Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(AusraR @ 2009 03 31, 17:28)
klausykit, as cia ne i tema, bet tos kurios vienos tvarkotes su dvynukais ir gyvenat daugiabuty, gal galit pasidalinti patirtim kaip i lauka eidavot su jais? O kaip paskui kai jau jie nori vaiksciot, bet dar gerai nemoka, kaip i lauka eit? juk abu reikia vesti uz rankyciu? Na gal kas kokiu gudrybiu turit..galvojam atsisakyti aukles....baisiai neramus vaikai....

Aš visada einu viena į lauką, bet mano vežimas mašinoj būna. Anksčiau eidavau su krepšiais dviem, po to su autokėdutėm išnešdavau. Dar vėlaiu su mažu traukinuku išvažiuodavau iš namų, į liftą, o kieme persodinu į didelį vežimą. Po tokių kelionių būdavau visa šlapia lotuliukas.gif Dabar jau vežimo neimam nes nesėdi. Tai būna pareinu su abiem ant rankų, nes nebepaeina patys doh.gif Bet toli ir neinam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta voverė @ 2009 03 31, 18:40)
Aš visada einu viena į lauką, bet mano vežimas mašinoj būna. Anksčiau eidavau su krepšiais dviem, po to su autokėdutėm išnešdavau. Dar vėlaiu su mažu traukinuku išvažiuodavau iš namų, į liftą, o kieme persodinu į didelį vežimą. Po tokių kelionių būdavau visa šlapia lotuliukas.gif Dabar jau vežimo neimam nes nesėdi. Tai būna pareinu su abiem ant rankų, nes nebepaeina patys doh.gif Bet toli ir neinam ax.gif

aisku..nu mums netinka nes ner lifto tai reiktu abu nestis kazkaip...is 4 auksto..zemyn nusinesciau, i virsu nezinau..bijau kad po keliu tokiu nesimu nebeatlaikyciau....o dar tada vienas klausimas - kaip su dviem vaikais ant ranku duris uzrakint doh.gif
o tai gerai, kai vezime nebesedi, bet vaiksciot dar nemoka? Kaip tada darydavai?
Cia as vis mastau aukles atsisakyt..turim nauja nuo vakar...bijo vaikai...siandien isteriskai reke abu 1.5 val, ko jau senaaaai nebuvo....gal bandyt keist...nes nepatinka man ji, bara vaikus kai jie verkia, o tie tada isvis isterijas istaiso, sedi prilipe prie manes.....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 31, 20:21)
aisku..nu mums netinka nes ner lifto tai reiktu abu nestis kazkaip...is 4 auksto..zemyn nusinesciau, i virsu nezinau..bijau kad po keliu tokiu nesimu nebeatlaikyciau....o dar tada vienas klausimas - kaip su dviem vaikais ant ranku duris uzrakint  doh.gif
o tai gerai, kai vezime nebesedi, bet vaiksciot dar nemoka? Kaip tada darydavai?
Cia as vis mastau aukles atsisakyt..turim nauja nuo vakar...bijo vaikai...siandien isteriskai reke abu 1.5 val, ko jau senaaaai nebuvo....gal bandyt keist...nes nepatinka man ji, bara vaikus kai jie verkia, o tie tada isvis isterijas istaiso, sedi prilipe prie manes.....

na tikrai keiskit doh.gif
siaip pvz as kol nevaiksciodavo, tai tik su vezimu vazinedavau... o kai pradejo vaikscioti, tai dar labai geras dalykas - dviratukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 03 31, 19:32)
na tikrai keiskit  doh.gif
siaip pvz as kol nevaiksciodavo, tai tik su vezimu vazinedavau... o kai pradejo vaikscioti, tai dar labai geras dalykas - dviratukas  mirksiukas.gif

nu kaip, nerekia ji ant ju, bet tai subara nu mazdaug " ko gi cia dabar rekiat, buvai toks geras berniukas, didelis vyras " jau nekalbant apie tai kad man apskritai nepatinka vaiku lyginimas tarpusavy bei posakis kad vyrai neverkia....oj nezinau nezinau.....nu ziuresim, siandien buvo tokia panele....iki savaites galo pamastysiu ka cia man daryt....nes viena tai jauciu niekaip....vakar pavaiksciojau lauke valandas tai vakare galvojau nugriusiu....juk as naktim beveik be miego...tai man diena pamiegot butina....Kai nepamiegu tia kraujospudis kai sukyla.....ech...o taip noretusi vienai tvarkytis...
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 12:21)
. Kaip manot, gal vis tik atidėti tą naktinį nujunkimą, nes truputį baisu, jei tikrai žada sirgt, tai vaiko neprievartausiu  :

