QUOTE(Biufka @ 2009 05 15, 10:48)
Gal ir nori, bet kol mamos nemato, tai ir nėra ko paprašyt to pienuko.
Kai mano mažyliui sukako 2 metukai, grįžau vėl į darbą. Galvojau, kaip čia reikės daryt su MP, juk eidamas pietų miego jis dar norėdavo paskanaut pienuko, ir atsibudęs iš pietų miego, o ir šiaip per dieną kartais sumąstydavo pasilepinti.
Na, ir nieko tokio - ryte anksti, apie 4:30-5:00 val. vaikiukas paprašo pienuko, patraukia jo; aš atsikeliu 5:15 val. ir einu į darbą.
Grižtu apie 17 val., ir mažiukas vėl gauna savo porciją pienuko
O savaitgaliais jau nori dažniau prie manęs prisiglausti.
Žodžiu, aš irgi nerimavau, kaip čia bus, kai teks visai dienai išsiskirti su vaiku (kaip ir tos dabar nerimaujat, kurioms vaikučiai pradės eiti į vaikų darželius), o žiūriu, kad visai neblogai susitvarkom.
Musu vaikiukai skiriasi tik keliom dienom
Noriu paklausti ar ir dabar taip maitinat? Einat i darba, o mazylis i darzeli? Ir vis tiek pat pienelio ir dabar gauna kaip raset? Man idomu, nes savo pupuli vesiu i darzeli nuo rudens, tai jam jau bus beveik 3metukai. Dabar maitinu rytais ir vakarais pries miega
. O diena jau nuo kovo pabaigos neduodu, iki tol dar valgydavo ir pries pietu miega ir po. Pamazinau, nes irgi galvojau apie darzeli
. Nezinau ka daryti ar jau baigti maitinti ar ne. Visi jau aplinkiniai, net ir tie, kurie anksciau palaike - sako, kad jau gana, stebisi ir net liepia grieztai nutraukti maitinima, juk jam jau tuoj 3metai, sitoks bernas ir t.t... visokiu komentaru prisiklausau. Kiti santuresni, nekomentuoja taip negraziai, bet ir jau nepritaria, sako, juk jis berniukas, jau gana, ka jis atsimins is vaikystes uzauges? Mamos ...
. As taip nemanau, todel dar ir maitinu, beto, kad mazylis labai nori
. Labai meiliai prisiglaudzia, pabuciuoja, sako, kad labai skanu
. Ir kai as jam sakau, kad jau greitai reikes nebegerti pienelio visai, nes tu jau didelis ir stiprus, tai jis man rodo, kad jis tik stiprus, bet nedidelis
. O rytais as sakau, kad jau gana tiek daug gerti, bus per daug pienelio, o jis sako, ne diaug
Iki kada jus maitinsite ir kaip jusu maziukas elgiasi, labai nori pienelio?