Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Emilė @ 2009 03 23, 00:17)
Maitinosi didžioji iki 3m. 2mėn, dičkis iki 2m.7mėn. Ir pirmiausia dar nė dviejų neturinčius vis tik atpratinau nuo naktinio valgymo. Skrandukas, manau, turi pailsėti. Beje, miegodavo be MP abu tikrai geriau. O dieną gi tegu sau vis gauna pienuko, negaila. Dvynukam taip pat darysiu. Naktį jau artimaisuiu metu nebegaus, o dieną tegu valgo. smile.gif

o nuo keliu men prdejai atpratinti nakti valgyt? ir kaip ta darei? (ir as noriu....)
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 03 21, 22:19)
o paskui tai čia už kiek laiko? Man tai nerealu atrodo, kad ims ir pati atsisakys. Šiandien pietų 2 val miegojo ir tik įsikandus doh.gif Jau nujaučiu, kokia naktis bus  ax.gif  bigsmile.gif

Už poros mėnesių, antro gimtadienio proga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 23, 08:26)
o nuo keliu men prdejai atpratinti nakti valgyt? ir kaip ta darei? (ir as noriu....)

Ir aš ax.gif kad ramiai naktį miegotų be MP smile.gif

QUOTE(letuciux @ 2009 03 23, 09:27)
Už poros mėnesių, antro gimtadienio proga. smile.gif

oi, mums dar laaabai toli smile.gif
Atsakyti
Mano maziui 2metai ir vienas menesis, ir vis dar maitinu, kiek kartu bandziau nutraukti bet niekaip nepavykdavo, ciulptuko nepripazysta, is bonkutes irgi negerdavo, kai bandziau duoti misinuka, tai gal palauksiu ir paziuresiu gal pats neuzilgo atsisakys
Atsakyti
Mums jau tuoj metukai ir jau beveik mėnuo, kai atpratinau naktimis nuo MP, ir galiu tik patvirtinti, kad tiek mano su MB, tiek mažylio miegas tapo kur kas kokybiškesnis thumbup.gif Rečiau prabunda (1-2 kartus vietoj 3-5), greičiau užmiega, be to, nebereikia kilnoti iš lovytės pirmyn atgal.
MP likęs rytais ir vakarais ir tas teikia begalinį malonumą tiek man, tiek mažajam, nes kai buvo papinimasis ištisą parą, tai buvau pavargusi ir kuo rimčiausiai svarsčiau visiškai pabaigti šitą reikalą. Tačiau dabar galvoju dar ilgėliau pamaitinti, termino nenusistačiau.
Beje, ir visą kitą maistą daug geriau valgo nuo tada, kai dienomis nebesiūlau krūties thumbup.gif
Atsakyti
labukas, nu zinokit sumazejo man pienuko, tai sakau kai reiks atpratint atpras naturaliai gal ir nereiks vaiko kankint, bet kol kas tas dar toli.
manisek geria is puodelio avent, labai patinka o ir is paprastos bonkutes geria kai nori.
bet va tas naktinis maitinimas mane irgi vargina jau. noretusi issimiegot, bet kur tau. nors daba negaliu lbai skustis visai neblogai miega aisku valgo tris keturis kartus ka ten valgo apsizioja papa ir toliau mieg.

Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 03 23, 00:17)
Maitinosi didžioji iki 3m. 2mėn, dičkis iki 2m.7mėn. Ir pirmiausia dar nė dviejų neturinčius vis tik atpratinau nuo naktinio valgymo. Skrandukas, manau, turi pailsėti. Beje, miegodavo be MP abu tikrai geriau. O dieną gi tegu sau vis gauna pienuko, negaila. Dvynukam taip pat darysiu. Naktį jau artimaisuiu metu nebegaus, o dieną tegu valgo. smile.gif

O kaip tu atpratinai nuo naktiniu maitinimu?
Diena dar isivaizduoju, kad galima kuo nors uzimti, kad pamirstu kuriam laikui, o nakti maniskis tooookias arijas dainuot pradeda...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 23, 09:26)

QUOTE(ramu @ 2009 03 23, 14:49)
O kaip tu atpratinai nuo naktiniu maitinimu?
Diena dar isivaizduoju, kad galima kuo nors uzimti, kad pamirstu kuriam laikui, o nakti maniskis tooookias arijas dainuot pradeda...

Na, dičkė kaip tik dabartinio dvynmukų amžiaus buvo (1 m. 10 mėn.), tai jau susitarėm naktį - tiksliau vyras jai parodė, kad aš miegu, pasakė, kad peinuka smeiga ir iki ryto miegos, o jai pasiūlė banano, vandenuko. Protinga mergina buvo, po dviejų naktų visai nebesikėlė ir žymiai geriau mikegoti pradėjo.
Sūnus visu pusmečiua nskčiau atprato - šitas gerietis buvo, nerėksniukas. Vieną naktį užglosčiau, kitą ir pakako.

