Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Spicas @ 2009 05 28, 18:30)
kraupus vaizdas

Laimingos mamos, sveiki vaikai thumbup.gif kame kraupumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 05 28, 18:43)
Laimingos mamos, sveiki vaikai thumbup.gif kame kraupumas g.gif

man tai tokiu dideliu vaiku zindymas is sono atrodo tikrai kraupiai.
vaiko zindymui iki metu as pritariu, man tai normalu, bet tos motinos -didvyres, kurios zindo 3-5 metu vaikus tai nzn schmoll.gif
cia jau kazkokie psichologiai sutrikimai.
idomu , kaip reaguoja ju vyrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 27, 23:18)
Norejau paklaust ilgai maitinanciu mamyciu. Kaip su tais naktiniais maitinimais? Kada jie baigiasi? Ar atpratinot kaip nors ar savaime atsisake? As laukiu nesulaukiu kada ju apmazes  doh.gif . Kartais uzplaukia jam, tai kas valanda keliasi. Man atrodo, kad nebenormalu tokio amziaus  g.gif

Aš tai jau atpratinau tongue.gif Užkniso negyvai, jau sprendžiau ar visai nutraukt maitinimą, ar tik naktinius bandyt nuimt. Vieną naktį ėmiau ir nebedaviau naktį - nešiojau, supau, glosčiau ir kt... dabar 22-06 išmiega be pienelio. Negaliu atsidžiaugt, be naktinių maitinimų galiu maitint dar ilgai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 28 gegužės 2009 - 17:54
QUOTE(Spicas @ 2009 05 28, 18:48)

Taigi jie ten dar nedideli, +-iki 2 metuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 28, 19:48)
vaiko zindymui iki metu as pritariu, man tai normalu, bet tos motinos -didvyres, kurios zindo 3-5 metu vaikus tai nzn  schmoll.gif

Keist požiūrį niekad nevėlu mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi jau labai pavargau nuo naktiniu maitinimu...teks matyt ir man kazka galvot....dar gal pusmeti istempsiu o paskui tia jau tikrai tartis bandysiu smile.gif
Atsakyti
Nuo naktinio maitinimo atpratinau kai zuikiui buvo 1metai 1men (maitinau viso 1metus 4men), padejo vyras kuris ramino maziuka, supo, dainavo. Jokiu arbateliu ir pan nesiulem, naktiniai uzkandziavimai baigesi.
Atsakyti

maitinau iki 2,5 m. vyras palaikė visapusiškai.
kraupu yra, kai tėvai nežiūri ką perka vaikams, kai 2 metų pyplys neatsiplečia nuo čipsų ir colos
Atsakyti
vaiko zindymui iki metu as pritariu, man tai normalu, bet tos motinos -didvyres, kurios zindo 3-5 metu vaikus tai nzn  schmoll.gif

Sioj temoj nesulauksit pritarimo biggrin.gif Ne ten pataiket smile.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 05 28, 19:38)
as irgi jau labai pavargau nuo naktiniu maitinimu...teks matyt ir man kazka galvot....dar gal pusmeti istempsiu o paskui tia jau tikrai tartis bandysiu smile.gif

console.gif Kaip sekasi jums be auklytes?
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 05 28, 21:03)
Sioj temoj nesulauksit pritarimo  biggrin.gif Ne ten pataiket  smile.gif

Gal tas vyresnis vaikas (iš temos pavadinimo) kai kam yra nuo trijų mėnesių lotuliukas.gif Per daug nenustebčiau, jei net gydytojai gudročiai šneka, kad nuo pusmečio vaikui nieko gero iš MP, o motinai - tik savęs eikvojimas doh.gif Nepamirškim ir tarybinių laikų žindymo tradicijos doh.gif
Papildyta:

Kieno? Vaiko? Mamos? g.gif O gal kaip tik ilgas žindymas - profilaktika nuo vaiko psichologinių sutrikimų ateityje?
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 05 28, 21:03)
Sioj temoj nesulauksit pritarimo  biggrin.gif Ne ten pataiket  smile.gif
console.gif Kaip sekasi jums be auklytes?

ai zinok ir labai gerai, turiu moterele kuri ateina du kartus i savaite valgyt padaro ir namus aptvarko. Bet dabar samdysiu pusei dienos, nes visokiu reikalu kruva, reik tvarkytis, ner kada....
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 28, 17:48)

Kaži, ar čia yra, kuri žindo 5 m. vaiką ax.gif O šiaip nelabai skiriasi ar metukų atbėga pagerti pienuko, ar dabar jau beveik pusantrų. Man maža dar ir tiek smile.gif
Atsakyti