Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

Gal kas domisi? Gintarinė apyrankė- pastoviai nešiojama, sako suteiks prarastą enegriją, sielos ramybę, stiprybę, ar tikrai? Gal kas žinote kaip čia su tuo gintaru? g.gif
Atsakyti
Gintaras kiek teko skaityti taip duodama teigiamos energijos dar lyg kraujotakai, sirdies veiklai padeda, o didziausias pliusas yra tas, kad tai grynai Lietuviskas reikalas, tkrai neteko girdeti neigiamu savybiu ir kiek pamenu tinka bet kokioje israiskoje, nesioti tiek kiek norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2009 04 21, 10:51)
Gal kas domisi? Gintarinė apyrankė- pastoviai nešiojama, sako suteiks prarastą enegriją, sielos ramybę, stiprybę, ar tikrai? Gal kas žinote kaip čia su tuo gintaru? g.gif

Kiek suprantu, ir gintaras tinka ne kiekvienai. Reikia testuoti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 21, 13:07)
Kiek suprantu, ir gintaras tinka ne kiekvienai. Reikia testuoti.

Butent,nes pavyzdziui, mane, nuo gintaro atstumia,nesinori net i rankas paimti.Nors,muziejuje patinka apziurineti,jei dar koks vabalelis ten yra viduje ar pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau baltą agatą ir karneolį rolleyes.gif
Atsakyti
mano karneolis kažkur dingo unsure.gif po įskaitos taip čipčirip ir nėr doh.gif keli akmenukai irgi kažkur nusikišo,kažkaip susimąstau kur jie prašapo,bet nekyla rankos ieškot,vadinas nėra poreikio jų nešiot.o kokia reikšmė balto agato?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 05 18, 20:23)
mano karneolis kažkur dingo unsure.gif po įskaitos taip čipčirip ir nėr doh.gif keli akmenukai irgi kažkur nusikišo,kažkaip susimąstau kur jie prašapo,bet nekyla rankos ieškot,vadinas nėra poreikio jų nešiot.o kokia reikšmė balto agato?

Nesu iškalbinga tongue.gif šeip suteikiantis pusiausvyra sielos ramybę rolleyes.gif ir dar daug ko juk renkamės kiekvienas pagal save blush2.gif
O gal yra kam taip buve, mano karneolio akmenukyje atsirado tokia balta juostelė unsure.gif net nemoku paaiškinti lyg išblukusi išbalusi juostelė doh.gif pirkdama teiravausi ar tikrai tikras taip sako neturėčeu tikslo meluoti unsure.gif sako turim rasyti jei sintetiniai butu turim ir sintetiniu sako ax.gif
Tai kai užsuksiu ten kur pirkau paklausiu tos moteres kuri pardavė, tikrai išmananti savo darbą smile.gif iškalbinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 23 gegužės 2009 - 18:44
QUOTE(Aprile @ 2009 05 23, 18:40)

O gal yra kam taip buve, mano karneolio akmenukyje atsirado tokia balta juostelė unsure.gif net nemoku paaiškinti lyg išblukusi išbalusi juostelė doh.gif tos moteres kuri pardavė, tikrai išmananti savo darbą  smile.gif

pas mane irgi isbluko unsure.gif ir nezinau ka reiskia,dar tam isblukime atsirado tamsus bruksniukas unsure.gif kazkodel neatrodo kad tai butu sekmes zenklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 05 24, 20:40)
pas mane irgi isbluko unsure.gif ir nezinau ka reiskia,dar tam isblukime atsirado tamsus bruksniukas unsure.gif kazkodel neatrodo kad tai butu sekmes zenklas biggrin.gif

O pas mane tam isblukime briuksniukas lyg irezta, bet kuo juk prie kuno nesioju doh.gif g.gif vistiek man rameu lotuliukas.gif buvo laikas susinervinau del, kai ko labai, ir ciupt uz akmens, kad ikaites jis blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 05 24, 20:45)
O pas mane tam isblukime briuksniukas lyg irezta, bet kuo juk prie kuno nesioju doh.gif  g.gif vistiek man rameu lotuliukas.gif buvo laikas susinervinau del, kai ko labai, ir ciupt uz akmens, kad ikaites jis blink.gif  g.gif

keistai mum cia,dabar nepamenu ar pas mane isireze,matos tik skilimai viduj.O del to ikaitimo,tai man atrodo kad tiek tu perduodi akmenukui energija,tiek jis tau mirksiukas.gif taip ir gaunas,pas mane anksciau karneolis laabai ikaisdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 05 24, 20:58)
keistai mum cia,dabar nepamenu ar pas mane isireze,matos tik skilimai viduj.O del to ikaitimo,tai man atrodo kad tiek tu perduodi akmenukui energija,tiek jis tau mirksiukas.gif taip ir gaunas,pas mane anksciau karneolis laabai ikaisdavo g.gif

as pirkau viena karteli parsinesu namo, ogi ziuriu skilimai viduje, kaip sakai nuneseu ta pacia diena atgal, atsiprase blush2.gif ir issirinkau nauja unsure.gif
Atsakyti
bet jei perki papuosala su akmenuku juvelyrineje parduotuveje, tai turetu buti tikras - pvz safyras turetu tureti sertifikata. ar ne?
arba turkis - turiu papuosala pirkta juvelyrineje parduotuveje, bet koki 10 metu atgal - nera jokiu sertifikatu...

kaip manot del tikrumo siu akmenu?
aciu 4u.gif
Atsakyti