O va dvynukų tai bijau rėkimo, bo... su charakteriu tokie, MP jiem ui būtina. Bet man jau pačiai per ilgai jie naktimis budinėjasi - vis tik du, vansi miego dar mažiau gaunu, nes pabunda dažniausiai skirtingai (tik įmigau, žiū kalba "mama, mamam"... ). Ir tai, kad rėkimu viens kitą gali pažadinti vsi atiotolindavop tą visišką naktinį baigimą... bet šią naktį supratau, kad tai mane erzina. Erzina taip labai, kad norėjosi rėkti ant jų. Nemanau, kad jiem nuo tokių mano emocijų gerai, o man nuo neišsimiegojimo jau negera...
Vakare sočiai pamaitinsiu ir ate pienukai naktį bus.O dieną tegu sau valgo, negaila ir nesunku tas visai. biggrin.gif

Na, papasakosiu kaip sekėsi... Palinkėkit stiprybės ir kantrybės. doh.gif

(Ir visų didžiųjų šeimos narių gaila, bet... )
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 03 23, 14:11)
Na, papasakosiu kaip sekėsi... Palinkėkit stiprybės ir kantrybės.  doh.gif

Linkim kuo dideliausios stiprybes ir tvirtu nervu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 03 23, 15:11)
Na, dičkė kaip tik dabartinio dvynmukų amžiaus buvo (1 m. 10 mėn.), tai jau susitarėm naktį - tiksliau vyras jai parodė, kad aš miegu, pasakė, kad peinuka smeiga ir iki ryto miegos, o jai pasiūlė banano, vandenuko. Protinga mergina buvo, po dviejų naktų visai nebesikėlė ir žymiai geriau mikegoti pradėjo.
Sūnus visu pusmečiua nskčiau atprato - šitas gerietis buvo, nerėksniukas. Vieną naktį užglosčiau, kitą ir pakako.

O va dvynukų tai bijau rėkimo, bo... su charakteriu tokie, MP jiem ui būtina. Bet man jau pačiai per ilgai jie naktimis budinėjasi - vis tik du, vansi miego dar mažiau gaunu, nes pabunda dažniausiai skirtingai (tik įmigau, žiū kalba "mama, mamam"... ). Ir tai, kad rėkimu viens kitą gali pažadinti vsi atiotolindavop tą visišką naktinį baigimą... bet šią naktį supratau, kad tai mane erzina. Erzina taip labai, kad norėjosi rėkti ant jų. Nemanau, kad jiem nuo tokių mano emocijų gerai, o man nuo neišsimiegojimo jau negera...
Vakare sočiai pamaitinsiu ir ate pienukai naktį bus.O dieną tegu sau valgo, negaila ir nesunku tas visai.  biggrin.gif

Na, papasakosiu kaip sekėsi... Palinkėkit stiprybės ir kantrybės.  doh.gif

(Ir visų didžiųjų šeimos narių gaila, bet...  )

Stiprybes ir ramybes visai seimai 4u.gif 4u.gif
Lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
o ar nebandet tos kuriso nori nutraukti, moraliskai paveikti vaikuciu-juk jie jau dideli, daug ka supranta, tik apsimeta, kad ne bigsmile.gif man tai net neprireike kovu-senelis pora kartu pasake, kad geda tokiam didziuliui vyrui papa ciulpt-ir viskas, pats atsisake bigsmile.gif

QUOTE(Sunderu @ 2009 03 22, 20:26)
Vargino tik naktis,dienomis galeciau maitinti ir maitinti.Man tai buvo didelis malonumas. smile.gif Tik issigandau,kad pradejo kirmyti dantukai.Kazin ar antriems dykstantiems netures ytakos? doh.gif

dienomis man irgi faina, tik akd dienomis tiek daug ispudziu, zaidimu, veiklos etc, kad nesidomi MP, lieka tik naktis...as tai kol kas nesipriesinu, lai nors naktim pavalgo, ir krutine grazesne wub.gif
apie kokius antrus dantukus kalbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 03 23, 15:57)
Linkim kuo dideliausios stiprybes ir tvirtu nervu  4u.gif

QUOTE(ramu @ 2009 03 23, 22:13)
Stiprybes ir ramybes visai seimai  4u.gif  4u.gif
Lauksim ziniu smile.gif

Ačiū. biggrin.gif
Atlaikiau naktį. Vienas dvynukas visia ramiai sutiko, kad pienukas miega ir tik ryte pabus (kelis kartus parėkė trumpai ir miegojo sau), o kitas vos ne valandą su pertraukom pirmą pabudimą virkavo, rėkė, prašė ( verysad.gif doh.gif ). Atsilaikiau, tai kitąsyk prabudęs tik paglostė pienuką ir ramiai sau užmigo. Ryte abu laimingi pavalgė MP ir išsibėgiojo žaisti. biggrin.gif Manau šią naktį bus lengviau.

QUOTE(rupestelis @ 2009 03 24, 01:12)
o ar nebandet tos kuriso nori nutraukti, moraliskai paveikti vaikuciu-juk jie jau dideli, daug ka supranta, tik apsimeta, kad ne bigsmile.gif man tai net neprireike kovu-senelis pora kartu pasake, kad geda tokiam didziuliui vyrui papa ciulpt-ir viskas, pats atsisake bigsmile.gif

Nu tep - mano dvimetė su trupučiu mergina į tokį kažkieno posakį atrėžė "man negėda, aš ne karvės, o savo mamytės pieną valgau. Man gėda karvės pieną valgyti būtų". doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti