Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(AusraR @ 2009 03 25, 10:16)
o as optimiste galvojau jau nuo metuku tartis pradesiu...dabar svajoju kad nuo pusantru smile.gif

Ir aš prisijungsiu blush2.gif
Atpratinau savo dvynius nuo naktinio maitinimo prieš savaitę. Gal dar būčiau maitinusi, bet vieną naktį nusibodo tas amžinas miegojimas su papu burnoj, tai vienas tai kitas doh.gif Dvi naktis rėkė kaip skerdžiami, aš jau buvau beveik bepasiduodanti, bet vyras vieną naktį man liepė gulėti ir nesikelti. Po dviejų naktų pradėjo išmiegoti visą naktį bigsmile.gif Tai dabar jei prabunda naktį, tai tik apverčiu ant kito šono ir tie toliau miega. maniesiems jau 1 metai ir beveik 8 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Pikta voverė @ 2009 03 31, 08:45)
Atpratinau savo dvynius nuo naktinio maitinimo prieš savaitę. Gal dar būčiau maitinusi, bet vieną naktį nusibodo tas amžinas miegojimas su papu burnoj, tai vienas tai kitas doh.gif Dvi naktis rėkė kaip skerdžiami, aš jau buvau beveik bepasiduodanti, bet vyras vieną naktį man liepė gulėti ir nesikelti. Po dviejų naktų pradėjo išmiegoti visą naktį bigsmile.gif Tai dabar jei prabunda naktį, tai tik apverčiu ant kito šono ir tie toliau miega. maniesiems jau 1 metai ir beveik 8 mėn.

Sveika, smagu Tave cia matyt 4u.gif saunuole esi, man dvynukus ilgai zindancios mamos atrodo tikros didvyres thumbup.gif O sioj temukej tokiu mamyciu daug wub.gif
Atsakyti
Sveikos. help.gif Pradėjau ir aš saviškę naktimis nebemaitinti, tiksliau stengiuos susitarti, kad tik kartą valgytų, apie 5,30, šiąnakt beveik ramiai išmiegojom, MP gėrė tik atsikėlis apie 8 val. blink.gif ir aš geresnės nuotaikos ir vaikas kur kas žvalesnis, tik kad atrodo ji man karštoka šiandien, termometras nieko nerodo, bet man ji tokia neįprasta. Kaip manot, gal vis tik atidėti tą naktinį nujunkimą, nes truputį baisu, jei tikrai žada sirgt, tai vaiko neprievartausiu unsure.gif Šiaip kol kas visai gerai sekėsi, kelias naktis truputį apsibarėm blush2.gif , bet iš esmės užtenka Emilės recepto, kad "pienukas miega", paniurzga, paglostau, apsikabinam ir miegam toliau, arba savo lovytėj toliau parpia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 31 kovo 2009 - 12:26
QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 13:21)
Sveikos.  help.gif Pradėjau ir aš saviškę naktimis nebemaitinti, šiąnakt beveik ramiai išmiegojom, ir aš geresnės nuotaikos ir vaikas kur kas žvalesnis, tik kad atrodo ji man karštoka šiandien, termometras nieko nerodo, bet man ji tokia neįprasta. Kaip manot, gal vis tik atidėti tą naktinį nujunkimą, nes truputį baisu, jei tikrai žada sirgt, tai vaiko neprievartausiu  unsure.gif Šiaip kol kas visai gerai sekėsi, kelias naktis truputį apsibarėm  blush2.gif , bet iš esmės užtenka Emilės recepto, kad "pienukas miega", paniurzga, paglostau, apsikabinam ir miegam toliau, arba savo lovytėj toliau parpia.

o kokio amziaus tavo dukryte?
Maniskis dar nesupranta, kad pienukas miega - paziuri tokiom didelem akim kelias sekundes, mazdaug "ka cia sneki? ka reiskia MIEGA?", ir toliau reikalauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 31, 12:27)
o kokio amziaus tavo dukryte?
Maniskis dar nesupranta, kad pienukas miega - paziuri tokiom didelem akim kelias sekundes, mazdaug "ka cia sneki? ka reiskia MIEGA?", ir toliau reikalauja smile.gif

Beveik 2 m. 4 mėn., didelė ji jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 12:29)
Beveik 2 m. 4 mėn., didelė ji jau  ax.gif

Su tokia lengva ir susitarti ax.gif Aš palauksiu kol bus kokie 1,8 men, tada bandysiu tartis, gal jau supras, kad pienukas miega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 03 31, 12:34)
Su tokia lengva ir susitarti  ax.gif Aš palauksiu kol bus kokie 1,8 men, tada bandysiu tartis, gal jau supras, kad pienukas miega  tongue.gif

Aš kažkaip nebandžiau anksčiau, bet kol kas tikrai labai nesunkiai sekėsi, tik nežinau, ką reikės daryti jei susirgs, nes tada vėl pagal pareikalavimą reikės duoti... Tiesiog aš jau pati gerokai pavargau, būna naktų, kai valgo n laipsnyje k kartų, o jei dar paskui į darbą reik išvarvėjusiom akim, tai visai nekas doh.gif Užtektų 1 naktinio, ir dar dieną bent 3 kartus gauna, ir taip gerai gyvena hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 31, 13:44)
Aš kažkaip nebandžiau anksčiau, bet kol kas tikrai labai nesunkiai sekėsi, tik nežinau, ką reikės daryti jei susirgs, nes tada vėl pagal pareikalavimą reikės duoti... Tiesiog aš jau pati gerokai pavargau, būna naktų, kai valgo n laipsnyje k kartų, o jei dar paskui į darbą reik išvarvėjusiom akim, tai visai nekas  doh.gif Užtektų 1 naktinio, ir dar dieną bent 3 kartus gauna, ir taip gerai gyvena  hihihi.gif

siaip jei planuojat sirgti - geriau nenujunkyk - jai skysciu truksta ir taip tada, stebek vaika, jei viskas gerai - galesi vel pradet - tada bus lengviau jau - nes zinos kad buna ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 31, 13:04)
siaip jei planuojat sirgti - geriau nenujunkyk - jai skysciu truksta ir taip tada, stebek vaika, jei viskas gerai - galesi vel pradet - tada bus lengviau jau - nes zinos kad buna ir taip mirksiukas.gif

Apie visišką nujunkimą aš dar nekalbu, bet irgi taip manau, kad ko gero teks kol kas suspenduoti sprendimą baigti maitinti naktį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta voverė @ 2009 03 31, 09:45)

Na smagu skaityt tokias naujienas geras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 03 31, 15:17)
Na smagu skaityt tokias naujienas geras.  thumbup.gif

Paėmiau iš tavęs pavyzdį lotuliukas.gif
Atsakyti
klausykit, as cia ne i tema, bet tos kurios vienos tvarkotes su dvynukais ir gyvenat daugiabuty, gal galit pasidalinti patirtim kaip i lauka eidavot su jais? O kaip paskui kai jau jie nori vaiksciot, bet dar gerai nemoka, kaip i lauka eit? juk abu reikia vesti uz rankyciu? Na gal kas kokiu gudrybiu turit..galvojam atsisakyti aukles....baisiai neramus vaikai....
Atsakyti