Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(xeditux @ 2009 03 12, 22:44)
Dar del miegojimo... O jusu vaikiukai diena loveleje miega? Nes as kiek pamenu, tai maniskis tik virs metuku pradejo lovoj miegoti  doh.gif  Visada miegodavo vezime lauke arba namie. Tik pabandydavau perkelt, is kart atsibusdavo. Bet po to palaipsniui ziemai artejant pripratinom. Tuo labiau, kad pas ji mada ant pilvo miegot atsirado, tai vezime negaledavo apsisukti  biggrin.gif

maniske miega nakti pas mus lovoj, irgi tik nuo metuku susigalvojo taip doh.gif O diena balkone, vezime....

QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 12, 23:10)
norit pasakyt kad mazai gyditoju tera kurie skatina maitinima?

As nesutikau ne vieno cool.gif va paskutinis nuotykis - pas alergologa. Mums pasiule padaryt ta tyrima, kur reikia rankyte badyt ir lasint alergenus. Tai maniske baisiausiai issigando, jau kai ranka dezinfekavo. tai as sesutei ir sakau - "gal as zindysiu, o jus pabandykit daryt procedura. Gal jai maziau skaudes". tai sesute ziuri i mane taip blink.gif "tai ka, ji alkana? tai eikit i kit kabineta ir zindykit". bandziau as jai paaiskint, kad zindymas ja ramins, be to jis veikia kaip nuskausminamoji priemone. O si vis vien kartoja ta pati "jei alkana, tai eikit i kita patalpa". Mates, buvo visiskai pakraupus, kad as cia noriu papa issitraukt ir tokia dicke zindyt. nepavyko mums to tyrimo padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 03 12, 23:56)
oi, zuikis tetes tikrai nesigedija  drinks_cheers.gif  om rankytes tiesiog jam neuztenka, net ir manosios, reikia spenelio  doh.gif  As dar pagalvoju, kad gal del to, kad prie soskiu priprates  rolleyes.gif  nes sukineja ji su dviem pirstukais kaip kokia soske  doh.gif

o tau neskauda g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 13, 11:53)
o tau neskauda g.gif  unsure.gif

va va, man tai irgi siurpas nukrate viena pagalvojus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 13, 12:53)
o tau neskauda g.gif  unsure.gif

biski skauda blush2.gif bet kenciu... nera taip, kad ziauriai, tiesiog nemalonu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 14 kovo 2009 - 22:54
labas vakaras, ir ka veikinejat?
as kentedavau kai maniske kandziojos daba kazkaip jau nebe. o kai sukioja turetu nemaloniai but as tai neleidziu taip daryt.
nugi maniske daba vien tik ant pienelio gyva nieko nevalgo daugiau, vis ti dantys nu.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 16, 00:45)
labas vakaras, ir ka veikinejat?
as kentedavau kai maniske kandziojos daba kazkaip jau nebe. o kai sukioja turetu nemaloniai but as tai neleidziu taip daryt.
nugi maniske daba vien tik ant pienelio gyva nieko nevalgo daugiau, vis ti dantys nu.

Jei neleisciau, tai skandalas butu, ka jau kalbet apie uzmigima doh.gif Tai pagalvojau, kad geriau kokias 3-5min pakenteti, jis po truputi luzta ir tada jau nebesukioja cool.gif
Ai, siandien is vis nesukalbamas doh.gif Tik ant ranku ir vsio... buvo momentais net pieno nenorejo, pats nezinojo ko nori bezirzdamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 15, 22:45)

Maniske irgi nori sukiot kitos kruties speniuka, kai zinda...Tai leidziu, jei tik neksaudizia daro blush2.gif
Mano dukriukui irgi dabar dygsta iltinukai cool.gif Valkgyt valgo, bet piktaaaa cool.gif O nakti kas valanda zinda doh.gif
Atsakyti
maniskai irgi sukineja blink.gif kita karta net kentet nesugauna ...duodu koki zaisliuka i ranka -netinka ...ir vistiek sukineja
Atsakyti
skaitau ir ziuriu, kad pas daugeli tos pacios bedeles...maniske irgi 1,6 men. o MP niekaip neatsisako ir nakti po keliskart valgo, diena irgi... dantenytes paburkusios, manau iltinukai kalas, tai pikta, irzli... nors man jau noretusi ta MP nutraukt, vis pasakoju, pratinu prie tos minties... bet nemoka uzmigt be MP, va cia blogiausia...
pabandyk neduot, tai spardosi, verkia, tik duodi papuli, iskart uzmiega... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltara @ 2009 03 16, 16:11)
skaitau ir ziuriu, kad pas daugeli tos pacios bedeles...maniske irgi 1,6 men. o MP niekaip neatsisako ir nakti po keliskart valgo, diena irgi... dantenytes paburkusios, manau iltinukai kalas, tai pikta, irzli... nors man jau noretusi ta MP nutraukt, vis pasakoju, pratinu prie tos minties... bet nemoka uzmigt be MP, va cia blogiausia...
pabandyk neduot, tai spardosi, verkia, tik duodi papuli, iskart uzmiega... ax.gif

Yra temele mamytems, kurios nori nutraukti maitinima MP mirksiukas.gif Nors siaip as neskubeciau bent kol dantukai isdygs rolleyes.gif
Atsakyti
tai cia tokio amziaus jau nera taip lengva kaip anksciau mirksiukas.gif as tai tiesa saknt dziaugiuosi, kad atpratinom nuo naktinio maitinimo, nes butu sakes dabar... doh.gif jau gal 4-5 diena diena miega tik su papuku. ir tooooks irzlus. gal jau ir dantukai bus, kuriu jau nezinia kiek laukiam... rolleyes.gif

bet kuo toliau, tuo labiau manau, kad jauciu saviski maitinsiu tiek, kiek jis nores wub.gif jeigu aisku nepamirs kaip zisti per mano ta kelione 9dienu...
nezinau, man saviskio kazkaip gaila, ta tokia motiniska meile atsibunda pagalvojus, kad reiktu nutraukti wub.gif wub.gif wub.gif o galu gale kai pagalvoju, kad pienas yra UNIKALUS dalykas, kad uz sintetinius vitaminus reikia nesamoningus pinigus moketi, o cia yra naturalus vitaminai, kurie nepakeiciami, tai tikrai tarodo iki 18m maitinciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltara @ 2009 03 16, 18:11)

o jus pabandykit po truputi mazint naktini maitinima 4u.gif paciai lengviau bus 4u.gif o diena lai valgo i valias thumbup.gif bet cia dideles tecio pagalbos reikia ir uzsispyrimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 03 17, 01:05)
o jus pabandykit po truputi mazint naktini maitinima  4u.gif  paciai lengviau bus  4u.gif  o diena lai valgo i valias  thumbup.gif  bet cia dideles tecio pagalbos reikia ir uzsispyrimo  mirksiukas.gif

na mano Arijukui tai tinka tevelis bet Nojui niekaip
Atsakyti