Sveikos mamytes,
praeita syki, kai rasiau, tai padariau klaida, suneliui jau 2m. ir tuoj 6men.(o ne 1.6m.). Iki sio pirmadienio (kovo 23d.) MP valgydavo 3kartus per diena, t.y. ryte, vakare pries miega ir pries pietu miega, tiesa ir po pietu miego, tai 4kartus, nes irgi atsikeldavo piktas kol negaudavo...
Rasiau, kad galvoju pamazinti, tai ir pabandziau. Bet jis vistiek nepamirsta, kad pries pietu miegeli visada gaudavo ir praso
Jis uzmigdavo gerdamas MP
.
Siandien tai velai atsikele ir net pietu nejo miegoti, bandem visi trys atsigulti (vyras ji kalbino), bet jis pamate, kad nebus pienuko, tai ir nemiegojo... Isejom i lauka tada pasivaikscioti, anksciau uzmigo vakare.
Bet jei jis buna pas mociute tuo metu, kai reikia ir pietu miegoti, tai uzmiega pietu ir be MP ir ramiai, na pask karta buvo, kad nelabai norejo uzmigti, bet pasimale ir uzmigo
. Kai atsikelia po pietu miegelio, tai mama sake, kad pabuna irzlus, buna, kad paverkia, bet trumpai, nes ji pakalbina, pasisodina ant keliu, pasupuoja ir viskas gerai. Kai ateinu pasiimti, zaidzia, rodo man zaislus ir kt, pieno net neatsimena
.
O kai bunu ir as, tai jam nieko daugiau nereikia pries miega, net ir tecio, na jis gali guleti salia, bet jei tik pasako, kad Matukas miegos su teveliu ir nusinesa i lova, tai kol as ateinu, riksmas buna didziausias
Jis neperdaugiausiai kalba, bet labai jau meiliai parodo, kad labai nori pienelio
Ir man jo taip buna gaila, jis prisiglaudzia prie manes sededamas man ant keliu, as ji supuoju siek tiek ir taip uzmiega grojant musu miego muzikai.
Papildyta:
Man jo labai gaila, paciai kazkaip liudna
Ziuresiu kaip ilgai jis cia taip prasys, bet gal kaip nors, juk vistiek lieka maitinai ryte ir vakare...
Vakarais jam net pasaku nereikia, svarbiausia, kad butu nem nem
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2009 03 29, 00:42)
Sveikos.
Man si reklama taip pat labai kliuna,ir vis uzdavyneju kl visiem ,kodel sako taip,o ne kitaip
na nesvarbu
Maniskiui,kaip turbut matot liniuoteje jau 1metai irrr 11men,maitinu lygi siol,oj kokiu 20 kartu per para,ir nieko jam nepadaryti
Kazkas cia kl,ar cia iprotis ar alkis pracepset visa nakti su papciku.Zinoma,kad iprotis
Ir sakyciau nelabai geras,ne tiek negeras,kiek gal kartais varginantis.Gerai,kad isigyjome didele lova,tad visi kartu as,vyras,sunus,ir papukas miegam
Aisku,kaip ir turbut dauguma be soskes gyvenam.Mano didziausia beda ta,kad neuzmiega be kruties,tad vyrui negaliu palikti,tenka su mociute kuri gyvena uz 30km(su ja uzmiega visur,ir visai paprastai)
Nezinau,galbut vasara ,o galbut rudeni kai prades eit i darzeli atpratinsiu
jUMS KAI VIENA VALGO,KITO SPENELIO NECIUPINEJA?
Maniskis tai dar ir kaip
ir taip nemalonu,bet tik pabandyk jam neduot
Pastebejau,kad speneliu maigymas jam kaip apsiraminimo budas.
Mano vaikas iki 2metu ir 1men. taip pat valge MP kada norejo diena ir kiek norejo, poto netycia su seneliais isvaziavo i kaima su nakvyne. Po to pasiliko rytinis, pries pietu miega, po pietu miego ir pries nakties miegeli
Jis po kiek laiko susigaude, kad gali vel prasyti ir diena daugiau, bet as laikiausi savo, o jis labai ir neprase, nes budavo kuo uzsiimti. Va, kai slogute, tai dazniau gauna, bet ir tai per daug nepraso.
Papildyta:
Nezinau,galbut vasara ,o galbut rudeni kai prades eit i darzeli atpratinsiu
jUMS KAI VIENA VALGO,KITO SPENELIO NECIUPINEJA?
Maniskis tai dar ir kaip
ir taip nemalonu,bet tik pabandyk jam neduot
Pastebejau,kad speneliu maigymas jam kaip apsiraminimo budas.
[/quote]
del speneliu maigymo, man regis Raideles rase, kad kai vaikelis nori gauti norima pieno kieki greiciau, tai ciupineja kita speneli ir taip greiciau gauna tiek kiek nori pienelio. Maniskis irgi taip daro ir jau nuo seniai