Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Biufka @ 2009 05 14, 09:58)
Aš kažkaip ir neturiu tokių draugių, kurioms galėčiau pasakyti, kad dar maitinu vaiką MP, ir kad jos mane išklausytų neapvalindamos akių blink.gif ir nesakydamos, kad jos taip nedarė.
Kai mažyliui dar nebuvo 1 metukų, buvo MB jubiliejus, tai jo viena dukterėčia labai stebėjosi, kad dar maitinu vaikutį ir negeriu alkoholio. Jos supratimas buvo toks: "Kam čia taip aukotis, jau laikas nebežindyti, juk yra visokių mišinukų".
Man tai jokia auka, o vienas malonumas. wub.gif

Kai taip komentuoja, tai galima pasvarstyti, kad ir košių užpilamų yra, ir sriubų, kur tik verdančiu vandeniu užpili, iš kotletų, kur jau gatavi, net blynų yra tokių pusgaminių... Tai kam mamos varginasi ir verda savo sriubas, kepa blynus, skuta bulves, kam čia taip aukotis ir pačiai gaminti?
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 05 14, 13:25)
Kai taip komentuoja, tai galima pasvarstyti, kad ir košių užpilamų yra, ir sriubų, kur tik verdančiu vandeniu užpili, iš kotletų, kur jau gatavi, net blynų yra tokių pusgaminių... Tai kam mamos varginasi ir verda savo sriubas, kepa blynus, skuta bulves, kam čia taip aukotis ir pačiai gaminti?

Gal ir nesivargina kai kurios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 05 14, 09:30)
Šiaip lanko darželį, visą dieną išgyvena be MP.

O man įdomu, ar vaikas darželyje niekada nenori MP?

Aš ketinu nutraukti iki kol pradės lankyti g.gif (2m2mėn) ir aplamai, užmiega tik valgydamas MP dieną, tai darželyje bus sunku su tokiu įpročiu bigsmile.gif

Vis dar negaliu net pagalvot, kaip čia pradėt reikės baiginėti....Ankščiau sakiau gegužį pradėsiu, kad iki 2 metuku jau būtų baigęs, bet toliau sėkmingai įpročių nekeičiam smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 05 14, 15:14)

Aš ketinu nutraukti iki kol pradės lankyti g.gif  (2m2mėn) ir aplamai, užmiega tik valgydamas MP dieną, tai darželyje bus sunku su tokiu įpročiu bigsmile.gif

Vis dar negaliu net pagalvot, kaip čia pradėt reikės baiginėti....Ankščiau sakiau gegužį pradėsiu, kad iki 2 metuku jau būtų baigęs, bet toliau sėkmingai įpročių nekeičiam smile.gif  wub.gif

tai pabandykit teciu palikt ar mociutei - pamatysit - kad nesinori MP prie kitu - prisimena jie tik kai mama su visa pienine mato salia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 05 14, 14:14)

Kažkada seniau auklėtoja juokės, kad maniškė priėjus paklausė ar ši neturi pienuko? rolleyes.gif Kai atsakė neigiamai, daugiau tokio noro nebepareiškia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 05 14, 15:17)
Kažkada seniau auklėtoja juokės, kad maniškė priėjus paklausė ar ši neturi pienuko? rolleyes.gif Kai atsakė neigiamai, daugiau tokio noro nebepareiškia.  biggrin.gif

oi geeeras lotuliukas.gif fainuoliai tie vaikai wub.gif

Maniškė tai tik pas tėtį pabandė keletą kartų patraukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 05 14, 14:17)
Kažkada seniau auklėtoja juokės, kad maniškė priėjus paklausė ar ši neturi pienuko? rolleyes.gif Kai atsakė neigiamai, daugiau tokio noro nebepareiškia.  biggrin.gif

nu geras lotuliukas.gif
Va dėl to faina ir didelius maitinti, nes tokių bajerių sugalvoja, kad tik to pienuko gauti smile.gif
Atsakyti

O aš žinau mamą, kuri dėl to taip susigėdo, kad net nutraukė maitinimą unsure.gif

Jei yra galimybė per pietų pertrauką atbėgt iš darbo pamaitint vaikiuką, ar darželyje leistų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 14, 22:13)

Jei yra galimybė per pietų pertrauką atbėgt iš darbo pamaitint vaikiuką, ar darželyje leistų? g.gif

Kaip gerai, kad tokią galimybę turit thumbup.gif
Nėra jokio juridinio dokumento, kuris draustų savo vaiką maitint MP. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 15, 01:12)
Kaip gerai, kad tokią galimybę turit  thumbup.gif
Nėra jokio juridinio dokumento, kuris draustų savo vaiką maitint MP.  mirksiukas.gif

Tas tai aišku. Aš gal netiksliai parašiau, ar būtų reali galimybė, pvz.: ar kas vargintųsi mums suteikt atskirą patalpą (jei ne, tai ar galiu kokiu juridiniu dokumentu remdamasi to reikalauti?), ar po to iš vaiko nesijuoks auklėtojos, vaikai.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 05 14, 14:14)

Aš ketinu nutraukti iki kol pradės lankyti g.gif  (2m2mėn) ir aplamai, užmiega tik valgydamas MP dieną, tai darželyje bus sunku su tokiu įpročiu bigsmile.gif

Gal ir nori, bet kol mamos nemato, tai ir nėra ko paprašyt to pienuko.

Kai mano mažyliui sukako 2 metukai, grįžau vėl į darbą. Galvojau, kaip čia reikės daryt su MP, juk eidamas pietų miego jis dar norėdavo paskanaut pienuko, ir atsibudęs iš pietų miego, o ir šiaip per dieną kartais sumąstydavo pasilepinti.
Na, ir nieko tokio - ryte anksti, apie 4:30-5:00 val. vaikiukas paprašo pienuko, patraukia jo; aš atsikeliu 5:15 val. ir einu į darbą.
Grižtu apie 17 val., ir mažiukas vėl gauna savo porciją pienuko wub.gif
O savaitgaliais jau nori dažniau prie manęs prisiglausti.

Žodžiu, aš irgi nerimavau, kaip čia bus, kai teks visai dienai išsiskirti su vaiku (kaip ir tos dabar nerimaujat, kurioms vaikučiai pradės eiti į vaikų darželius), o žiūriu, kad visai neblogai susitvarkom. rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkada seniau auklėtoja juokės, kad maniškė priėjus paklausė ar ši neturi pienuko? rolleyes.gif

biggrin.gif Fainuole smile.gif
Maniske tai labai idemiai apciupineja aukles krutine, jei si su iskirpte kokia buna biggrin.gif bet nesipraso pienuko smile.gif O MB seseriai ne viena karta yra rankute kisus uz marskineliu ir "aa pupa" prasius, bet cia anksciau, kai dar mazesne buvo. Dabar jau zino, kad tik mamyte sita geri jai suteikia ax.gif
Siaip as siulyciau nenutraukti maitinimo vien del to, kad vaika reikia i darzeli vesti. Vaikiukai puikiai prie nauju salygu prisitaiko. kai matys, kad visi vaikai gulais i loveles ir miega, tai taip ir jis darys. Tas poreikis zisti tikrai tik prie mamytes yra. Kai nera mamos, vaikiukas kitu nusiraminimo budu randa....
Atsakyti