aciu visoms uz patarimus
del pienelio sumazejimo-kodeljauciu-tai, kad krutys is graziu pavirto na kaip cia svelniau pasakius...., nes maze traukia skaudziai, stengiasi vargsele. ankscaiu valgydavo godziai, turbut daug...tai kaip uzburtas ratas-kuo amziau valgo, tuo maziau gaminasi, tuo sunkiau traukiasi jai-tuo maziau valgo...tai va...pirmaji maitinau iki 1.5 metu, ir dar buciau, tik vaikutis ptas seneliu spaudimo neatlaike, tipo toks didelsi ir dar papa ciulpi
QUOTE(vitionakas @ 2009 03 08, 00:00)
labas vakarėlis
labai šauni tema
nors mes pagal amžių dar nevalgom mp taip ilgai, bet mane labai domina jūsų mamyčių maitinančių ilgiau kaip metus patirtis
esu pasiryžusi maitinti vaikutį toliau ir suėjus metukams (nors iš aplinkinių mamyių daug kas iki metų nutraukia maitinimą), daugelio požiūris į tai - vaikas pradeda "įžuliai" elgtis, lenda, drasko mamos drabužius prie svetimų žmonių, prašo krūtinės.... ir pan. pasidalinkite savo patirtimi, kaip elgiasi jūsų vaikučiai? ar tai tiesa ir neišvengiami tokie vaiko veiksmai, ar tai priklauso nuo pačios mamos auklėjimo??
taip pat, gal kas maitinate ir vedat vaikutį į darželį? esu girdėjusi, kad mp maitinami vaikai sunkiai pripranta prie darželių, nes nesugeba atitrūkti nuo mamos....?
ačiū
oj ne maniskis tikrai nesidraske, tik prisimenu griztu is darbo, jis visu pirma ciupdavo uz rankos, nuveda pasiguldo ir atsega ka reik, neva pamaitink dabar ji
savo vaiko net neveedziau i darzeli, nes tikrai tai jam butu didele trauma, bet nemanau, kad tai del to, jog jis buvo maitinamas mp, o tiesiog del charakterio...iki siol nori miegot su mama
kita vertus kiek jau mes cai juos tematysim -jau dabar nreikia tevu, kai yra draugu...mylekime juos, kol leidziasi buti mylimi
o zindymas -viena is meiles israisku