Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Emilė @ 2009 03 24, 10:06)
Ačiū.  biggrin.gif
Atlaikiau naktį. Vienas dvynukas visia ramiai sutiko, kad pienukas miega ir tik ryte pabus (kelis kartus parėkė trumpai ir miegojo sau), o kitas vos ne valandą su pertraukom pirmą pabudimą virkavo, rėkė, prašė ( verysad.gif  doh.gif ). Atsilaikiau, tai kitąsyk prabudęs tik paglostė pienuką ir ramiai sau užmigo. Ryte abu laimingi pavalgė MP ir išsibėgiojo žaisti.  biggrin.gif Manau šią naktį bus lengviau.

Nu tep - mano dvimetė su trupučiu mergina į tokį kažkieno posakį atrėžė "man negėda, aš ne karvės, o savo mamytės pieną valgau. Man gėda karvės pieną valgyti būtų".  doh.gif  lotuliukas.gif

Na kaip smagu, kad visai neblogai jums pasiseke.Reikes ir man po poros menesiuku bandyt nuo naktinio atpratinti.

Sauni ta jusu mergina smile.gif As kazkaip nepritariu tokiems gedinimams...
Atsakyti
Mielu noru ir aš atsisakyčiau bent jau naktinio, tiksliau aš nieko prieš 1 kartą duoti naktį, paryčiui, bet kaip kas 2-3 valandas, tai darbe nuzombėjus jaučiuosi doh.gif Gerai, kad ne kasdien reikia. Bandžiau sakyti, kad pienukas miega, kur tau, traukia nuo manęs kaldrą kaip už tėvynę...
O kai pabandžiau išspausti pieno, kaip kažkieno vaikui nepatiko, pasiekiau tik to, kad mano vaikas dabar MP fontanus leidžia doh.gif Ir laiminga kaip rublis...
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 24, 13:23)
Mielu noru ir aš atsisakyčiau bent jau naktinio, tiksliau aš nieko prieš 1 kartą duoti naktį, paryčiui, bet kaip kas 2-3 valandas, tai darbe nuzombėjus jaučiuosi  doh.gif Gerai, kad ne kasdien reikia. Bandžiau sakyti, kad pienukas miega, kur tau, traukia nuo manęs kaldrą kaip už tėvynę...
O kai pabandžiau išspausti pieno, kaip kažkieno vaikui nepatiko, pasiekiau tik to, kad mano vaikas dabar MP fontanus leidžia  doh.gif Ir laiminga kaip rublis...

lotuliukas.gif Ir as isbandziau su tais fontanais lotuliukas.gif Sunus ziurejo kaip i kazka tokio nerealaus, sustinges buvo minutelei, po to veide TOKIA palaiminga sypsena atsirado. O dabar pats bando isspausti. Zodziu, maniskiui irgi labai patiko sitas vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 03 24, 09:06)
Atsilaikiau, tai kitąsyk prabudęs tik paglostė pienuką ir ramiai sau užmigo.

wub.gif Šaunuoliai visi trys esat thumbup.gif

QUOTE(ramu @ 2009 03 24, 12:04)
Sauni ta jusu mergina smile.gif As kazkaip nepritariu tokiems gedinimams...

drinks_cheers.gif manau, negražu vaiką gėdint dėl tokio natūralaus ir gražaus dalyko...Ir aš iš viso prieš gėdinimą, kaip auklėjimo priemonę.

QUOTE(Gemini @ 2009 03 24, 12:23)
O kai pabandžiau išspausti pieno, kaip kažkieno vaikui nepatiko, pasiekiau tik to, kad mano vaikas dabar MP fontanus leidžia  doh.gif Ir laiminga kaip rublis...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha, maniškei tai irgi pasirodė siaubinga atrakcija - juokėsi net pasižagsėdama biggrin.gif
Atsakyti
O klausykit, kaip pas jus su migdymu reikalai? Tiksliau su atsikėlimu? Nes jei ryte aš namuose baubs tol, kol negaus MP, po pietų miego iš viso kaip šeškas pikta atsikelia ir ilgai ir nuobodžiai papkinasi... O jei manęs nėra, viskas OK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 24, 14:26)
O klausykit, kaip pas jus su migdymu reikalai? Tiksliau su atsikėlimu? Nes jei ryte aš namuose baubs tol, kol negaus MP, po pietų miego iš viso kaip šeškas pikta atsikelia ir ilgai ir nuobodžiai papkinasi... O jei manęs nėra, viskas OK  doh.gif

Pas mane po visų miegų gauna pienuko. Jei tarkim pabunda po pietų miego, tai aš atsigulu šalia, mergelikė atsigeria ir dažniausiai dar užmiega (ir aš kartu kartais ax.gif ). Tik kai jau išsimiega dar su pienu kokia valandėle, tik tada būna gera, kitaip irgi pikta smile.gif
Atsakyti
Mano mažulis vasarą (jam dar nebuvo pusantrų) buvo pamiršęs naktinį valgymą, nes aš savaitę pragulėjau ligoninėj, leido antibiotikus, bet gydytojas (medicinos mokslų daktaras) patarė pieną nusitraukt ir perduot vaikui. Iki rudens buvo naktys ramios. Rugsėjo mėn. vienu metu beveik pradėjo dygt 4 dantukai. Vėl ėmė keltis ir prašyt. Kalbėt nemokėjo, todėl tik ūbavo smile.gif . Kurį laiką taip ir keldavaus bent 2 kartus. Jaučiaus labai pavargus, nes iš esmės visą parą su vaiku būnu viena (tėvą jis turi ax.gif ). Nutariau baigt tą vargelį. Jis atsikeldavo, atsistodavo lovytėj ir žiūrėdavo, o aš vaizduodavau, kad miegu, nors nemiegodavau. Taip per kokį mėnesį ir nustojo keltis. Liko MP prieš miegą ir atsikėlus. MP prieš miegą nutarėm baigti, kai mažulio krikšto tėvai pakvietė į vestuves. Vaiką planavom palikt su seneliais. Kokias dvi savaites jo tėvas atsiguldavo į mano lovą, laukdavo, kol vaikas užmigs. Tiesa, bandė čiulpti tėvo nosį. Dabar paguldom, pasako man ate, aš išeinu, tada tėvui ate. Viskas. Tikuosi, kad nebereikės naktį MP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nrimto: 24 kovo 2009 - 15:11
Nu maniske megdavo su manim bendraut matyt labai - nes nakti kilodavos MP, dabar ai jo nebegauna - kelis menesius buvo ramu - nesikeldavo - dabar sumaste kita bendravimo buda - prasibunda ir saukia - "apklok" doh.gif - ir taip 3-4 artus per nakti - sakau - pati apsiklo - ji tipo negaliu - miego noriu, bet tada dar rankos pasipraso - mat issibudino snekedama ir reik uzsimigdyt - todel dabar tyliai apkloju lotuliukas.gif , be jokiu gincu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 03 24, 09:06)
.
Nu tep - mano dvimetė su trupučiu mergina į tokį kažkieno posakį atrėžė "man negėda, aš ne karvės, o savo mamytės pieną valgau. Man gėda karvės pieną valgyti būtų".  doh.gif  lotuliukas.gif

ai tai cia gedinimas kaip pavyzdys mirksiukas.gif tik norejau pasakyt, kad jau imanoma su tokiais susikalbeti, jau metinukai supranta visak, tik apsimeta kad ne bigsmile.gif

o kodel visos galvojat, kad baigus MP, susitvarkys ir miegas???maniske 3-6men keldavosi tik 1-2 kartus. dabar 3-5 kartus doh.gif (na dar mazute pasakyt ka skauda, bet miega l.neramiai, tai galvoju kad del dantu) o MP kaip nusiraminimas thumbup.gif . tai...galvoju kad neramus miegas visai ne del MP nakti g.gif

Atsakyti
Emile,
sėkmės Jums 4u.gif Lauksim reportažų iš sekančių naktų tongue.gif
QUOTE(rupestelis @ 2009 03 24, 16:25)
o kodel visos galvojat, kad baigus MP, susitvarkys ir miegas???maniske 3-6men keldavosi tik 1-2 kartus. dabar 3-5 kartus doh.gif  (na dar mazute pasakyt ka skauda, bet miega l.neramiai, tai galvoju kad del dantu) o MP kaip nusiraminimas thumbup.gif . tai...galvoju kad neramus miegas visai ne del MP nakti g.gif

drinks_cheers.gif
pvz. mano žindukliukės pačios nustojo keltis naktimis. Tiesiog atėjo tas laikas - visoms maždaug apie 1m4mėn - ir pradėjo išmiegot.
Aišku, kai jau sirguliuodavo ar po kokio streso tai visko būdavo, bet iš esmės nebereikėdavo bėgioti.
MP tuomet gauna vakare ir jau pabudusios.
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 03 24, 16:51)

pvz. mano žindukliukės pačios nustojo keltis naktimis. Tiesiog atėjo tas laikas - visoms maždaug apie 1m4mėn - ir pradėjo išmiegot.
Aišku, kai jau sirguliuodavo ar po kokio streso tai visko būdavo, bet iš esmės nebereikėdavo bėgioti.
MP tuomet gauna vakare ir jau pabudusios.

nu maniskei kazkaip ir 2.5 buvo - ale tas laikas neatejo - as truputi padejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 03 24, 14:26)
O klausykit, kaip pas jus su migdymu reikalai? Tiksliau su atsikėlimu? Nes jei ryte aš namuose baubs tol, kol negaus MP, po pietų miego iš viso kaip šeškas pikta atsikelia ir ilgai ir nuobodžiai papkinasi... O jei manęs nėra, viskas OK  doh.gif

Na jei esu namie, tai maniskei mirtinai reikia MP po miego. irgi buna pikta kaip nezinia kas doh.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 03 24, 15:24)
sakau - pati apsiklo - ji tipo negaliu - miego noriu,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu faina kokia thumbup.gif

QUOTE(rupestelis @ 2009 03 24, 16:25)
...galvoju kad neramus miegas visai ne del MP nakti g.gif

drinks_cheers.gif linkciau sutikt. Be to, dabar bent yra po ranka gera nuraminimo priemone- MP, o taip reiktu vaika nesiot, siulyt vandeni, piena, zaisliuka, tiute. dabar papuliuka ir burnyte ir miegi sau toliau smile.gif
Atsakyti