Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

letuciux o kai antrasis gims, tai abu maitinsite?
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 05, 09:12)
Letuciux, o gydytojai taves negasdino, kai tapai  nestuke.gif , del zindymo?  Nes pas mus rugsejinukuose viena mamyte nustojo zindyt, kai tapo nescia, nes jos gine pasake, kad jos praktikoje nera buve atvejo, kad pas zindancia mama sekmingai nestumas vysytusi  blink.gif

Tai ir nebuvo, jei visas prigąsdino.
Arba tos, kurios žindė ir sėkmingai nešiojo nestuke.gif - tiesiog nesakė jai mirksiukas.gif ,nervus saugojo. Aš irgi paskui ne visiems gyriausi, o kam man be reikalo smegenis jų problemomis grūzinti.
O šiaip tai jei nėštumas normalus - galima. Ir nebe vienas toks pavyzdys yra, o paskui ir žindom jau kelis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2009 03 05, 20:38)
Banga Kulikauskaitė sakė - jokių problemų, galima žindyti ir du. smile.gif Turbūt ji nė vieno atvejo ir neturėjo, ta ginekologė,  nes visas prigąsdino. Taigi šioj temelėj ne vienas sėkmingas pavyzdys žindymo nėščiai ir paskui dviejų žindymo yra, paklauskit mamas, kaip joms nėštumas vystėsi  4u.gif Man šitas nėštumas dar lengvesnis nei pirmas. smile.gif tai ir nesijaudinu.

As tai irgi siame skyrelyje isitikinau, kad zindyti nestumo metu yra visiskai normalus dalykas, man tik idomu pasidare, ka tie musu daktarai tokiom nesciosiom sako cool.gif

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 03 05, 21:01)
O šiaip tai jei nėštumas normalus - galima. Ir nebe vienas toks pavyzdys yra, o paskui ir žindom jau kelis  tongue.gif

Na ir saunuoles esat 4u.gif Jei mama turi sveikatos, tai tik pirmyn thumbup.gif

Kriiste, kaip Tavo dukryte, prisimine dar puka? Ar tada vienetinis atvejis buvo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 05, 21:27)

Kriiste, kaip Tavo dukryte, prisimine dar puka? Ar tada vienetinis atvejis buvo?

nu da kelis kartus norejo, gavo - pasveiko ir vel tiek ziniu - jau nebereik jo schmoll.gif Uzaugo mano mergyte cray.gif
Atsakyti
Kriiste, friends.gif , bet svarbu, kad viskas įvyko natūraliai 4u.gif
O aš šiandien buvau pas chirurgą ir manęs neoperuoja yahoo.gif Nors realybėje aš daug santūriau vertinu šį sprendimą, vis tik 3 onkologų neigiamas nuteikimas daug reiškia, bet manau, kad chirurgas mamologas pajėgus atskirti užsikimšusį lataką ax.gif Bent jau taip supratau diagnozę, nors oficialiai tai skamba mastopatija unsure.gif Taigi man leido ir toliau žindyti vaiką wub.gif wub.gif wub.gif O seselė patarė medikams, ypač medikams vyrams nesakyti, ko nereikia tongue.gif Nors šiandien irgi konsultavo chirurgas vyras, bet pirmą kartą mačiau tikrai skaitant ligos istoriją ir su manimi kalbėjo dialogu. Todėl šiandien pirmą kartą per paskutinis 9 mėnesius žindžiau savo mergaitę be baimės ir kaltės jausmo cray.gif wub.gif Be abejo, vis tiek eisim link finalo, nes stebėti būklę reikės, bet svarbu, kad nieko nereikia prievarta forsuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 06 kovo 2009 - 21:29
QUOTE(Gemini @ 2009 03 06, 21:26)
O aš šiandien buvau pas chirurgą ir manęs neoperuoja  yahoo.gif Nors realybėje aš daug santūriau vertinu šį sprendimą, vis tik 3 onkologų neigiamas nuteikimas daug reiškia, bet manau, kad chirurgas mamologas pajėgus atskirti užsikimšusį lataką  ax.gif Bent jau taip supratau diagnozę, nors oficialiai tai skamba mastopatija  unsure.gif Taigi man leido ir toliau žindyti vaiką  wub.gif  wub.gif  wub.gif O seselė patarė medikams, ypač medikams vyrams nesakyti, ko nereikia  tongue.gif Nors šiandien irgi konsultavo chirurgas vyras, bet pirmą kartą mačiau tikrai skaitant ligos istoriją ir su manimi kalbėjo dialogu. Todėl šiandien pirmą kartą per paskutinis 9 mėnesius žindžiau savo mergaitę be baimės ir kaltės jausmo cray.gif  wub.gif Be abejo, vis tiek eisim link finalo, nes stebėti būklę reikės, bet svarbu, kad nieko nereikia prievarta forsuoti  rolleyes.gif

