Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

O aš galvojau, kad ilgai maitinu doh.gif
Vyresnėlis pats atsisakė,kai buvo metų ir dviejų mėn., nes to pieno nelabai ką bebuvo. Į darbą mat išeiti teko, kai aukseliui tik pusė metų tebuvo verysad.gif , bet turiu pripažinti, kad maitinti tuometinė darbovietė sąlygas sudarė - dirbau trumpiau ir perpiet turėjau didelę pertrauką grįžti namo.

Tai savo aplinkoj ir taip rekordininkė buvau, visi šnekėjo, kad užteks...

Dabar dukrytę maitinu, tuoj bus metai bet be MP nė žingsnio, kadangi šįkart nedirbu, tai valgom ir valgom, atsivalgyti negalim. Tik taip išsimiegoti norėtųsi...

Visoms linkiu kantrybės ir sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 05 19, 22:15)
Po metų laiko intensyvaus žindymo apsilankiau pas odontologę - tik 1 miniatiūrinė skylutė  :

thumbup.gif pas mane ne vienos nerado, nors galvojau, kad bus sakes. Svarbu nepamirst valyt dantuku ir kalcio pagert bigsmile.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 20, 00:18)
1. svarbu kad musu gyditoja ragina dar nenutraukt, sako kad labai gerai darau.  thumbup.gif
kad daugiau tokiu butu gyditoju tik smile.gif
2. man kartais ir uzeina dantu maudimas ir kazkaip pradejo jautriau reaguot i karsta salta verysad.gif gal irgi kokiu vitaminu pradeda trukt g.gif reiks tyrima kraujo pasidaryt smile.gif

1. drinks_cheers.gif tai jau tikrai, retenybe tokie gydytojai.
2. as tai siulyciau kalcio pagert. man irgi kartais uzeina toks jautrumas, tai kalcis pagerina situacija...
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 05 20, 10:13)
thumbup.gif pas mane ne vienos nerado, nors galvojau, kad bus sakes. Svarbu nepamirst valyt dantuku ir kalcio pagert  bigsmile.gif

kalcio? mastau.gif negėriau kolkas. gal reiks nusipirkti..
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 05 20, 12:18)
kalcio?  mastau.gif negėriau kolkas. gal reiks nusipirkti..

Nezinau, gal cia dar vienas mitas, bet man odontologas dar nestumo metu liepe karts nuo karto kalci pagert, jei zindysiu. Tai vis suvartoju kursa kas kelis menesius, jei ir ner jokios naudos, tai bent nekenkia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 20 gegužės 2009 - 14:48
sveikos 4u.gif smagios jūsų čia istorijos beveik kaip ir mano, dukryte maitinau iki 2,5 metukų, nors svajojau iki 3. bet labai stipriai apsinuodijom maistu, ypač aš, ir kai grįžom iš ligoninės nusprendžiau nutraukt, nes nebeturėjau jėgų ir kraujas buvo labai silpnas + acetonas. mano nuostabai dukrytė lengvai atsisakė ax.gif
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 18, 14:08)
Sveikutes, kaip jums variantas - mano mergina savaitgali pasiprase puko blink.gif (po dvieju menesiu pertraukos  - gal kad buvom pas senelius isvaziave, svetimoje vietoje - nu nezinau. Kazkas cia minejo kad vaikas per menesi nebemoka zysti - tad taip idomu paliko ir daviau - ir ka - ji sugebejimu neprarado doh.gif , sese mano paklause manes ar ten bega dar kas - ana rimtu veidu pasisuko i ja ir sako nebebega, po kurio laiko - va jau bega lotuliukas.gif , ale man kazkaip skaudejo - tad pasakiau jai kad jau skauda - ji atsiprase, nusisuko ir uzmigo

aš nebemaitinu jau 1 metai ir 3 mėn, bet dukrytė prisimena smile.gif kartais prašo, kad leisčiau rankytes pasišildyti, apsikabina krutinę ir miega blush2.gif Savaitgalį susirgo pirma kart ausų uždegimu, tai tas prisilietimas prie krūtinės ramino kaip vaistas smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 05 18, 15:22)
Cia buvo diskusiju del darzelio papinukams, kad sunkiau jiems - pries savaite pradejau ja leist - nervinaus pati iki negaliu, nes mergyte labai jautri, prisirisus prie manes, visad kartu ir nepasilieka su niekuo - bet va viena diena pareiske nora eit i darziuka, as susirinkau visas pazymas, kad tik leistu man but ten su ja ir nereiktu js palikt is kart - savaite ejom kartu - ir buvom ten kartu - siandien susitarem kad ji bus viena - ir buvo, zaide, valge, sake net nepasigedo manes  - zodziu del to kad ilgai papinosi ir turi ypatinga prisirisima prie manes - tikrai nedare itakos buvimui vienai darzelyje - ji ten pasijuto saugi, jai patiko veikla ir mate kad kiti vaikuciai be mamyciu

Mano irgi mamyčiukė, bet šį pavasarį, kai pradėjo lankyt darželį, tai jokių problemų, auklėtoja sakė, kad labai savarankiška(ir pati į tualetą eina, dantukus valosi, tik, kai valgo tenka paragint)

QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 20, 00:18)
labas mamytes 4u.gif
prasinesu kad vis dar maitinu ir neketinu nutraukt, kol kas mano panai tai vienintelis maistas kuri valgo nes nei kosiu nei ko kito neikisi, nebet kokios varskes pora saukstu ir kotleto gabaliuka smile.gif
tik vat erzina tas rubu plesimas ir zirzimas ten kur neimanoma maitint pvz parduotuvej smile.gif nu bet tvarkomes stengiuos tuo metu sudomint kuom nors. o daejus iki auto tai isisega i papuli kaip reikalas.
del zmoniu nuomoniu as nekreipiu demesio tegu sako ir galvoja ka nori man dzin  mirksiukas.gif  svarbu kad musu gyditoja ragina dar nenutraukt, sako kad labai gerai darau.  thumbup.gif
kad daugiau tokiu butu gyditoju tik
man kartais ir uzeina dantu maudimas ir kazkaip pradejo jautriau reaguot i karsta salta gal irgi kokiu vitaminu pradeda trukt g.gif reiks tyrima kraujo pasidaryt smile.gif
labanaktis

kai dukrytei buvo metukai, tai užėjo nenoras kito maisto valgyt, išskyrus mp ir tyreles, tai keletą dienų ir nedaviau, paskui bandžiau sudomint ir su kitu maistu, tai nešdavomės į parką termose, tai vis į kitokią lėkšte, tai rodydavau, kad man super skanu, kažkur po poros savaičių reikalai pasitaisė, virdavau trintas sriubas, jas geriau valgė nei daržovių košes.
į žmonių nuomones niekada nekreipiau dėmesio, man svarbu, kad vyras palaikė ir tiek. P.S. ir šeimos gydytoja visada pagirdavo, kad mp labai svarbu
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 05 20, 13:18)
kalcio?  mastau.gif negėriau kolkas. gal reiks nusipirkti..

As vis pageriu kalcio. Pats geriausias kalcis - tai malti kiausinio lukstai. Juose ir siaip visokiu mikroelementu nemazai. Bet kai tingiu maltis, tai nusiperku koralinio kalcio, atradau toki nebloga. Aptiekas Produkcija tipo gamintojas. Labai gera sudetis, tik koralu milteliai ir vit D. Kaina iki 30 lt uz 50 ar 60 tableciu. O kitu firmu koralinis kalcis tai dar visokios kitos nereikalingos chemijos prifarsiruotas. Tai va, pasidalinau smile.gif
Papildyta:
Norejau paklaust ilgai maitinanciu mamyciu. Kaip su tais naktiniais maitinimais? Kada jie baigiasi? Ar atpratinot kaip nors ar savaime atsisake? As laukiu nesulaukiu kada ju apmazes doh.gif . Kartais uzplaukia jam, tai kas valanda keliasi. Man atrodo, kad nebenormalu tokio amziaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 27, 23:18)

Norejau paklaust ilgai maitinanciu mamyciu. Kaip su tais naktiniais maitinimais? Kada jie baigiasi? Ar atpratinot kaip nors ar savaime atsisake? As laukiu nesulaukiu kada ju apmazes  doh.gif . Kartais uzplaukia jam, tai kas valanda keliasi. Man atrodo, kad nebenormalu tokio amziaus  g.gif

nu kad 10 men dar labai normalu, mano panele pati nustojo keltis nakti, bet jai buvo 2.5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 27, 23:18)
Norejau paklaust ilgai maitinanciu mamyciu. Kaip su tais naktiniais maitinimais? Kada jie baigiasi? Ar atpratinot kaip nors ar savaime atsisake? As laukiu nesulaukiu kada ju apmazes  doh.gif . Kartais uzplaukia jam, tai kas valanda keliasi. Man atrodo, kad nebenormalu tokio amziaus  g.gif

Pirmą atpratinau, kai 1m. 10 mėn buvo, antrą jau metų, o dvynukus tik 1 m. 9 mėn. Patys nė vienas nenorėjo atsisakyti naktinių užkandžiavimų, teko įtikinti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 27, 22:18)
As vis pageriu kalcio. Pats geriausias kalcis - tai malti kiausinio lukstai. Juose ir siaip visokiu mikroelementu nemazai. Bet kai tingiu maltis, tai nusiperku koralinio kalcio, atradau toki nebloga. Aptiekas Produkcija tipo gamintojas. Labai gera sudetis, tik koralu milteliai ir vit D. Kaina iki 30 lt uz 50 ar 60 tableciu. O kitu firmu koralinis kalcis tai dar visokios kitos nereikalingos chemijos prifarsiruotas. Tai va, pasidalinau smile.gif
Papildyta:

Aš maždaug prieš mėnesį atpratinau, o jai tuoj 2,5 metų... Taip kad 10 mėnesių, viskas normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mano pupa viena karta per nakti dar pasipraso MP, o jei serga - tai tada n kartu. Ir as net nesitikiu, kad greitu metu tai pasikeis schmoll.gif
Atsakyti
Buvau išvykus 2,5paros be vaiko. Žindymo neplanavau nutraukt. Kelis kartus nutraukiau šiek tiek pieno, kai jaučiau, kad geriau ilgiau nelaukt.
Pargrįžus, po penkių minučių iš sūnaus išgirdau: "peno, peno"
Pasėkmė (nežinau, ar ilgam)- naktį neprabunda, anksciau būdavo ~2kartus, liko paryčių užkandis ir ryto, dienos ir vakaro neskaičiuoju... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2009 02 27, 23:47)
Bandau pirmą kartą atidaryti naują temukę smile.gif
Toliau dalinkimės šia gražia ir jaukia patirtimi smile.gif

user posted image

kraupus vaizdas
Atsakyti