QUOTE(eda9 @ 2009 03 21, 09:23)
Mano mažylė 5-a naktis miega įsikandusi pūką. Bet ne taip kaip visada, kad pavalgo, po kiek laiko paleidžia,, įsikandus iki ryto ir kas pusvalandį-valandą vis apsiverčiam iš kito pūko. Nes ir man skauda, o ir jai pienas nebėga, pyksta,, budėjimo režimas šiąnakt pirmą kartą pagalvojau, kad norėčiau, kad miegotų be manęs. O tai jaučiuosi kaip zombis atsikėlusi 70 kartų Vakare pabandžiau be pūko migdyti, tai tragedija plėšia kaldrą, duok ir viskas Nepasirengusi ji tam dar.
Gal dantukai dygsta? Nes mano skruzdelyte irgi pradeda labai daznai taip nakti ramintis butent tada, kai dantukai kalasi
QUOTE(Emilė @ 2009 03 21, 14:25)
Gali ir nesulaukti, kol atsisakys. Mano didieji nė veins nesugebėjo atsisakyti - pati baigiau maitinimą...
Na taip, visaip buna, yra YouTube kazkur filmukas apie maitinamas astuonmetes... Bet as tai tai tokia optimiste esu ir tikiuuosi, kad man nereiks pleistriukais speneliu klijuot, mociutei palikt ar siaip rikdyt vaika, esu pilna vilites, kad ateis diena, kai jai paciai sito nebereikes... Bet kokiu atveju maziausiai metus tikrai nesiruosiu jokiu judesiu del MP nutraukimo daryt.