Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(rupestelis @ 2009 03 06, 23:21)
labas maniskei irgi 13 menesiu, noreciau maitinti,bet mane tai liudina tai, kad pienelio labai mazeja, nes diena tai beveik nebesimaitina MP...

Sveika 4u.gif

o iš ko sprendi, kad mažėja? Gal tikrai, yra tiek, kiek mažoji žinda? g.gif
Aš dieną pati pasiūlau, nors ir ji neatsisako. Dabar net nepasakyčiau, kiek kartų, bet nemažai - 5-6 gal. O naktį irgi žinda gana dažnai.
Jeigu manai, kad mažokai pienuko ir norėtum padauginti, tiesiog pabandyk kelias dieneles dažniau pasiūlyti krūtį ir turėtų padaugėti. smile.gif
Atsakyti
Nu siaip zindant didesni vaikiuka jau nebebuna tarpuose pilnos krutis, neber to jausmo kad kietesnes, sunkesnes - gal ir kyla itarimu kad pienuko mazai - bet is tikro taip ner, tik kad nebesijaucia, o zindant pienukas yra iskart ir gaminamas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif
labai šauni tema thumbup.gif nors mes pagal amžių dar nevalgom mp taip ilgai, bet mane labai domina jūsų mamyčių maitinančių ilgiau kaip metus patirtis smile.gif esu pasiryžusi maitinti vaikutį toliau ir suėjus metukams (nors iš aplinkinių mamyių daug kas iki metų nutraukia maitinimą), daugelio požiūris į tai - vaikas pradeda "įžuliai" elgtis, lenda, drasko mamos drabužius prie svetimų žmonių, prašo krūtinės.... ir pan. pasidalinkite savo patirtimi, kaip elgiasi jūsų vaikučiai? ar tai tiesa ir neišvengiami tokie vaiko veiksmai, ar tai priklauso nuo pačios mamos auklėjimo??
taip pat, gal kas maitinate ir vedat vaikutį į darželį? esu girdėjusi, kad mp maitinami vaikai sunkiai pripranta prie darželių, nes nesugeba atitrūkti nuo mamos....?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitionakas @ 2009 03 08, 00:00)
labas vakarėlis  4u.gif
labai šauni tema  thumbup.gif nors mes pagal amžių dar nevalgom mp taip ilgai, bet mane labai domina jūsų mamyčių maitinančių ilgiau kaip metus patirtis  smile.gif esu pasiryžusi maitinti vaikutį toliau ir suėjus metukams (nors iš aplinkinių mamyių daug kas iki metų nutraukia maitinimą), daugelio požiūris į tai - vaikas pradeda "įžuliai" elgtis, lenda, drasko mamos drabužius prie svetimų žmonių, prašo krūtinės.... ir pan.  pasidalinkite savo patirtimi, kaip elgiasi jūsų vaikučiai? ar tai tiesa ir neišvengiami tokie vaiko veiksmai, ar tai priklauso nuo pačios mamos auklėjimo??
taip pat, gal kas maitinate ir vedat vaikutį į darželį? esu girdėjusi, kad mp maitinami vaikai sunkiai pripranta prie darželių, nes nesugeba atitrūkti nuo mamos....?
ačiū  4u.gif

Sveika 4u.gif

mano mergyte paprastai MP neprasineja kai buname sveciuose - tiesiog aplink tiek idomiu dalyku, kad nerupi pienelis. Tik kai pavargsta arba nori miego, ir matau, kad ji jau lipa man ant keliu ir gulasi kad maitinciau, uzsidarau kur nors atskirame kambaryje, pamaitinu ir arba ji uzmiega, arba eina zaisti toliau. Dideliu problemu su tuo kaip ir nera. Gal jei bandyciau neduoti mp, ir pradetu drabuzius plesyti hihihi.gif , bet as paprastai nenoriu nervinti vaiko ,tai nelaukiu kol iki to prieisime biggrin.gif I darzeli dar neiname, bet pastebejau, kad kai buname abi namie, per diena ji daug kartu nori pazisti, bet jei lieka pas mociute, kaimyne ar namie su teveliu, ji kuo puikiausiai apiseina be mp ir mamos nepasigenda... todel nemanau, kad bus problemu su darzeliu smile.gif O siaip tai visi vaikuciai skirtingi - vieni "izulus", kiti - ne, viskas priklauso nuo temperamento ir auklejimo. Aisku, tokiame amziuje auklejimo kazin kokio dar nera, bet jau tam tikrus iprocius pakoreguoti, paformuoti kazkiek imanoma smile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus 4u.gif
del pienelio sumazejimo-kodeljauciu-tai, kad krutys is graziu pavirto na kaip cia svelniau pasakius...., nes maze traukia skaudziai, stengiasi vargsele. ankscaiu valgydavo godziai, turbut daug...tai kaip uzburtas ratas-kuo amziau valgo, tuo maziau gaminasi, tuo sunkiau traukiasi jai-tuo maziau valgo...tai va...pirmaji maitinau iki 1.5 metu, ir dar buciau, tik vaikutis ptas seneliu spaudimo neatlaike, tipo toks didelsi ir dar papa ciulpi unsure.gif

