Papasakosiu kokie jau dideli ir gudrūs mano vaikinai.
Buvom prieš kelias dienas svečiuose. Po gerų dviejų valandų prisiminė vaikyčiai, kad MP seniai negavo. Priėjo Karolis ir rodo pirštuku "noni čia mam". Sakau "ne, ne dabar". Tada vaikytis prisiglaudė ir rodo, kad pabučiuoti nori. Pasilenkiau, pabučiavo mane. Tuoj ir Vytukas prisitatė, bučiuotis pradėjo. Tada viens kitą dar pabučiavo , susikibo už rankų ir jau abu "mama, mamam...". Pasakiau, kad namuose gaus, tai paėmė kiekvienas už rankos mane ir veda koridoriun, renka batus, striukes, mol renk, važiuojam. O taip sunku būdavo iš svečių parsivežti. Grįžom, gavo abu pienuko kaip ir žedėta. Palaukė, kol nusirengsim, tada į savo kambarį mane nusiovedė ir jau prašymas buvo patenkintas.
Negaliu atsidžiaugt jų gudrumu.
QUOTE(Emilė @ 2009 04 14, 16:04)
Papasakosiu kokie jau dideli ir gudrūs mano vaikinai.
Buvom prieš kelias dienas svečiuose. Po gerų dviejų valandų prisiminė vaikyčiai, kad MP seniai negavo. Priėjo Karolis ir rodo pirštuku "noni čia mam". Sakau "ne, ne dabar". Tada vaikytis prisiglaudė ir rodo, kad pabučiuoti nori. Pasilenkiau, pabučiavo mane. Tuoj ir Vytukas prisitatė, bučiuotis pradėjo. Tada viens kitą dar pabučiavo , susikibo už rankų ir jau abu "mama, mamam...". Pasakiau, kad namuose gaus, tai paėmė kiekvienas už rankos mane ir veda koridoriun, renka batus, striukes, mol renk, važiuojam. O taip sunku būdavo iš svečių parsivežti. Grįžom, gavo abu pienuko kaip ir žedėta. Palaukė, kol nusirengsim, tada į savo kambarį mane nusiovedė ir jau prašymas buvo patenkintas.
Kaip grazu ir miela Saunuoliai Tavo vaikuciai
Atsiprašau, jei jau apie tai buvo, bet paklausiu Kada jums nustojo kietėt krūtys, kai ilgiau nemaitinat? Pradėjau sūnelį pratint atsigert sulčių po pietų, nes pradėjom daržovienę valgyt su mėsyte. Nuo ryto iki pavakarių (maždaug 8-9 valandas) nežinda, tai krūtys sukietėja
Kaip gudriai įtikint vyrą, kad BERNIUKĄ nekenkia žindyt ilgiau nei du metus?
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 14, 20:33)
Atsiprašau, jei jau apie tai buvo, bet paklausiu Kada jums nustojo kietėt krūtys, kai ilgiau nemaitinat? Pradėjau sūnelį pratint atsigert sulčių po pietų, nes pradėjom daržovienę valgyt su mėsyte. Nuo ryto iki pavakarių (maždaug 8-9 valandas) nežinda, tai krūtys sukietėja
man nustojo kauptis pienas, kai maziau pradejo zisti, bet jei visa dien anzinda, vis vien kazkiek pasikaupia...
nesupratau, vyro abejones butent del BERNIUKO? nekenkia nei berniukui, nei mergaitei, jei kudikuciui to labai reikia. kita vertus man tai kokiu treju metu bambizas zindantis kaip ir su zinduku dantyse jau keistai atrodytu
jums kaip supratau iki 2 metu dar toli, gal iki 2 savaime tie dalykai isispres. mes buvom pas tevus per velykas, tai senelis kaip visad trigrasi ikiso "skanu tau?" ir juokiasi tai maniske kazkaip nejaukiai pasijuto, nors toliau zindo. sunu tai senelis ir atpratino savo pastabomis. as galvoju, kad mano vaikams tai per daug intymus dalykas, kad dalintusi su kazkuo kitu
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 14, 22:33)
Man nustojo kieteti kai jau buvo apie 4 men. Bet as zindziau kiek vaikas nori. Ir jau kai kieta maista ivedem, vis tiek nekietedavo, nes duodavau visada. Ir dabar duodu, jeigu praso, net ir po mesytes, nes manau, kad pienelyje yra tikrai daug vit.C ir jis netrukdo pasisavinti gelezi. Visada taip maitinomes ir (isskyrus 4-5men, kai gelezies naturaliai sumazeja), mums netruko to hemoglobino (tfu tfu tfu). Na, mano nuomone, nereiketu taip drastiskai maziui mazinti tu maitinimu, bent iki metuku....
O vyras, jeigu protingas, tai turetu suprasti, kad mp pats geriausias maistas mazyliui ir pats geriausias vitaminas....
As saviski tai jau pries gimdyma ruosiau. Duodavau pasiskaityti koki nors straipsni. O po to, kai grizom i LT, uztekdavo wc padet vaikisku zurnalu, kuriuos jis paskaitydavo, kai nerasdavo savu Dabar sako - kaip as tavim didziuojuosi, kad tu D ismaitinai taip ilgai o man tai toks neturalus procesas atrodo.......