Jei susirgs, gal maitink pagal poreiki g.gif

QUOTE(ramu @ 2009 03 31, 12:27)
Maniskis dar nesupranta, kad pienukas miega - paziuri tokiom didelem akim kelias sekundes, mazdaug "ka cia sneki? ka reiskia MIEGA?", ir toliau reikalauja smile.gif

Maziukas dar wub.gif maniske tai verkia, jei taip pasakau, nes jai dabar tokia faze, kad labai pergyvena, jei kas miega. Todel negalim ziureti "Paslapciu sodo" pabaigos, nes ten visi miegot eina doh.gif Tai mums kol kas "pienukas miega" netinka irgi....

QUOTE(AusraR @ 2009 03 31, 18:21)
..turim nauja nuo vakar...bijo vaikai...siandien isteriskai reke abu 1.5 val, ko jau senaaaai nebuvo....gal bandyt keist...nes nepatinka man ji, bara vaikus kai jie verkia, o tie tada isvis isterijas istaiso, sedi prilipe prie manes.....

jei tik turi abejoniu del aukles - keisk. jei ji taip sneka prie Taves, tai kas bus, jei paliksi ja viena su vaikais g.gif Bent man turi idealiai tikt zmogus, gi savo vaika patiki. As buvau labai priekabi, ilgai ieskojau, jei truputi kas uzkliudavo, is karto atmesdavau varianta, nes mamos sirdis jaucia. dabar turim labai gera auklyte thumbup.gif Linkiu susirasti jums pacia geriausia auklyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 03 31, 13:34)
Su tokia lengva ir susitarti  ax.gif Aš palauksiu kol bus kokie 1,8 men, tada bandysiu tartis, gal jau supras, kad pienukas miega  tongue.gif

Maniskei jau 2m., o dar nesusikalbam ax.gif Jokios kalbos neveikia kai uzsimano pasiurbti biggrin.gif

QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 31, 20:50)

Maziukas dar  wub.gif maniske tai verkia, jei taip pasakau, nes jai dabar tokia faze, kad labai pergyvena, jei kas miega. Todel negalim ziureti "Paslapciu sodo" pabaigos, nes ten visi miegot eina  doh.gif Tai mums kol kas "pienukas miega" netinka irgi....

Mes tai nuo mazens negalime ziureti jokiu filmuku ir filmu kur kas nors miega, "paslapciu sodo" pabaigos taip pat - iskart graudenasi unsure.gif NEt kai pamato teti mieganti, susigraudina ir bega buciuoti, kad prabustu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 31, 20:50)
jei tik turi abejoniu del aukles - keisk. jei ji taip sneka prie Taves, tai kas bus, jei paliksi ja viena su vaikais  g.gif  Bent man turi idealiai tikt zmogus, gi savo vaika patiki. As buvau labai priekabi, ilgai ieskojau, jei truputi kas uzkliudavo, is karto atmesdavau varianta, nes mamos sirdis jaucia. dabar turim labai gera auklyte  thumbup.gif Linkiu susirasti jums pacia geriausia auklyte  4u.gif

tai va kad as jau pakeiciau ne viena....o tu kiek pakeitei kol radai tinkama?
be to vaikams gal irgi ner gerai taip kaitaliot kas savaite...nu bet jauciu kad su sita nebus gerai....mane ji nervina...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 31, 21:14)
Maniskei jau 2m., o dar nesusikalbam ax.gif Jokios kalbos neveikia kai uzsimano pasiurbti biggrin.gif

Mums 1,9 m bet apie jokius susitarimus negali būti nė kalbos blink.gif naktį valgo net neprabudęs, tik suniurzgia, aš išgirstu, ir valgo jis miegodamas, tai ką galima tartis???? g.gif kartą pasakiau, kad niam niam baba, tai ką jūs manot - visą dieną neatlipo, kas 15 min niam niam prašė blink.gif O naktį tai turbūt visą valgėm wink.gif Taip mūsų sutartis įvyko ax.gif Na ir valgom toliau, kaip sūnulis nori, tik jau be mamos neužmiega nei pietų miegelio, nei naktį blink.gif Lopšinės ir glostymų jam dar kol kas neužtenka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 14:44)
Aš kažkaip nebandžiau anksčiau, bet kol kas tikrai labai nesunkiai sekėsi, tik nežinau, ką reikės daryti jei susirgs, nes tada vėl pagal pareikalavimą reikės duoti... Tiesiog aš jau pati gerokai pavargau, būna naktų, kai valgo n laipsnyje k kartų, o jei dar paskui į darbą reik išvarvėjusiom akim, tai visai nekas  doh.gif Užtektų 1 naktinio, ir dar dieną bent 3 kartus gauna, ir taip gerai gyvena  hihihi.gif

