Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(ramu @ 2009 04 06, 22:05)
Pasiguosiu. Mano Domukui triju dienu karstine. Temperatura 38-39. Jauciuosiu išžysta visai  doh.gif
Sia nakti net pradejau galvoti, kaip gerai butu turetu nuimamas krutis. Nusiemei, palikai prie vaiko, tegu jis papsi per miegus nors visa para. O pati gali eiti pavalgyti ar siaip pailseti...

Sveikateles maziui 4u.gif Maniske irgi sirguliuoja, tai kabo non stop...
O del nuimamu krutu- manau, visos esame is nuovargio panasiu fantaziju apturejusios biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Taip, taip, aš tikrai žadėjau guminę moterį pirkt biggrin.gif Viena draugė bent krūtų tokių vaikui norėjo rolleyes.gif Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 07 balandžio 2009 - 17:00
Šiandien pirmą kartą pagalvojau apie MP nutraukimą. Mano mergelikė keršija man unsure.gif Pasakiau vakar, kad pūkas jau miega, tai taip įsibliovė, kad doh.gif Nu aišku, kelias minutes tik. Daviau pūką - kanda. Ir ne šiaip sau, kad va netyčia, o specialiai. Griebia greitai su dantukais ir dar patempia doh.gif Eina sau kaip skauda unsure.gif Seniau buvo keli kartai, kai netyčia krimsteldavo, bet pasakydavau, kad negalima, pati rodydavo nu nu nu ir verkti pradėdavo. O nuo vakar ji specialia kanda. Gal 7 kartus vakar įkando. Gerai, kad nenukando, nedaug trūko rolleyes.gif
Jau atrodo, miego nori, lūžinėja, tiesia į mane rankas, prašo pūko, verkia,,, aš jai duodu, ji man į akis pažiūri ir griebia su dantimis.
Užmigdžiau ant rankų.
Šiandien ryte papūkinom (jau taip bijojau duoti), tai pabaigus pūkinti, dar įkando doh.gif Bet taip skaudžiai, kad ,, būtų ne vaikas, tai gautų atgal ax.gif
Ir nebežinau kodėl ir ką daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 04 08, 10:31)
Šiandien pirmą kartą pagalvojau apie MP nutraukimą. Mano mergelikė keršija man unsure.gif Pasakiau vakar, kad pūkas jau miega, tai taip įsibliovė, kad doh.gif Nu aišku, kelias minutes tik. Daviau pūką - kanda. Ir ne šiaip sau, kad va netyčia, o specialiai. Griebia greitai su dantukais ir dar patempia doh.gif Eina sau kaip skauda unsure.gif Seniau buvo keli kartai, kai netyčia krimsteldavo, bet pasakydavau, kad negalima, pati rodydavo nu nu nu ir verkti pradėdavo. O nuo vakar ji specialia kanda. Gal 7 kartus vakar įkando. Gerai, kad nenukando, nedaug trūko rolleyes.gif
Jau atrodo, miego nori, lūžinėja, tiesia į mane rankas, prašo pūko, verkia,,, aš jai duodu, ji man į akis pažiūri ir griebia su dantimis.
Užmigdžiau ant rankų.
Šiandien ryte papūkinom (jau taip bijojau duoti), tai pabaigus pūkinti, dar įkando doh.gif Bet taip skaudžiai, kad ,, būtų ne vaikas, tai gautų atgal ax.gif
Ir nebežinau kodėl ir ką daryti?  g.gif

ziaurus kerstas tavo merginos g.gif o kokio ji amziaus? maniskis buvo pradeje kandziotis - isikanda ir tempia. tai as atimdavau kruti, paspodindavau ji salia, demonstratyviai uzsisegdavau liemenele ir sakydavau, kad jei taip darys, daugiau negaus. uzteko 2 kartu. daugiau nebekanda visiskai. bet gal jei ketini jau atpratinti, tai tada verta grieztai nebeduot ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 04 08, 10:13)
ziaurus kerstas tavo merginos  g.gif o kokio ji amziaus? maniskis buvo pradeje kandziotis - isikanda ir tempia. tai as atimdavau kruti, paspodindavau ji salia, demonstratyviai uzsisegdavau liemenele ir sakydavau, kad jei taip darys, daugiau negaus. uzteko 2 kartu. daugiau nebekanda visiskai. bet gal jei ketini jau atpratinti, tai tada verta grieztai nebeduot ir viskas g.gif

Svtg bus 1.4. anksciau irgi uztekdavo subarti, bet ir nekasdavo taip niekada. Kai as pasakiau, kad nebus puko, tai taip ikando doh.gif Cia irgi is kersto. Nezinau net ka daryti. Gal bent jau naktimis atpratinti? Bet kaip atpratinsi, kai kartu miegam g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 04 08, 11:58)
Svtg bus 1.4. anksciau irgi uztekdavo subarti, bet ir nekasdavo taip niekada. Kai as pasakiau, kad nebus puko, tai taip ikando  doh.gif Cia irgi is kersto. Nezinau net ka daryti. Gal bent jau naktimis atpratinti? Bet kaip atpratinsi, kai kartu miegam  g.gif