Kokios geros naujienos bigsmile.gif clap.gif: Isivaizduoju, koki palengvejima patiri smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 06, 21:26)
Kriiste,  friends.gif , bet svarbu, kad viskas įvyko natūraliai  4u.gif
O aš šiandien buvau pas chirurgą ir manęs neoperuoja  yahoo.gif Nors realybėje aš daug santūriau vertinu šį sprendimą, vis tik 3 onkologų neigiamas nuteikimas daug reiškia, bet manau, kad chirurgas mamologas pajėgus atskirti užsikimšusį lataką  ax.gif Bent jau taip supratau diagnozę, nors oficialiai tai skamba mastopatija  unsure.gif Taigi man leido ir toliau žindyti vaiką  wub.gif  wub.gif  wub.gif O seselė patarė medikams, ypač medikams vyrams nesakyti, ko nereikia  tongue.gif Nors šiandien irgi konsultavo chirurgas vyras, bet pirmą kartą mačiau tikrai skaitant ligos istoriją ir su manimi kalbėjo dialogu. Todėl šiandien pirmą kartą per paskutinis 9 mėnesius žindžiau savo mergaitę be baimės ir kaltės jausmo cray.gif  wub.gif Be abejo, vis tiek eisim link finalo, nes stebėti būklę reikės, bet svarbu, kad nieko nereikia prievarta forsuoti  rolleyes.gif

Dziaugiuos kartu su tavim wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 06, 23:26)
Kriiste,  friends.gif , bet svarbu, kad viskas įvyko natūraliai  4u.gif

Kaip dziugu girdeti, kad viskas gerai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Madeleine @ 2009 03 02, 13:44)
Jungiamės ir mes 4u.gif Mūsiškė dar nelabai didelė, bet ir ne maža - 13 mėn. smile.gif

Labai graži ir prasminga foto šiai temai smile.gif Manau, įsižiūrėjus, visai neblogai apibrėžia vyresnio vaiko sąvoką. letuciux, ačiū 4u.gif

O dėl naktinio žindymo, tai pas mus irgi panašiai - žinda daug kartų, dažniausiai trumpai, praktiškai ne dėl alkio, bet nusiraminimui ir tolesniam užmigimui. Vienos naktys būna ramesnės, kitos - ne. Pastarųjų kaip taisyklė būna daugiau...
O nuo ko tas neramumas priklauso, sunku pasakyti, bet priežasčių turbūt yra daug: dantys, įspūdžių gausa, naujas raidos etapas, noras pasitikrint, ar mama šalia ir t.t. Sakyčiau, tai daugiau psichologinės priežastys, bet nemanau, kad jos mažiau svarbios nei paprastas alkis.

labas maniskei irgi 13 menesiu, noreciau maitinti,bet mane tai liudina tai, kad pienelio labai mazeja, nes diena tai beveik nebesimaitina MP...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2009 03 07, 00:21)
labas maniskei irgi 13 menesiu, noreciau maitinti,bet mane tai liudina tai, kad pienelio labai mazeja, nes diena tai beveik nebesimaitina MP...

O naktį maitini? O kiek tas "dieną tai beveik nesimaitina"???
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2009 03 06, 22:21)

maniske diena valgo viena karta, nakti - 2-3 kartus, to pieno irgi ne prudai pas mane, bet va mane kazkada cia Kriiste nuramino, kad kiek yra to pieno, tiek uztenka, gi dabar MP nebe maisto funkcija atlieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 07, 10:22)
maniske diena valgo viena karta, nakti - 2-3 kartus, to pieno irgi ne prudai pas mane, bet va mane kazkada cia Kriiste nuramino, kad kiek yra to pieno, tiek uztenka, gi dabar MP nebe maisto funkcija atlieka  g.gif

jo jo - mano matot valgo kelis kart per menesi - ir nieko - uztat turi jau kita maista valgyt normaliai (nors jus mazoki dar, bet - maitinkit ir pakaks - jei pienuko nebus - maziukas nezys, jei truks - atsiras mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 07 kovo 2009 - 10:27