Musu vaikiukai panasaus amziaus smile.gif mano sunui 2,6m. Nebeduodu diena pries pietu miega ir po miegelio. Dabar gauna vakare,t.y. uzmiega zisdamas ir ryte tongue.gif .
Bet nebeuzmiega pietu, kai neduodu MP doh.gif Kartais kalta jauciuosi verysad.gif Siandien jis jau net neprase, bet kai siuliau miegelio, tai atsisake.
O kaip jus, dirbate? Nes rasot, kad 3kartus per diena gauna MP, tai kaip ten spejate? O i darzeli ar vaiksto?
As vis nezinau kaip man daryti ar nutraukti iki darzelio maitinima ar palikti? Kaip darot? Idomu, gal yra daugiau mamyciu, kurios galetu pasidalinti patirtimi? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamyte 29 @ 2009 03 31, 22:47)
Musu vaikiukai panasaus amziaus smile.gif mano sunui 2,6m. Nebeduodu diena pries pietu miega ir po miegelio. Dabar gauna vakare,t.y. uzmiega zisdamas ir ryte  tongue.gif .
Bet nebeuzmiega pietu, kai neduodu MP  doh.gif  Kartais kalta jauciuosi  verysad.gif Siandien jis jau net neprase, bet kai siuliau miegelio, tai atsisake.
O kaip jus, dirbate? Nes rasot, kad 3kartus per diena gauna MP, tai kaip ten spejate? O i darzeli ar vaiksto?
As vis nezinau kaip man daryti ar nutraukti iki darzelio maitinima ar palikti? Kaip darot? Idomu, gal yra daugiau mamyciu, kurios galetu pasidalinti patirtimi?  bigsmile.gif

Tiesa, maniskis sirgo siek tiek kovo viduryje, tai maitinau kieknorejo, nes vargsiukui labai jau reikejo wub.gif O beto geria neperdaugiausiai skysciu, tai pienelis labai padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte 29 @ 2009 03 31, 20:49)
Musu vaikiukai panasaus amziaus smile.gif mano sunui 2,6m. Nebeduodu diena pries pietu miega ir po miegelio. Dabar gauna vakare,t.y. uzmiega zisdamas ir ryte  tongue.gif .
Bet nebeuzmiega pietu, kai neduodu MP  doh.gif   Kartais kalta jauciuosi  verysad.gif Siandien jis jau net neprase, bet kai siuliau miegelio, tai atsisake.
As vis nezinau kaip man daryti ar nutraukti iki darzelio maitinima ar palikti? Kaip darot? Idomu, gal yra daugiau mamyciu, kurios galetu pasidalinti patirtimi?  bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, maniskis sirgo siek tiek kovo viduryje, tai maitinau kieknorejo, nes vargsiukui labai jau reikejo  wub.gif  O beto geria neperdaugiausiai skysciu, tai pienelis labai padejo smile.gif

Aš dirbu laisvu grafiku (didžiąją darbo dalį galiu namuose padaryt, tik ofise man patogiau ir ramiau), tad dažniausiai pietų migdau aš, bet ji tik kartais užmiega krūtį įsikandus, jau senokai atpratinau prieš nakties miegą taip užmigti: atsigeria MP, išsivalom dantukus ir tada liūlia liūlia smile.gif Bet šiandien pvz., seneliai nesugebėjo jos pietų paguldyt, nes ryte aš su ja buvau mokyklėlėj (į darželį dar neinam, nuo rudens GAL), po pietų važiavau į darbą, tai nuo 8 val. vaikas ant kojų ir dar nenulūžo blink.gif Šiaip pas mus visada su pietų miegu karas buvo verysad.gif Bet dabar lyg "susiremontavo", seneliai ją tik kartą buvo užmigdę.
O dėl darželio kažkaip dar nesuku galvos, tik aš dėl med.priežasčių noriu pabaigti, bet tuo pačiu noriu ir natūralaus atjunkimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 31 kovo 2009 - 20:58
QUOTE(dakutis @ 2009 03 31, 22:36)
Mums 1,9 m bet apie jokius susitarimus negali būti nė kalbos blink.gif naktį valgo net neprabudęs, tik suniurzgia, aš išgirstu, ir valgo jis miegodamas, tai ką galima tartis???? g.gif kartą pasakiau, kad niam niam baba, tai ką jūs manot - visą dieną neatlipo, kas 15 min niam niam prašė blink.gif O naktį tai turbūt visą valgėm wink.gif Taip mūsų sutartis įvyko ax.gif Na ir valgom toliau, kaip sūnulis nori, tik jau be mamos neužmiega nei pietų miegelio, nei naktį  blink.gif Lopšinės ir glostymų jam dar kol kas neužtenka wub.gif

