QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 22:57)
Aš dirbu laisvu grafiku (didžiąją darbo dalį galiu namuose padaryt, tik ofise man patogiau ir ramiau), tad dažniausiai pietų migdau aš, bet ji tik kartais užmiega krūtį įsikandus, jau senokai atpratinau prieš nakties miegą taip užmigti: atsigeria MP, išsivalom dantukus ir tada liūlia liūlia
Bet šiandien pvz., seneliai nesugebėjo jos pietų paguldyt, nes ryte aš su ja buvau mokyklėlėj (į darželį dar neinam, nuo rudens GAL), po pietų važiavau į darbą, tai nuo 8 val. vaikas ant kojų ir dar nenulūžo
Šiaip pas mus visada su pietų miegu karas buvo
Bet dabar lyg "susiremontavo", seneliai ją tik kartą buvo užmigdę.
O dėl darželio kažkaip dar nesuku galvos, tik aš dėl med.priežasčių noriu pabaigti, bet tuo pačiu noriu ir natūralaus atjunkimo
Laisvu grafiku, tai gerai, galima ir toliau maitinti. Aisku, jei yra kitu priezasciu, tai aisku reikia galvoti kaip elgtis... As irgi noreciau naturalaus atjunkymo. Dabar tai nesimato, kad taip bus, nes jis tiesiog svajoja apie pieneli
Na, bet gal jam dar ne laikas.
O mes pietu, tai visada gerai uzmigdavom, netgi, kai retkarciais likdavo pas mociute, kai manes nebudavo, tai uzmigdavo ir be MP pietu miego. O dabar neuzmiega
Bet pastebejau, kad ilgiau ismiega nakti. Na, bus matyt kaip cia bus, gal apsipras ir vel prades miegoti.
O taviske ilgai atlaike nemiegojus!!! Mano tai vakar ilgai atlaike, net keista buvo ir visai piktas nebuvo...
As taip gerai nepripratinu, jam atsigulus reikia pienelio ir viskas, nors ir pries tai buna geres, reikia nors tu ka, tik aisku kai pries tai pazinda, tai jau po dantuku valymo mazai pageria ir uzmiega. Bandziau viena karta neduoti vakare pries miega, tai 1.5val skaitem knygutes kol uzmigo vargsiukas, o jau naktele....
kas valanda zyze nem nem... mama, nem nem... zodziu toliau gauna savo porcija vakare
Mes irgi i darzeli galvojam nuo rudens eiti. Todel ir domiuosi gal yra mamu, kurios veda i darzeli ir maitina, idomu kaip sekasi?