Bet vat uztat koki dalyka siandien "atradau". Pirma kart siandein palikom vaiki su valandine aukle Jaudinausi kaip cia bus ir pan...nes maniskis nevalgiukas, pastoviai paskui ji su lekstute lekioju, nors jau moka pats su sakute valgyt. Tai sake pats atsisedo, viska suvalge ir pasiprase dar Auklai nereikejo net maitinti viska pats su sakute suvalge nu as apakus zinokit
vadinasi vaikas tik su manim issidirbineja ir neklauso
bet va kai grizau, tai is kart vedesi mp valgyt
QUOTE(rupestelis @ 2009 04 15, 00:08)
mes buvom pas tevus per velykas, tai senelis kaip visad trigrasi ikiso "skanu tau?" ir juokiasi tai maniske kazkaip nejaukiai pasijuto, nors toliau zindo. sunu tai senelis ir atpratino savo pastabomis. as galvoju, kad mano vaikams tai per daug intymus dalykas, kad dalintusi su kazkuo kitu
O tai tu prie savo tevu dukryte zindai? As tai darau tik dviese su dukryte, kad nebutu tokiu komentaru, traumuojanciu vaika. Is viso nesiafisuoju, mano tevai net nezino, kad dar maitinu krutim....
QUOTE(xeditux @ 2009 04 15, 00:11)
vadinasi vaikas tik su manim issidirbineja ir neklauso
Taip taip manoji su aukle yra auksinis vaikas - ir pampi ramiai keiciais, ir valgo, ir rengiasi mielai, o su manim yra tikra raganaite
QUOTE(rupestelis @ 2009 04 15, 00:08)
nesupratau, vyro abejones butent del BERNIUKO? nekenkia nei berniukui, nei mergaitei, jei kudikuciui to labai reikia. kita vertus man tai kokiu treju metu bambizas zindantis kaip ir su zinduku dantyse jau keistai atrodytu
Atseit berniukas labai prisiriš, taps mamyčiukas Mergaitei, jei taip atsitiktų, ne taip baisu ir gėda
Papildyta:
QUOTE(xeditux @ 2009 04 15, 00:11)
Man nustojo kieteti kai jau buvo apie 4 men. Bet as zindziau kiek vaikas nori. Ir jau kai kieta maista ivedem, vis tiek nekietedavo, nes duodavau visada. Ir dabar duodu, jeigu praso, net ir po mesytes, nes manau, kad pienelyje yra tikrai daug vit.C ir jis netrukdo pasisavinti gelezi. Visada taip maitinomes ir (isskyrus 4-5men, kai gelezies naturaliai sumazeja), mums netruko to hemoglobino (tfu tfu tfu). Na, mano nuomone, nereiketu taip drastiskai maziui mazinti tu maitinimu, bent iki metuku....
Kol mėsos nevalgė, duodavau po pietų košės atsigert MP. Bet patraukdavo porą kartų ir gana jam. O man pienas iš abiejų krūtų čiurkšle Į vakarą net šiek tiek nusitraukdavau rankom, kad neskaudėtų ir vaikui žįst būtų patogu.
QUOTE(Jurgachka @ 2009 04 15, 06:23)
O tai tu prie savo tevu dukryte zindai? As tai darau tik dviese su dukryte, kad nebutu tokiu komentaru, traumuojanciu vaika. Is viso nesiafisuoju, mano tevai net nezino, kad dar maitinu krutim....
teks sleptis ir man del mazyles ramybes tiesiog mes su musu teciu patenkinti kad galiu maitint, tai protas sunkiai suvokia kad kiti nesupranta...
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 15, 08:14)
Atseit berniukas labai prisiriš, taps mamyčiukas Mergaitei, jei taip atsitiktų, ne taip baisu ir gėda
aaaa, zinok mano abu mamyciukai, bet cia manau ne del to, kad zindau, o del to, kad mazai mato svetimu zmoniu, charakteris toks, etc etc...dukryte dabar jau net teti buna sunkiai prisileidzia, nes tetis tapo labiau uzimtas, maziau buna su ja, o as visa para, tai neatstoja nuo manes, o jau man tai pradeda nusibosti, tas inkaras
QUOTE(rupestelis @ 2009 04 15, 11:15)
tiesa, kai atsirado draugu, mamos nebereikejo...naturalu...
Cia as visiskai ne i tema, bet gal nebus sunku atsakyti As saviski jau kokie 2men maitinu tik nakti, esu keleta kartu ir diena(kokius 10kartu per tuos menesius)maitinus, nakti maitinasi labai daznai, kas valanda, dvi. Kada kazin vel prasides mm?kazkur esu skaicius, kad kai nebemaitini vaiko kas 3 val tada ir prasideda, tai galvoju ar cia man jau susirupinti, kad neprasideda
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 04 15, 23:05)
Cia as visiskai ne i tema, bet gal nebus sunku atsakyti As saviski jau kokie 2men maitinu tik nakti, esu keleta kartu ir diena(kokius 10kartu per tuos menesius)maitinus, nakti maitinasi labai daznai, kas valanda, dvi. Kada kazin vel prasides mm?kazkur esu skaicius, kad kai nebemaitini vaiko kas 3 val tada ir prasideda, tai galvoju ar cia man jau susirupinti, kad neprasideda
sita...o ko jau cia taip susirupinti reiketu naktim daznai valgo uztai ir neprasideda, dziaukis tik, kad ner tu bjaurybiu
As ir nelaukiu ju, bet mane namiskiai jau gasdina, sesuo sake, kad jai paciai ir nebeprasidejo po nutraukimo reikejo vaistus gerti.