Kai maniskis buvo tokio amziaus irgi jokiu susitarimu nebudavo, kai tik uzsinori tai ir viskas, turi duoti, nes skandalas didziausias budavo lotuliukas.gif
Ir mano vaikiukas be manes neuzmiega, nei lopsines jam, nei pasakos, nei tevelis tada nerupi schmoll.gif . Atsibuciuoja, atsisveikina su teveliu ir saukia mane i lova rolleyes.gif biggrin.gif
Vasara, kai sunui buvo 1m ir 10men. norejau pabandyti pamazinti maitinimu skaiciu, tai irgi buvo taspats, diena isvis neatlipo, net naktimis apie 24 ir 1val zisdavo, ko anksciau nebudavo, pavalgydavo pries miega ir visai nakciai. Matyt tas metas nebuvo palankus mazinimui. Skaiciau, kad 2m. vaikiuka sunku nujunkyti, daug lengviau 1m. Bet juk taip norisi ilgiau maitinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 22:57)
Aš dirbu laisvu grafiku (didžiąją darbo dalį galiu namuose padaryt, tik ofise man patogiau ir ramiau), tad dažniausiai pietų migdau aš, bet ji tik kartais užmiega krūtį įsikandus, jau senokai atpratinau prieš nakties miegą taip užmigti: atsigeria MP, išsivalom dantukus ir tada liūlia liūlia  smile.gif Bet šiandien pvz., seneliai nesugebėjo jos pietų paguldyt, nes ryte aš su ja buvau mokyklėlėj (į darželį dar neinam, nuo rudens GAL), po pietų važiavau į darbą, tai nuo 8 val. vaikas ant kojų ir dar nenulūžo  blink.gif Šiaip pas mus visada su pietų miegu karas buvo  verysad.gif Bet dabar lyg "susiremontavo", seneliai ją tik kartą buvo užmigdę.
O dėl darželio kažkaip dar nesuku galvos, tik aš dėl med.priežasčių noriu pabaigti, bet tuo pačiu noriu ir natūralaus atjunkimo  doh.gif

Laisvu grafiku, tai gerai, galima ir toliau maitinti. Aisku, jei yra kitu priezasciu, tai aisku reikia galvoti kaip elgtis... As irgi noreciau naturalaus atjunkymo. Dabar tai nesimato, kad taip bus, nes jis tiesiog svajoja apie pieneli wub.gif Na, bet gal jam dar ne laikas.
O mes pietu, tai visada gerai uzmigdavom, netgi, kai retkarciais likdavo pas mociute, kai manes nebudavo, tai uzmigdavo ir be MP pietu miego. O dabar neuzmiega doh.gif Bet pastebejau, kad ilgiau ismiega nakti. Na, bus matyt kaip cia bus, gal apsipras ir vel prades miegoti. ax.gif O taviske ilgai atlaike nemiegojus!!! Mano tai vakar ilgai atlaike, net keista buvo ir visai piktas nebuvo...
As taip gerai nepripratinu, jam atsigulus reikia pienelio ir viskas, nors ir pries tai buna geres, reikia nors tu ka, tik aisku kai pries tai pazinda, tai jau po dantuku valymo mazai pageria ir uzmiega. Bandziau viena karta neduoti vakare pries miega, tai 1.5val skaitem knygutes kol uzmigo vargsiukas, o jau naktele.... doh.gif kas valanda zyze nem nem... mama, nem nem... zodziu toliau gauna savo porcija vakare blush2.gif
Mes irgi i darzeli galvojam nuo rudens eiti. Todel ir domiuosi gal yra mamu, kurios veda i darzeli ir maitina, idomu kaip sekasi?
Atsakyti