labas vakarėlis  4u.gif
labai šauni tema  thumbup.gif nors mes pagal amžių dar nevalgom mp taip ilgai, bet mane labai domina jūsų mamyčių maitinančių ilgiau kaip metus patirtis  smile.gif esu pasiryžusi maitinti vaikutį toliau ir suėjus metukams (nors iš aplinkinių mamyių daug kas iki metų nutraukia maitinimą), daugelio požiūris į tai - vaikas pradeda "įžuliai" elgtis, lenda, drasko mamos drabužius prie svetimų žmonių, prašo krūtinės.... ir pan.  pasidalinkite savo patirtimi, kaip elgiasi jūsų vaikučiai? ar tai tiesa ir neišvengiami tokie vaiko veiksmai, ar tai priklauso nuo pačios mamos auklėjimo??
ačiū  4u.gif

oj ne maniskis tikrai nesidraske, tik prisimenu griztu is darbo, jis visu pirma ciupdavo uz rankos, nuveda pasiguldo ir atsega ka reik, neva pamaitink dabar ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

savo vaiko net neveedziau i darzeli, nes tikrai tai jam butu didele trauma, bet nemanau, kad tai del to, jog jis buvo maitinamas mp, o tiesiog del charakterio...iki siol nori miegot su mama wub.gif kita vertus kiek jau mes cai juos tematysim -jau dabar nreikia tevu, kai yra draugu...mylekime juos, kol leidziasi buti mylimi wub.gif o zindymas -viena is meiles israisku wub.gif
Atsakyti
labas vakarėlis  4u.gif
ačiū  4u.gif

As dicki maitinau ilgai. Izuliai jis niekad nesielge. Nuvedus darzelin - jau pirma diena nejo namo. kita paprase kad as iseiciau - nes jam geda but su mama blink.gif (buvo 2.5), maze maitinau ilgai irgi - o apie darzeli mums tik pasvajot - ji net su teciu nepasilieka blush2.gif . Tad manau kad cia vaikai skirtingi - o ne zindymas schmoll.gif
Atsakyti
Klausykit, o man labai idomu... Kadangi dabar maitinu mazaja, vyresnioji taaaaip godziai ziuri i krutine ir praso pienuko. Anyta siulo nusitraukti ir duoti.. Ka manot?
Man kazkaip nezinau, nepriimtina.. blush2.gif Jauciuosi taip lyg paciai reiketu ragauti mamos pienuko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 08, 13:09)
Klausykit, o man labai idomu... Kadangi dabar maitinu mazaja, vyresnioji taaaaip godziai ziuri i krutine ir praso pienuko. Anyta siulo nusitraukti ir duoti.. Ka manot?
Man kazkaip nezinau, nepriimtina..  blush2.gif Jauciuosi taip lyg paciai reiketu ragauti mamos pienuko.  blush2.gif

Vyresniam vaikui MP tik į naudą. Pasirinkit abiems pusėms priimtiną variantą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 08, 11:09)
Man kazkaip nezinau, nepriimtina..  blush2.gif Jauciuosi taip lyg paciai reiketu ragauti mamos pienuko.  blush2.gif

Nu jei mergyte nori - tegu paragauja, juk ji dabar visko nori ka maziuke daro - nori but tokia pat reikalinga mamytei, but tokia pat miela ir daryt ta pati ka maziuke daro mirksiukas.gif , mano dickis budamas 7 metu net su barskuciais zaide lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos mamytes,

ash ir prisijungsiu prie jusu temeles, manajai grazuolei uzh savaiteles 2 metukai ir valgom MP be sustojimu. Naktimis ir keliames priklausomai nuo nuotaikos ir sveikatos, buna kad susipykstam, nes nenori paleisti ir su mielu noru jei galetu miegotu isikandusi visa nakti. Kartais buna kad ish vis nesikelia, tada jau ash shoku ish lovos ir klausausi ar mano angelelis kvepuoja doh.gif. O shiaip tai du trys kartai per nakti.

Diena kai pasilieka su aukle arba techiu pienelio nereikia, pietu miegelio uzhmiega pati. Tik jau kai ash shalia tenka eiti kartu:)

O aplinkiniai mane ir jau keistai pradejo zhiureti, buvo komentaras, kad jau ir vaika zhaloju. Vienu zhodzhiu pikta buna, kai pradeda mokyti kaip man savo vaika auginti...

Achiu kad esate ir kad ash ne viena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2009 03 05, 21:40)
letuciux o kai antrasis gims, tai abu maitinsite?

Turbūt teks smile.gif Kol kas nutraukti neplanuoju, tai ir po gimdymo turbūt abu valgys smile.gif O paskui žiūrėsim.

Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2009 03 06, 23:21)
labas maniskei irgi 13 menesiu, noreciau maitinti,bet mane tai liudina tai, kad pienelio labai mazeja, nes diena tai beveik nebesimaitina MP...

Kai sumažėja pienuko, jis pasidaro labiau koncentruotas, ir ten gerų medžiagų vis vien daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 08 kovo 2009 - 22:10
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 08, 12:27)
Nu jei mergyte nori - tegu paragauja, juk ji dabar visko nori ka maziuke daro - nori but tokia pat reikalinga mamytei, but tokia pat miela ir daryt ta pati ka maziuke daro mirksiukas.gif , mano dickis budamas 7 metu net su barskuciais zaide lotuliukas.gif

Tai barskius vyresnioji jau seniai uzurpavo biggrin.gif Ciulptukas irgi laaaabai geidziamas objektas, bet neperku specialiai jai, manau, kad to butu per daug. Tik va su tuo pienuku.. Zinau, kad sveika, bet tikriausiai neperlipsiu per save.. blush2.gif Ir nusitraukinet kazkaip nenoriu..
Galvojau, gal bus mamyciu, kurios taip dare arba ne ir papasakos, kodel 4u.gif
Atsakyti