Pastebejau, kad laukiesi siuo metu. Planavot? ar netycia uzkibo?
Tai dar mazute dukryte, o jau sugalvoja kaip cia pastovet uz save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 04 08, 11:39)
Pastebejau, kad laukiesi siuo metu. Planavot? ar netycia uzkibo?
Tai dar mazute dukryte, o jau sugalvoja kaip cia pastovet uz save smile.gif

Planavom, tik reikėjo gal anksčiau, kad gimtų vasarą ax.gif Bet koks skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 04 08, 12:53)
Planavom, tik reikėjo gal anksčiau, kad gimtų vasarą ax.gif Bet koks skirtumas smile.gif

o man kazkaip atrodo kad cia sutapimas blush2.gif , Gal del nestumo siuo metu pienuko mazoka ir ji bando kasdama issikviest ji. Kazkaip nesitiki kad tokia mazute taip piktai kersytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 04 08, 12:53)

Sveikinu! O vat mums kazkaip nepavyksta prisikviesti g.gif Nors jau 5 men bandom. Matyt ne visoms maitinancioms lemta, ech...

QUOTE(Kriiste @ 2009 04 08, 13:19)
o man kazkaip atrodo kad cia sutapimas blush2.gif , Gal del nestumo siuo metu pienuko mazoka ir ji bando kasdama issikviest ji. Kazkaip nesitiki kad tokia mazute taip piktai kersytu blush2.gif

Na zinok maniskis tai specialiai kasdavo. Pamatydavo mano dideles akis ir jam smagu budavo. Tik kai suprato, kad tada nebegaus daugiau papuko, tai nustojo taip elgtis.
Na manau kad ji nesupranta, kad piktai kazka daro ar blogai. Tiesiog savo emocijas isreiskia kasdama, parode, kad jai nepatiko. Pazistu berniuka, kuris trenkia mamai, jei jam kas nors nepatinka. Ir jam tik 1m ir 2 men. Kiti juk is dziaugsmo kandziojasi vaikiukai.
Atsakyti
Sveikos mamos,
zindau savo sunu 1m. ir 1 men. Nuo zindymo krutys pasidare ryskiai skirtingo dydzio doh.gif , viena gerokai didesne uz kita, net su liemenele matosi blink.gif , blin isigijau kompleksa, dabar teks perdirbineti liemeneles. Na, dar tikiuosi, kad kai visai baigsiu maitinti tas skirtumas nebus toks diiidelis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ramu @ 2009 04 08, 13:24)
Sveikinu! O vat mums kazkaip nepavyksta prisikviesti  g.gif Nors jau 5 men bandom. Matyt ne visoms maitinancioms lemta, ech...

O menesines atsinaujino? Jei ne, tada ir ovuliacija nevyksta. ax.gif Man atsinaujino lygiai po metu nuo sunaus gimimo.
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 08, 13:45)
Sveikos mamos,
zindau savo sunu 1m. ir 1 men. Nuo zindymo krutys pasidare ryskiai skirtingo dydzio  doh.gif , viena gerokai didesne uz kita, net su liemenele matosi  blink.gif , blin isigijau kompleksa, dabar teks perdirbineti liemeneles. Na, dar tikiuosi, kad kai visai baigsiu maitinti tas skirtumas nebus toks diiidelis  unsure.gif
Papildyta:

O menesines atsinaujino? Jei ne, tada ir ovuliacija nevyksta. ax.gif Man atsinaujino lygiai po metu nuo sunaus gimimo.

Tikiuosi, kad susitvarkys viskas su krutim.
Atsirado kai sunui buvo 8 menesiai. Pirmos buvo nuo 6 menesiu, bet neskaitau, nes toks vienadienis patepliojimas, greiciausiai del klimato pasikeitimo.
Bet vat vis tiek kazkaip neprisisaukiam. Matyt, dar neatejo laikas.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 08, 12:19)

Kad tyčia, tai iš jos akių matosi. Nes iš karto žiūri į mane, kaip aš reaguosiu ax.gif

QUOTE(ramu @ 2009 04 08, 12:24)
Sveikinu! O vat mums kazkaip nepavyksta prisikviesti  g.gif Nors jau 5 men bandom. Matyt ne visoms maitinancioms lemta, ech...

4u.gif Na, aš pirmo vaiko ilgai nesulaukiau, tai pagalvojau, kad ir dabar tiek reikės, tai galvoju, pats laikas pradėti. O čia va ir yra iš karto. Pati nustebau smile.gif

Grįžom iš lauko, sakau, gersim pienuką. Paspaudžiu, parodau kaip bėga. Apsidžiaugė, išsižiojo... ir įkando doh.gif Nu blyn rolleyes.gif gal ji nebenori? Nors prašo? Gal nebeskanu?
Atsakyti