31, 19:09)
blush2.gif  tik neisizeiskit duodat vaikam kas geriausia bet iki dvieju metuku man per daug bet aisku kiekviena mama sprendzia pagal save 4u.gif

o tai jus jau nezindot,kad taip uztikrintai kalbat, ar kaip cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 05 31, 18:09)
blush2.gif  tik neisizeiskit duodat vaikam kas geriausia bet iki dvieju metuku man per daug bet aisku kiekviena mama sprendzia pagal save 4u.gif

Kai aš nemaitinau, man ir keli mėnesiai atrodė daug. Kai pradėjau maitinti, tai 6 mėn vaikas atrodė jau didelis ir nejaukiai jausdavausi, kai kas sakydavo, kam tu tokį didelį dar maitini smile.gif O kai metai suėjo, užaugo skūra storesnė, visai neįdomu pasidarė kas ką galvoja ir vaikas kaip gėrė, taip geria. Kažkaip keistai būtų atrodę, va, suėjo gimtadienis, tapo didelė, nebegersim pienuko, jau didelė, negražu tongue.gif

Neįsižeidžiau 4u.gif
Atsakyti
Gal galite man mamytės patarti. Maniškiui jau 9 mėn. yra 2 dantukai apačioje ir jau viršuj nemaži išlindo. Nežinau ka daryti, skauda žindyti. verysad.gif Ar jums taip nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(vbg @ 2009 05 31, 20:33)
Gal galite man mamytės patarti. Maniškiui jau 9 mėn. yra 2 dantukai apačioje ir jau viršuj nemaži išlindo. Nežinau ka daryti, skauda žindyti.  verysad.gif  Ar jums taip nebuvo?

Man irgi skaudėjo, kai tik viršutiniai išdygo, bet kažkaip po kiek laiko pradėjo kitaip valgyti ar kas, o gal aš pripratau, bet nesijausdavo jau.
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 05 31, 19:09)

Kai mano maziukei nebuve puses metu, laukiau kada sueis 8 men, kad pradeti nujunkymo procesa ir iki metu nutraukti galutinai. Kai suejau met, ji dar zindo pilnu tempu ir nesileido i jokias kalbas apie retinima, todel atidejau nujunkyma 1,5 metu amziui, paskui pratesiui termina iki 2 metuku biggrin.gif o dabar zindau toliau ir jau nebeplanuoju nieko, nes nebezinau kad cia maziukei ateis laikas baigti. Kaip bus taip, svarbu vaikui gerai mirksiukas.gif Taip kad dabar greit nusispjauk per kairi peti 3 kartus, nes dar nezinai kaip bus tau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 31, 22:23)
Kai mano maziukei nebuve puses metu, laukiau kada sueis 8 men, kad pradeti nujunkymo procesa ir iki metu nutraukti galutinai. Kai suejau met, ji dar zindo pilnu tempu ir nesileido i jokias kalbas apie retinima, todel atidejau nujunkyma 1,5 metu amziui, paskui pratesiui termina iki 2 metuku biggrin.gif o dabar zindau toliau ir jau nebeplanuoju nieko, nes nebezinau kad cia maziukei ateis laikas baigti. Kaip bus taip, svarbu vaikui gerai  mirksiukas.gif Taip kad dabar greit nusispjauk per kairi peti 3 kartus, nes dar nezinai kaip bus tau tongue.gif

tfu tfu tfu hihihi.gif
o siaip gerbiu mamas taip ilgai maitinancias ir atsilaikancias aplinkiniu nuomonei aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 31, 22:23)
Kai mano maziukei nebuve puses metu, laukiau kada sueis 8 men, kad pradeti nujunkymo procesa ir iki metu nutraukti galutinai. Kai suejau met, ji dar zindo pilnu tempu ir nesileido i jokias kalbas apie retinima, todel atidejau nujunkyma 1,5 metu amziui, paskui pratesiui termina iki 2 metuku biggrin.gif o dabar zindau toliau ir jau nebeplanuoju nieko, nes nebezinau kad cia maziukei ateis laikas baigti. Kaip bus taip, svarbu vaikui gerai  mirksiukas.gif Taip kad dabar greit nusispjauk per kairi peti 3 kartus, nes dar nezinai kaip bus tau tongue.gif

drinks_cheers.gif Mums analogiška situacija lotuliukas.gif nežinau, kada baigsim blush2.gif
Atsakyti
Na štai, prisiduodu po ilgos pertraukos biggrin.gif

Įžengėm į trečiuosius metukus ir vis dar džiaugiamės mamos pienuku. Aišku, lojančių ir nesuprantančių aplinkui daugiau nei palaikančių. Bet visos abejonės ir svyravimai jau praeity. Svarbiausia, kad mums visiems trims, mūsų šeimai taip geriausia.

O jūs lankotės žindančių mamų palaikymo grupėse Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre? Jau senokai galvojau ten nueiti. Rytoj kaip ir turėtų būti užsiėmimas, gal kas žinote, ar reikia ten iš anksto registruotis, ką nors atsinešti ar kaip nors specialiai pasiruošti? Telefonu niekas neatsiliepia.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 06 01, 14:37)
O jūs lankotės žindančių mamų palaikymo grupėse Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre? Jau senokai galvojau ten nueiti. Rytoj kaip ir turėtų būti užsiėmimas, gal kas žinote, ar reikia ten iš anksto registruotis, ką nors atsinešti ar kaip nors specialiai pasiruošti? Telefonu niekas neatsiliepia.

nieko nereikia - tik ateiti smile.gif
Atsakyti