QUOTE(Diuna @ 2010 01 14, 13:00)
Sveikos! Gal kas nors zinot,kur galima nusipirkt sungito vandeniui valyti ir mineralizuoti?
Sveiki, aš jo taip pat ieškau
Gal žinote, kur rasti Vilniuje šungito akmenį?

QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 02 04, 13:19)
Ezoterikos knygyne.
Negi jis toks didelis? 
Reikėtų laikyti prie pat kūno
.

Reikėtų laikyti prie pat kūno

pries pora savaiciu nusipirkau pajury citrino sirdele, po svaiates nusipirkau karneoli siuliuose vienoje parduotuveje, patare kad antrajai pusei susirasti labai tinkamas akmuo., ten irgi sirdele bet mazesne, nesiojuos rankinuke ir vis palaikau rankose abu.. idomu ar galima taip abu juos nesiotis? manau kad tikrus nusipirkau
silti akmenys istikro..

Sveikos
Gal zinote, kur butu galima Kaune gauti karneoli? Noreciau, kad butu su skylute ir iskart galeciau uzsimauti ant odinio raistelio
Ir, beje, kaip manot, ar tinka toki akmeneli nesioti kaip apyranke su odiniu dirzeliu? Ir jei akmenukas mazas, jo galios nesilpnos? Is anksto labai aciu uz atsakymus

QUOTE(sunsetheat @ 2010 09 22, 22:31)
Sveikos
Gal zinote, kur butu galima Kaune gauti karneoli? Noreciau, kad butu su skylute ir iskart galeciau uzsimauti ant odinio raistelio
Ir, beje, kaip manot, ar tinka toki akmeneli nesioti kaip apyranke su odiniu dirzeliu? Ir jei akmenukas mazas, jo galios nesilpnos? Is anksto labai aciu uz atsakymus 

Silver city yra visokiu akmenu, tame tarpe ir korneolio, si menesi ju parduotuveje juostelemis surinktiems akmenims yra 30 proc nuolaida, tai pirkau agatus.
Labai retai lankausi Kauno urmo bazėj, todėl vakar buvau maloniai nustebinta: yra 4-5 parduotuvėlės, prekiaujančios akmenimis ir visokiausiais priedais bei įrankiais. Karneolio ten tikrai rasite.
Dar Kaune aš užsuku į "Šapą", Gedimino g. (tarp Kęstučio ir Miško g.) bei "Ciklaną", Mickevičiaus g., priešais sodrą.
Bet! Tokio ratuko su skylute nenužiūrėjau.
Sunsetheat, teks eiti per parduotuves ir klausinėti.

Bet! Tokio ratuko su skylute nenužiūrėjau.

KofmannPupi, kur Šiauliuose pirkot? Gal dar kitos žinot Šiauliuose patikimų parduotuvių?