Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

Sveikos! Gal kas nors zinot,kur galima nusipirkt sungito vandeniui valyti ir mineralizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2010 01 14, 13:00)
Sveikos! Gal kas nors zinot,kur galima nusipirkt sungito vandeniui valyti ir mineralizuoti?

Sveiki, aš jo taip pat ieškau
Atsakyti
Gal žinote, kur rasti Vilniuje šungito akmenį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 02 04, 13:19)
Gal žinote, kur rasti Vilniuje šungito akmenį? 4u.gif

Ezoterikos knygyne.
Atsakyti
turiu karneolio akmenuka, kur ji likyti geriausia, kad atsiskleistu visas jo poveikis? girdejau gerai prie lovos g.gif
Atsakyti
Negi jis toks didelis? hihihi.gif
Reikėtų laikyti prie pat kūno mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos. Neseniai ir as atsiminiau, kad kazkada domejausi akmenukais ir nusipirkus pora esu, bei viena pakabuko pavidalu. Tai dabar ant kaklo pakabinta pradejau nesioti tigro aki. Bei vienoj kisenej Agata, o kitoj Lazurita. Kazin gerai as cia taip darau?
Atsakyti
pries pora savaiciu nusipirkau pajury citrino sirdele, po svaiates nusipirkau karneoli siuliuose vienoje parduotuveje, patare kad antrajai pusei susirasti labai tinkamas akmuo., ten irgi sirdele bet mazesne, nesiojuos rankinuke ir vis palaikau rankose abu.. idomu ar galima taip abu juos nesiotis? manau kad tikrus nusipirkau smile.gif silti akmenys istikro..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal zinote, kur butu galima Kaune gauti karneoli? Noreciau, kad butu su skylute ir iskart galeciau uzsimauti ant odinio raistelio ax.gif Ir, beje, kaip manot, ar tinka toki akmeneli nesioti kaip apyranke su odiniu dirzeliu? Ir jei akmenukas mazas, jo galios nesilpnos? Is anksto labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2010 09 22, 22:31)
Sveikos  4u.gif  Gal zinote, kur butu galima Kaune gauti karneoli? Noreciau, kad butu su skylute ir iskart galeciau uzsimauti ant odinio raistelio  ax.gif  Ir, beje, kaip manot, ar tinka toki akmeneli nesioti kaip apyranke su odiniu dirzeliu? Ir jei akmenukas mazas, jo galios nesilpnos? Is anksto labai aciu uz atsakymus  4u.gif

Silver city yra visokiu akmenu, tame tarpe ir korneolio, si menesi ju parduotuveje juostelemis surinktiems akmenims yra 30 proc nuolaida, tai pirkau agatus.
Atsakyti
Labai retai lankausi Kauno urmo bazėj, todėl vakar buvau maloniai nustebinta: yra 4-5 parduotuvėlės, prekiaujančios akmenimis ir visokiausiais priedais bei įrankiais. Karneolio ten tikrai rasite. mirksiukas.gif Dar Kaune aš užsuku į "Šapą", Gedimino g. (tarp Kęstučio ir Miško g.) bei "Ciklaną", Mickevičiaus g., priešais sodrą.
Bet! Tokio ratuko su skylute nenužiūrėjau. g.gif Sunsetheat, teks eiti per parduotuves ir klausinėti.
Atsakyti
KofmannPupi, kur Šiauliuose pirkot? Gal dar kitos žinot Šiauliuose patikimų parduotuvių? bigsmile.gif
Atsakyti